Ferforje Yatak Fiyatları

4 Ferforje Yatak Fiyat Teklifi Al, Karşılaştır.

235 Ferforje Yatak Ustası hizmet vermeye hazır.

BAŞLA
Ferforje Tek kişilik yatak ve sehpam var . Bahçede duruyorlar, paslanmış bazı yerleri, zımparalanıp, boyama yapılarak bakımı gerekli.

İstanbul Maltepe

31.08.2023 Ferforje Yatak
Yatak ölçüsü kaç cm?90 x 190 (standart tek kişilik)
Ferforje Tek kişilik yatak ve sehpam var . Bahçede duruyorlar, paslanmış bazı yerleri, zımparalanıp, boyama yapılarak bakımı gerekli.

1.250

1.250 - 1.250
Hizmet Vermek İçin Bize Katıl

Müşteri Yorumları

         
Irem S.
Ferforje Yatak   17/09/2023

Engin Bey, pratik, ksa sürede organizasyonu yaptı ve işi kaliteli teslim etti. Herkese tavsiye ederim!

         
Turgay Ö.
Ferforje Yatak   27/12/2022

Ahmet ve Turacı usta yaptırdığım Ferforje Yatak başlıklarını gayet güzel ve zamanında yapıp teslim ettiler Gtjese Tavsiye ederim

         
Fatma A.
Ferforje Yatak   21/02/2022

Zeydan beyden tasarım ferforje başlık yapmasını istedim. ilettiğim resmin çok daha güzelini özveriyle yaptı. İşlemin başından sonuna kadar, her adımını bilgilendirerek ilerledi. Gerçekten zanaatine hayran kaldım. İlk defa bu platformdan iş yapıyorum güven konusunda endişeliyim fakat mahal vermeden ürünümü hızlı ve özenli bir şekilde teslim aldım. Gönül rahatlığıyla iletişime geçebilirsiniz.

         
Turgay K.
Ferforje Yatak   01/02/2022

Bülent Yayla, işinde oldukça başarılı bir usta olmanın yanısıra uygun fiyat, kaliteli hizmet ve en önemlisi zamana riayet konusunda mükemmeldi. Kendisine teşekkür ederim.

         
Emre Y.
Ferforje Yatak   25/12/2021

Gayet başarılı bir usta anlaştığımız saatte anlaştığımız fiyata yaptı yok dolar çıktı indi olayına hiç girmedi mahallemde komşum olan ustadan daha ucuza yaptı ve şekil olarak çok güzel oldu çok temiz çalışıyorlar tekrar bu ustadan iş yaparım tavsiye ederim

         
Olgun P.
Ferforje Yatak   16/07/2021

Tuncay usta iyi kibar bi abimiz işini sağlam yapıyor bir sıkıntı çıkmasın diye kontrollerinide yaptı. Memnun kaldık emeğine sağlık

         
Hamide G.
Ferforje Yatak   28/02/2021

Merhaba, Uğur beyle yaptığım anlaşmadan çok memnun kaldım. Salon-balkon-mutfak ferforje parmaklıklarının sökülmesi ve bir kalorifer peteğinin sökülme işiydi. Dedikleri gün baba-oğul birlikte geldiler. Hiçbir şeye zarar vermeden düzgün şekilde işi yaptılar. Armut.Com'a ve kendilerine teşekkür ediyorum.

         
Fatih B.
Ferforje Yatak   06/01/2021

Son derece memnun kaldık.İşini iyi yapan kibar birisi.Tavsiye edebilirim ferforje,parmaklık arayışında olanlara👍🏻


 
Ferforje Yatak Fiyat Hesaplama
Ferforje Yatak hizmeti veriyorsan   Profesyonel Üye Ol - Ücretsiz