Hizmet Ver
Ankara civarında 153 Backend Developer hizmet vermeye hazır.
Toplam 153 Backend Developer, Ankara içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,8 puan, Ankara içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Ankara içinde yazılan 1.407 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 30 kişi Ankara Backend Development için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Merhaba, 20 seneden fazla yazılım uzmanı olarak çalışıyorum. Java, Spring Boot, ASP.NET, Python, Django ve PHP uzmanlık alanım.

ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum (yeni mezunum). Python, C, Cpp, C Sharp, Java, JavaScript, TypeScript, Vue, Angular, React, Reactnative, CSS, HTML biliyorum. Hem Frontend hem Backend çalışabilirim.

Bilgisayar mühendisiyim ve 5+ yıldır profesyonel olarak yazılım geliştiriyorum. Karmaşık yazılım projelerini hızlıca analiz edip sıfırdan kurabilir, mevcut sistemleri düzeltebilir ve geliştirebilirim. Tek başıma büyük ölçekli projeler geliştirmiş, binlerce kullanıcılı sistemleri başarıyla yayına...

İstediğiniz yazılım projelerini kısa süre içinde kaliteli şekilde teslim edebilirim

2016 yılı Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum. 7 yıllık yazılım geliştirme tecrübem var. 7 yıllık süre içerisinde Spring Boot, Angular, ReactJS ve daha bir çok teknolojiyi kullanarak projeler geliştirdim.

Yaklaşık 3 senedir .NET ve React ile projeler geliştirmekteyim. Fullstack developer olarak projelerinize destek sunabilir, sıfırdan proejeler geliştirmenizi sağlayabilirim.

Bilgisayar Bilimleri Lisans Bölümü, Veri Bilimi Yüksek Lisans bölümü yazılım geliştiricisiyim. 2020 yılından beri aktif olarak çeşitli projelerde çalışmaktayım.

Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 4. sınıfım. Full stack development ve test otomasyon ile ilgili uzun dönem stajlar gerçekleştirdim. Java, JavaScript, Python ve Springboot hakkında bilgi sahibiyim.

.Net developer olarak kurumsal projelerde 6 yılın üzerinde tecrübem bulunmaktadır.

Merhaba yaklaşık 3 yıldır yazılım ilgileniyorum ve 1.5 yıldır bilgisayar mühendisliği yazılım bölümünde okuyorum gelecek işler konusunda heyecanlıyım

Bilgisayar muhendisi 2. sinif ogrencisiyim adim Eren web tasarim , python biliyorum

Merhaba ben Mesut. Java , spring boot , ReactJS, Javascript , kafka , redis , authentication vb. yazılım geliştirme alanında 4 yıllık deneyime sahibim.

Merhaba, ben Güneş Ölçer. Bilgisayar mühendisiyim ve uzun süredir profesyonel olarak web geliştirme alanında çalışıyorum. Daha önce kurumsal firmalar, kamu projeleri ve büyük ölçekli yazılım sistemlerinde aktif rol aldım. Blog sitenizi sadece “çalışan bir site” olarak değil; hızlı, SEO uyumlu,...

Yazılım Mühendisliği öğrencisiyim. Daha önce mobil uygulama, kıyafet kategorileyen yapay zeka modeli, veritabanı, web sitesi tasarladım.

Merhaba, ben Volkan Çarbuğa. Profesyonel olarak mobil uygulama geliştirme (Flutter/React Native), web tasarım & web yazılım, backend geliştirme (Node.js / Python), e-ticaret çözümleri ve yapay zekâ entegrasyonları üzerine çalışıyorum. Android–iOS uygulamaları, kurumsal web siteleri, admin paneller,...

Merhaba. ODTÜ Makine Mühendisliği mezunuyum, yazılıma olan ilgimden dolayı Yazılım Mühendisliği yapıyorum ve freelance destek veriyorum.

Bir çok web yazılımı ve masaüstü program konusunda başarılı projelere imza atmış biriyim. Gerek web, gerek mobil gerek ise masaüstü yazılım projeleriniz için güvenilir ve sizi özel hissettirecek bir hizmet almak istiyorsanız birlikte çalışabiliriz :)

Kişisel ve küçük ölçekli firmaların ihtiyacı için, mevcut yazılımlarını geliştirebilir, hata giderebilir ve ek özellik ekleyebilirim. Veya çok büyük olmamak şartıyla yeni uygulama yazabilirim.

3 senedir aktif olarak çalışıyorum. C# alanında ve postgreSql,oracle,msSql veritabanlarında çalıştım.Masaüstü projeler,React web projeleri geliştirme konusunda kendimi geliştirdim.

Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum, 2 yıldır yazılım yapıyorum ve aktif olarak da yazılımcı olarak çalışıyorum.

Dijital pazarlama, Yazılım, Web tasarım, ön uç, arka uç vb. alanlarda hizmet veriyorum.

Merhaba, ben Yiğit Muhammed DUMAN. 22 yaşındayım, sizler için windows platforms masaüstü uygulamaları, web yazılımları, veritabanı tasarımı/diyagramı ve sorguları yazabilirim

C#, WPF alanında deneyimli yazılım gecmisim var. Odtu Bilgisayar Muh.'den Msc., yuksek lisans diplomam var.

Java, Spring ve Spring Boot ile güçlü backend çözümleri; Thymeleaf, JSP, JSF ve React.js ile modern frontend arayüzleri geliştiriyorum. Projelerinizde bugfix veya yeni geliştirme süreçlerinde aktif destek sunabilirim.

Merhaba ben Enes bilgisayar muhendisiyim yazilim alaninda profesyonel web site tasarimlari ve gelistirmeler yaparim. Aklinizda bir proje fikri varsa ben burdayim.

Ben Berk. berkunal.somee.com adresinde gördündüğü gibi hazır templateler kullanarak basit web siteleri ve masaüstü uygulamaları yapabilirim.

Merhaba ben Rıdvan Fullstack Developer olarak uçtan uca projelerinizi geliştirebilirim.

Her türlü yazılım geliştirme işlerinizi kısa sürede tarafınıza teslim edebilirim.

Merhaba, 5 yıllık sektör tecrübesi olan bir geliştiriciyim; Yazılım proje danışmanlığı Proje yöneticiliği Backend Geliştirmeleri Web Uygulama Geliştirmeleri alanında aktif hizmet vermekteyim

ERP sektöründe yazılım geliştirme yapıyorum. Ayrıca web-masaüstü-oyun ve mobil uygulamalarda çalıştım

Aktif olarak yazılım mühendisi olarak çalışmaktayım. Sıfırdan proje geliştirebilir, mevcut projelerin bakım ve test süreçlerinde rol alabilirim.

Merhaba, yıllardır yazılım sektöründe edindiğim tecrübeyle web sitesi, mobil uygulama, e-ticaret ve özel yazılım projelerinde uçtan uca hizmet sunuyorum. İster küçük bir kurumsal site, ister kapsamlı bir yazılım projesi olsun; her işe aynı titizlikle yaklaşıyorum. Neden beni tercih etmelisiniz?...

Android & iOS Uygulama Geliştirme NAS Yazılım olarak, işletmenizi veya proje fikrinizi dijital dünyaya taşıyoruz. Sadece kod yazmıyor, projenizin iş modeline uygun, kullanıcı deneyimi (UI/UX) yüksek ve performanslı mobil uygulamalar geliştiriyoruz.

İhtiyaçlarınız doğrultusunda tamamen size özel olarak hazırlanmış Web uygulamarı ve yazılımları Kurumsal ve E-ticaret siteleri Seo ve Reklam yönetimi ayrıca sosyal medya uygulamarını sizler icin yapabilirim. Bizi seçtiğinizde: * Responsive ve size özel tasarıma, * Kolay kullanılan bir...

14 yıllık deneyim ile tüm alanlarda en kaliteli en teknolojik yazılımlar yapmak için buradayım

Merhaba, ben Mehmet. 2018 yılından beri profesyonel olarak yazılım geliştirmekteyim. Projelerinizde size yardımcı olmak için buradayım.

C#/.Net ,SQL Server, DevExpress, Asp.Net WebForms/Asp.Net Mvc,Entity Framework ile Masa Üstü ve Web Uygulamaları Geliştirebilirim.

Hızlı öğrenen, teknolojiye meraklı ve takım çalışmasına uyumlu biriyim özellikle yapay zeka alanında büyük bir tutkuyla çalışıyorum.

Ben Turgay Aslan, yazılım geliştirme konusunda tutkulu, disiplinli ve sürekli kendini yenileyen bir geliştiriciyim. C# ve React.js ile çalışıyor, temiz ve ölçeklenebilir kod yazmaya özen gösteriyorum. Yeni teknolojileri takip eder, dokümantasyon okumayı ve öğrenmeyi hayatımın bir parçası haline...

2021 Bilkent Elektrik Elektronik Muhendisligi mezunuyum. 2023'te Virginia Tech'te Machine Learning alaninda master bitirdim. Network, Machine Learning, Python ve Matlab'ta bilgiliyim.
Ankara Backend Development ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Backend Development için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Backend Development taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Backend Development talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Backend Development için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Ankara Backend Development fiyatları, talep detayına göre 1.000 TL ile 50.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Ahmet A.
Backend Development
15/09/2025
Çok başarılı ve yazılım alanlarına çok hakim. Hızlı ve nazik iletişimi sayesinde çok hızlı projemizi bitirebildik. Emekleri için çok teşekkür ederim.
Muhammed S. A.
Backend Development
12/07/2025
Ahmet kesinlikle çok iyi bir yazılımcı. Günümüz yazılım teknolojilerini aktif ve verimli kullanıyor ve hızlı çalışıyor. İletişimde de hiçbir sıkıntı yaşamadık. Proje de kusursuz şekilde halloldu.
Mustafa A. Ş.
Backend Development
05/11/2024
Kısa sürede bana ulaştı, istediğim hizmeti yapabileceğini söyledi. Hatta isteklerimin dışında ekstradan özellikler ekleyebileceğini de söyledi, sitem için tavsiyelerde bulundu. Sonuç olarak Kadir Beyle birlikte çok güzel iş yaptık, çok memnun kaldım…
Mehmet E. S.
Backend Development
10/07/2024
Fırat bey gerçekten işinde kaliteli olduğu kadar iletişim konusunda da oldukça kaliteli birisi. Kendisiyle tanışıp çalıştığım için çok mutlu oldum. Umarım başka işlerde tekrar çalışırız. Kendisine teşekkür ederim.
Melis M.
Backend Development
29/04/2024
Gerçekten uzun zaman sonra çalıştığın en iyi hocalardan bir tanesiydi çok açıklayıcı anlatıyor yardımcı oluyor.
Fatih B. K.
Backend Development
11/01/2023
Çok düzenli, profesyonel bir şekilde çalışıyor. Her istediğimi yaptı, kendisine çok teşekkür ediyorum :)