Hizmet Ver
Antalya civarında 80 Web Sitesi Çevirmeni hizmet vermeye hazır.
Toplam 80 Web Sitesi Çevirmeni, Antalya içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 5 puan, Antalya içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Antalya içinde yazılan 138 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 30 kişi Antalya Web Sitesi Çeviri için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Tüm dünya dillerinde yeminli sözlü ve yazılı tercüme hizmetlerimizle yanınızdayız.

Makale cevirsi altyazı inglizce cevirisi yapıyorum aynı zamanda asistanlıkda yaparım

Yüksek Lisansımı Ingilterede 2005 yılında tamamladım. O tarihten bu yana birçok çeviri yaptım ve Iingilizce makaleler kaleme aldım.

Ege Üniversitesi İngilizce Mütercim-Tercümanlık ikinci sınıf öğrencisiyim. Çocukluğumdan beri dile olan ilgim sayesinde şu an İngilizce ve Almanca konuşmakta, İtalyanca ve İspanyolca öğrenmekteyim.

18 yaşında bir öğrenciyim. Dil okuyorum. iddialı sayılmam ama kendimi geliştirmek ve çevirmenliği denemek istiyorum.

Merhabalar, ben Süleyman. Odyolojide lisans derecesine sahibim. Lisede almış olduğum iyi İngilizce eğitimimi, üniversitede yazdığım makalelerle, çevirilerle ve Erasmus + projesi gibi çalışmalarla daha da geliştirerek profesyonel çeviri yapabilecek İngilizce becerisine ulaştım. Son bir iki da çeviri...

İleri derece C bir sınıfında ingilizce, almanca ve rusça lisanlarına hakimim. Anında çeviri yada belge ve kitap çevirisi yapmaktayım.

Özyeğin Üniversitesi Mezunu bir avukatım. Advance seviyesinde İngilizce, orta seviye Almancam var.

Ben Barış 19 yasındayim daha önce internet üzerinden çeviriler yaptım uygun fiyatlara daha fazla çeviri yapabilmek için burdayım

İngilizce alanında kendimi geliştirmis iş imkanlari arayan bir öğrenciyim düzenli ve temiz çalışmalar çıkaran yaptığım işte övgüler alan dikkatli ve kendinden emin birisiyim

Mnisa celal bayar üniversitesi psikolojik danışmanlık ve rehberlik 3. sınıf öğrencisiyim orta düzeyde ingilizcem var

Akdeniz üniversitesinde okuyorum. İngiliz dili ve edebiyatı bölümü 3. sınıfım. Her türlü İngilizce-Türkçe çeviri yapabilirim.

Merhaba, ben İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu yeminli tercüman ve aktif çalışan İngilizce öğretmeniyim. Üniversite döneminden bu yana devamlı olarak belge çevirileri yaptım. Bir kitap çevirim bulunmaktadır. 2015 yılından bugüne serbest çevirmen olarak çalışmaktayım.

Hem İngilizce hem de Türkçe'ye hakim, yetenekli ve kendini işine adamış bir bireyim. Dillere olan tutkum ve detaylara olan ilgim, orijinal metnin anlamını koruyan, yüksek kaliteli, doğru çeviriler sunmamı sağlıyor. Çeviri, yerelleştirme ve dil hizmetlerinde serbest ve tam zamanlı fırsatlara açığım...

C1 seviye ingilizcem var, metin ve ya her neyse eğer dili çok ağır değilse hızlı ve sorunsuz bir şekilde çeviri yapabilirim. :)

Merhaba, Freelance olarak sosyal medya ajanslarına ve başta tıp ve emlak alanı olmak üzere çeşitli meslek gruplarına İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce çeviri hizmeti sunuyorum. Çeviri hizmeti sunduğum alanlar arasında sunumlar, web sitesi içerikleri, makaleler, sosyal medya paylaşımlarının...

Merhaba ismim Doğukan. Kendimi geliştirmek ve ufak kazançlar sağlamak için burada online olarak çevirmenlik yapmak istiyorum.

kendi çapımda ekstra olarak maddi kazanç elde etmek amacıyla sizlerin de iş yükünüzü hafifletmek için sizlere yardım etmek istiyorum

Merhaba ben Batuhan BOZDOĞAN, 22 yaşındayım. Yakın Doğu Üniversitesinden 3.sınıf ingilizce öğretmenliği okumaktayım. Daha önceden çevirmenlik ofisinde çeviri yaptım.

Ben Izmir Ataturk Lisesi’nde ingilizce hazirlik okudum, B2 ingilizceye sahibim hâlâ ogrenim goruyorum, ogrenciyim. Bos zamanlarimi kullanarak gelir elde etmek istiyorum.

Yabancı dil tercümesinde gelişmiş ve kültürel farklılıklar ile doygunlaşmış bir bireyim müşterilerime hizmet sunmaktan memnun olurum talepleriniz için arz ve talep ederim

İngilizce-Türkçe çeviri ve altyazı yapabilirim. Halihazırda ingilizce öğretmenliği okumaktayım.

2022 GAU İngilizce öğretmenliği mezunuyum. Özel ders, resmi/gayriresmi yazılı metin çevirisi yapıyorum.

Boğaziçi Üniversitesi Batı Dilleri ve Edebiyatları bölümünde 2. sınıf öğrencisiyim, İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce uzaktan tercümanlık olanaklarıyla ilgileniyorum.

Merhabalar, benim ismim Kathrin, 27 yaşındayım ve 2015 den beri Türkiye’de yaşıyorum. Almanyada doğup büyüdüğüm için Almanca benim ana dilim oluyor. Bir yıldır freelancer olarak çalışıp, aynı zamanda Almanca özel dersleri veriyorum ve çevirme işler ile ilgileniyorum.

İngiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim, okuduğum bölüm dolayısıyla özellikle yazı üstünde ingilizceyle çalışıyorum günlük ingilizce dışında edebi ve resmi dile hakimim

Hello everybody, ben Genetiik ve Biyomühendislik (İngilizce) öğrencisiyim bu sene hazırlık okuyorum. Hem ingilizce pratik yapmak hem de para kazanmak için bu işi yapıyorum.

Merhabalar, ben Sena Pala. Bu sene mayısta İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Aldığım eğitim tamamiyle İngilizce olduğu için bu yeteneğimi çeviri yaparak değerlendirmek istedim. Çevirilerinizi en güzel şekilde yapacağıma emin olabilirsiniz.

Herhangi bir konuda diplomam veya deneyimim yok, Boş vaktini değerlendirmeye çalışan bir lise öğrencisiyim.

Çok profesyonel değilim ancak aradığınız uygun fiyata istediğiniz çevirileri en güzel şekilde yapmaya çalışabilirim. 😊

Yüksek İngilizce seviyesi ile istediğiniz ceviri yapabilirim. Kendi paramı kazanmaya çalışıyorum. Destek olursanız sevinirim.

Merhaba ! Eğitimimi bir yıl İngilizce hazırlık üzerine toplamda 5 yıl olacak şekilde %100 İngilizce lisans olarak tamamladım ve sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Merhaba ben Cem. 21 yaşındayım, tercümanlık yapıyorum. Almanca ve İngilizce biliyorum. Babam alman olduğu için almancam ana dilim, İngilizceyi kendim,okul ve turizm sayesinde öğrendim.

Merhabalar, Ben Gökçe, Almanya doğma büyüme biri olarak, Türkçe ile birlikte Almanca'm ana dil seviyesinde. Sizin için yapmak istediğim çevirileri iyi yapacağımdan emin olabilir, bana bu konuds güvenebilirsiniz.

Merhaba ben Akdeniz üniversitesi turizm rehberliği öğrencisiyim. İleri seviyede ingilizce biliyorum ve çeviri yaparak gelir kazanmak istiyorum.

Merhabalar ben Anıl İngilizce çeviri ve metin mekâle işleri mevcuttur hepinizi beklerim

Ekim 2022 tarihli C1 seviyesinde IELTS sertifikası olan bir öğrenciyim her türlü çeviri işiniz özenli ve çabuk yapılır.

Merhaba ben Yağız Hacettepe Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisiyim B1 seviye Almanca Ve C1 Seviye İnglizce bilgisine sahibim . Türkçe-İngilizce İngilizce-Türkçe Çeviri Yapmaktayım.

Merhaba. Ben Yelda , Akdeniz Üniversitesi öğrencisiyim. Hem para kazanmak hem konusunda en iyi olduğum işi yapmak istiyorum. İngilizce olarak her türlü çeviri yapabilirim. Benimle iletişime geçin. Hello. I am Yelda , a student at Akdeniz University. I want to both earn money and do what I am best...

Noktalama işaretlerinin ve kelime gruplarının cümle içerisinde yerlerinin değişmesinin tercümanlık üzerindeki etkilerini biliyor ve bunu titizlikle işliyorum. Bölümüm ile alakalı olarak turizm sektöründe yaklaşık 7 yıl saha görevlisi olarak çalıştım. Şimdi ise edindiğim tecrübeleri internet...
Antalya Web Sitesi Çeviri ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Web Sitesi Çeviri için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Web Sitesi Çeviri taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Web Sitesi Çeviri talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Web Sitesi Çeviri için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Antalya Web Sitesi Çeviri fiyatları, talep detayına göre 250 TL ile 8.500 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.