Avcılar civarında 151 Kurumsal Kimlik Tasarımcı hizmet vermeye hazır.
Toplam 151 Kurumsal Kimlik Tasarımcı, Avcılar içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4.8 puan, Avcılar içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Avcılar içinde yazılan 602 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 99 kişi Avcılar Kurumsal Kimlik Tasarımı için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.
On7 Ajans olarak sektörde 9 yıldır kalite ve profesyonellik vizyonu ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz grafik ve web tasarım alanında yenilikçi anlayışımız ile sektörde fark yaratmaya devam ediyoruz.
Merhabalar grafik tasarımı mezunuyum severek yaptığım bir iş ve meslek olduğu için kendime ve yaptığım işlere güveniyorum
Merhabalar Sizi en iyi şekilde temsil edebileceğimizi düşündüğümüz için, Level Up Medya olarak sizinle işbirliği yapmak istiyoruz. İnternet pazarlaması ve sosyal medya yönetimi konusundaki uzmanlığımız ile şirketinizi hedef kitlenizle etkileşim kurmanıza yardımcı olabiliriz. Ekte, şirketimiz...
Online olarak Tasarım ve Matbaa hizmeti vermekteyiz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını online ve gerektiği durumlarda müşterilerimizi ziyaret ederek yerinde getirmekteyiz. İletişim:
Merhabalar, Çeşitli tasarımlar ile karşınızdayım Dilediğiniz fikri Dilediğiniz projeyi Hayal ettiğiniz şekilde sunmak için buradayım. Teşekkürler
Uzun bir süredir profesyonel olarak grafik tasarım (her türlü vektörel çizim,afiş vs), logo tasarımı ve web site tasarımı yapıyorum.Kurumsal kimlik oluşturuyor sosyal medya ve online satış sayfaları açıyorum. Ayrıca ürün etiketleri, ambalaj tasarımları ve üretimini yapıyorum.
İstanbul yeniyüzyıl üniversitesi güzel sanatlar fakültesi grafik tasarım bölümü mezunuyum
Reklam ve tasarım alanında vizyonumuz sürekli kaliteli iş ve müsteri memnuniyeti olmuştur. sizler için ekibim ve ben en iyi hizmeti vermek için canla başla çalısıyıyoruz. sizlerin memnuniyeti daima bizleri daha ileriye tasımaktadır.
Merhabalaaar 🥳 Ben Dilan, 23 yaşındayım ve 3 senedir Matbaa Grafikerliği yapıyorum. Lisede ve Üniversitede Grafik Tasarım okudum çünkü 7.sınıftan beri hayalimde ki meslek buydu 💃🏾 İşleriniz özenli, titiz, size ve tarzınıza uygun olsun istiyorsanız neden beraber çalışmayalım? 🌸
Merhabalar . Ben Seçil, öğrenciyim. Okulumdan mezun olduktan sonra bu bölümden ilerlemek istediğim için kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu işte ne kadar çok çalışma üretebilirsem o kadar gelişirim. Geleceğimi aydınlatmak için sizin işlerinize ihtiyacım var .
İlk olarak 2008 yılında sektörde yerini alan Pienar Medya, Tasarım & Tanıtım alanlarında faaliyet göstermektedir. Ayrıca 'Pienar Habercilik' ile Basın Yayın Sektöründe de çalışmalarımız bulunmaktadır. Reklam & Kampanya Projeleri Hazırlanması, Grafik Tasarım, Matbaa & Promosyon Ürünleri, Web...
Merhaba, 17 yıllık tecrübeyle istediğiniz grafik tasarım çalışmasıyla yanınızdayız.
Nagihan Kalender 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldim lise ve üniversitenin grafik tasarım bölümlerinden mezun oldum. adobe Photoshop ve Illustrator programlarını aktif olarak kullanabiliyorum sizlerin dilediğiniz tasarımları en titiz ve hızlı bir biçimde sizlere iletebilirim.
Merhabalar. Ben Görkem Melik ERGİŞİ Tüm grafik tasarım işlerinizde profesyonel çözümler için iletişime geçiniz. Kurumsal Kimlik, Logo, Kartvizit, katalog, Broşür ve grafik konusundaki farklı ihtiyaçlarınıza yaratıcı çözümler.
Merhaba, Yaklaşık 12 senedir grafik tasarım alanında iş hayatında çalışıp, farklı tasarım alanlarda tecrübelerim oldu. Hala tasarım alanında çalışmalarım devam etmektedir. Tasarım yanı sıra profesyonel fotoğraf çekimleri çalışmalarınıda yaklaşık 4 senedir sürdürmekteyim. Tasarım ve fotoğraf...
Firmanız ve şahsınıza özel tasarımlar yapabilirim. Whatsapp durumundan instagram storylerine kadar.
İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım 4.sınıf öğrencisiyim. Freelancer olarak grafik tasarım işlerimi de sürdürmekteyim. Photoshop, Illustrator, Indesign, Premiere Pro programlarını kullanmaktayım.
Şu anda bir reklam ajansında çalışıyorum. Pek çok farklı markaya (Emlak, Kimyasal Ürün, Dil Kursu, Ağır İnşaat Araçları vb.) tasarım hizmeti vermekteyim. Reklam tasarımları, logo, banner gibi tasarımların yanında video kurgu da yapıyorum.
Sizler için profesyonel kurumsal veya bireysel logo çalışması yapabilirim. Logo çalışmalarımı istenilen formatta teslim edebilirim. Web tasarım yapabilirim. WordPress çalışması yapabilirim. Wordpress plugin hazırlayabilirim.
12 yıldır grafik tasarım alanlarında çalışmalar yapmaktayım. Profesyonel ve estetik bakış açısıyla özverili tasarım süreçleri için tercih edebilirsiniz.
Merhabalar, 10 yılı aşkın tecrübem ile grafik çalışmalarınızı kaliteli bir şekilde gerçekleştirebilirim.
Merhaba, 5 yıldır pek çok tasarım alanında faaliyet göstermekteyim. Çizim, storyboard, grafik tasarım alanında logo, kurumsal kimlik tasarımı gibi pek çok çeşitli alanlarda da hizmetler verdim. Fikirlerinizi hayata geçirmek için sizlere en iyi şekilde yardımcı olabilirim.
İnönü üniversitesi grafik tasarım bölümü mezunu, 10 yıldır profesyonel reklam tasarım işi ile meşgulüm. Aynı zamanda davetiye tasarım, doğumgünü kartları, bebek yaş kartları tasarımı yapıyorum. İnstagram @grafikurdu
20 sene önce ajanslarda başlayan serüvenime, dergi deneyimleri katarak, kurumsala geçip perakende sektöründe devam ettim. Son 5 senedir freelance grafik tasarımcı, sosyal medya ve kurumsal iletişim alanında çeşitli sektörlere hizmet veriyorum. İŞ DENEYİMLERİ Eren Holding Orka Holding Desa Deri...
Merhaba ben Yasin. 25 yaşındayım. küçük yaşımdan beri bilgisayhar ve çevre birimleriyle etkileşim içindeydim. Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı mezunuyum. Aktif olarak 3 yıldır Bir firmada IT ve Grafik tasarım sorumlusuyum. Sizlere hizmet vermek bana onur katar.
Avcılar Kurumsal Kimlik Tasarımı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Kurumsal Kimlik Tasarımı için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Kurumsal Kimlik Tasarımı taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Kurumsal Kimlik Tasarımı talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Kurumsal Kimlik Tasarımı için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta İstanbul Avcılar Kurumsal Kimlik Tasarımı fiyatları, talep detayına göre 500 TL ile 5000 TL arasında değişmektedir.
Çetin Ç.
Kurumsal Kimlik Tasarımı
26/05/2023
Konusunda deneyimli bir şirket. Müşteriyi dinleyip istediği çalışmayı yapan, memnuniyeti gözeten bir sistemleri var. Şirketimiz adına yaptıkları çalışmaların hepsinden çok memnun kaldık. Profesyonel çalışmalar oldu. Ellerine sağlık.
Genco K.
Kurumsal Kimlik Tasarımı
12/02/2023
Sezin Hanım, işinde çok titiz ve iyi. Her türlü öneriye açık. Tecrübelerini işine yansıtan birisi. Firmamıza çok güzel bir kurumsal kimlik kazandırdı. Bundan sonra tüm grafik tasarım işlerimizde başka alternatif aramadan çalışacağız.
CAN E. S.
Kurumsal Kimlik Tasarımı
27/01/2023
tek kelime ile mükemmel. alternatifleri ile harika bir çalışma. kendisine buradan da teşekkür ederim.
Koçibey G.
Kurumsal Kimlik Tasarımı
21/01/2023
Nilay Hocam, paradan ari, işini çok iyi yapmak için, bizden daha çok çaba sarfetti. Öyle diğer bazı tasarımcılar gibi, bir iki gönderirim, bir iki de revizyon yaparım demedi. memnuniyet duyuncaya kadar çalıştı. Ve en doğru çalışmaları gerçekleştirdi. "ŞİRKETİNİZİN TASARIMCISINDAN DAHA İYİ SONUÇ ALIRSINIZ" Gözünüz kapalı teslim edin kimliğinizi, logonuzu Biz çok memnun olduk
Onur Y.
Kurumsal Kimlik Tasarımı
17/01/2023
Bu sektörde nadir karşılaşılacak, üretken , hızlı ve profesyonel bir tasarımcı. Çok güzel iş çıkardı. Çok teşekkür ediyorum.
Hamzacan K.
Kurumsal Kimlik Tasarımı
14/11/2022
Kendisine ilgi ve özverisinden dolayı teşekkür ederim. Müşterisini memnun etmek için elinden geleni yapan biri
Mustafa B. D.
Kurumsal Kimlik Tasarımı
06/08/2022
Öncelikle Ceren hanıma ve Semih beye ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Tasarım beğenme konusunda zor bir kişilik olmama rağmen benim hayalimde ki logodan bile daha iyisini kısa sürece tasarladıkları için kendilerine çok teşekkür etmek istiyorum. Ortaya profesyonel bir çalışma çıkmasını bekleyen herkes için çalışılabilecek en doğru ekip kendileri. Çevremde ki tüm kurumsal kimlik ihtiyacı olan kişilere en ufak şüphe duymadan tavsiye edeceğimden şüpheniz olmasın. Elinize sağlık ...
Burcu A.
Kurumsal Kimlik Tasarımı
06/08/2022
Ceyda Hanım ile anlaşma sağladık. Kendisi çok ilgili. İşinde uzman. Uzun süre çalışabileceğim güvenini bana verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🍀🙏🏻