Hizmet Ver
Aydın civarında 56 Ev Yemeği Aşçısı hizmet vermeye hazır.
Toplam 56 Ev Yemeği Aşçısı, Aydın içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,7 puan, Aydın içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Aydın içinde yazılan 72 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 30 kişi Aydın Ev Yemeği için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Özel Chef olarak yemek hizmeti veriyorum. Esnaf lokantası, ev yemekleri çorbalar, yöresel yemekler, geniş çaplı uluslararası mutfaklar ve fine dining tabaklara uzanan geniş bir yelpazede menü çıkartıyor ve sizlere sunuyorum Soğuk meze üzerine çok fazla çeşit sunabilirim Vegan ve vejetaryen de...

Anadolu Unıversıtesı Aşcılık mezunuyum.25 yıllık kurumsal hayatımda 6 personele ögle yemegi yaptım.5 senedir küçük topluluklara nişan,düğün yemeği,ev toplantıları masa kurulumu ve yemeği,doğum günü ikramları ve pastaları,kokteylere ikramlıklar hazırlamaktayım.aynı zamanda5-10 kişilik ofislere öğle...

Kuşadası AVM’de yer alan işletmemizde; yüksek kaliteli et ürünleri, Banvit marka tavuk ve soğuk sıkım zeytinyağı ile günlük olarak hazırlanan, ev tipi yemekler hazırlamaktadır. İşyerlerine, kurumsal firmalara, yemekli organizasyonlarına hizmet vermekteyiz.

Mutfak üzerine aldığım eğitimler ile Turizm Otelcilik okulundaki eğitimim ve çeşitli dünya mutfağı yemekleri deneyimlerim ile sizlere ve misafirlerinize lezzetli ve şık yemekler eşliğinde kaliteli bir zaman sunuyorum.

Gaziantepliyim. Annem ile beraber titiz bir şekilde çalışarak çok güzel mezeler,kuru dolmalar, sarmalar,sulu yemekler ve daha nicesini yapıyoruz. İsteyen kişilere kalori hesaplaması yaparakta menü hazırlayıp gönderim sağlıyoruz. Didimde yaşıyoruz

Gaziantep'in yöresel yemekleri tatlıları ve mezeleriyle özel günlerinizde size yardımcı olmak isterim.Günlük taze ve organik ürünlerle her zaman hizmetinizdeyim.

N yersek o yuz diyorum ve ege yöresine ait zeytin yağlı sarmalar börek gözleme bazlama ev yemekleri için lezzetime beklerim diyorum deneyin pişman olmayacaksınız

Merhaba Ben Tülay. Evde yıllardır yaptığım, mis gibi kokan yemekleri artık sizinle de paylaşmak istiyorum. Hepsi katkısız, doğal ve taptaze malzemelerle, kendi mutfağımda hazırlanıyor. Poğaça,börek, sarma, tatlı… Ne isterseniz özenle yaparım. Siparişleriniz günlük pişirilir, sıcak sıcak size...

Aslen Mersinli yım doğu kültürüne aşina olup çoğu yemeği lezzetli şekilde yapmaktayım

Yapraklarımı mevsiminde kendım salamura hazırlayıp sarıyorum evimde temız ve titiz sekılde hazırlayıp teslim ediyorum 30 yıllık tecrübeyle sizlere hizmet vermek isterim

Farklı mutfaklara hâkim, ev düzenine saygılı, pratik ve hijyen odaklı çalışan deneyimli ev aşçısıyım.

Uzun yıllar boyunca yemek yaptım ve yemek konusunda oldukça deneyimliyim yaptığım yemekler tadan kişiler tarafından oldukça beğenilmekte Ayrıca hastalara ve yaşlılara özel olarak perhiz ve tansiyon hastaları için de yemekler yapmaktayım bununla beraber kilo fazlalığı olan kişiler için de yağ yakıcı...

Yaklaşık 30 yıldır kendi çevreme yapmakta olduğum yemek yapma işlerini artan para ihtiyacım dolayısıyla büyütmek istiyorum.Kendim Kayseri'liyim 53 yaşındayım mantı sarma ev baklavası feselli kete gibi zorlu yemekler başta olmak üzere sizin seçeceğiniz menüleri de size günlük olarak hazırlayabilirim

Zengin menü içeriğiyle isteğinize göre menü yapılıp hizmet verilir 40 yıla sşkın süredir

Eşimle beraber aşçılık yapmaktayiz.Kendi evimizde yapip istenilen adrese teslim ediyoruz.

Evlere yemek , pasta , mantı , misafir gelecekse menü oluşturup yemek yapma.Günlere pasta , börek yada ne istiyorsanız hazırlama.

Her turlu toplu yemek ikramliklar özellikle yaprak sarma.Deneyiniz.pişman olmayacaksınız.

Çok iyi yemek yaparım elim lezzetlidir.Siparişle tencere yemekleri yapiyorum.Özel gunlerde masa duzeni ve menu seciminde destek veriyorum.

10 yıldır otellerde aşçılık yapıyorum. Soğuk, sıcak ve dünya mutfağı aşçısiyim. Son 5 yıldır 5 yıldızlı otellerde çalışmaktayım. Çok lezzetli ve çeşitli mezeler ve tencere yemekleri yapabiliyorum.

20 YILLIK AŞÇIYIM HERTÜRLÜ YEMEK VE ÖZEL GUNLERİNİZDE SİZLERE MUHTEŞEM TATLAR SUNABILIRIM.

Kendi kurduğum salamura yapraklar ile yaprak ve lahana sarması,içli köfte,sade ve renkli erişte ile mantı siparişi alıyorum. Ayrıca özel günleriniz için de her türlü ikram hazırlığı yapıyorum . Ayrıca çalışan bayanlara veya ofislere tencere yemeği siparişi de alıyorum.

Tüm organizasyon özel günleriniz ve günlük tercihleriniz için en özenli şekilde hizmet vermekteyiz

Zeytinyağlı yemekler sarma dolma yuvarlama paşa böreği börek çeşitlerini lezzetli yemek isterseniz bana ulaşabilirsiniz

Merhaba yemeklerime güveniyorum ellinin lezzetine güveniyorum hem güneydoğu mutfağını hem de ege mutfağını çok iyi yapıyorum içli köfteden zeytinyağlı yaprak sarmaya kadar. Deneyin pişman olmucaksınız.

Yemek konusun da çok iyim özellikle dolma çeşitlerini çok ğüzel yaparım özenli,temiz ve titizim sizlerden de destek istiyorum. Bize ulaşın hizmet vermeye hazırım.

Atanamamış sağlıkçıyım. Haneye gelir sağlamak amacım. Ve Hataylıyım. Hamarat olduğum bilinir.Teşekkürler :)

Ev yapımı organik katkısız ürünlerle davetlerinizi organizasyonlarinizi süslüyoruz

-Yaprak Sarma - Tavuk Pilav - Tepsi Börek - Gün Yemekleri(kısır,kurabiye,patates salatası vb.) İsteğe göre değişiklik gösterebilir.Sivaslı ev hanımlarının elinden özen ve titizlikle yapılmaktadır.

Türk ve dünya mutfağı , özel gün ve toplantı menüleri için her tür yemek ve ikram , özel sipariş sushi ,noodle deniz ürünleri ve meze hazırlanır

Eve götürebileceginiz tencere yemekleri. İçli köfte.Kuru dolma.Sarma.Sigara böreği. Bol. Vs.Gaziantep yöresel yemekler. Sipariş üzerine İtinayla yapılır. Öğrenci.Çalışan. Evde vakit geçirenler için uygun fiyatlarla hizmetinizde.

Yemek yapmak benim için büyük bir zevk. Her türlü yemeği hamur işlerini en lezzetli ve temiz bir şekilde yapabilirim. Deneyimim çok fazla. Yemek yaparken sadece lezzetini değil vitaminli ve sağlıklı olmasını da dikkat ederim. Hizmetimi alan kimsenin kesinlikle pişman olmayacağını düşünüyorum. 👌👍💝

Yaprak sarma pogaca kek ev yemekleri akliniza gelebilecek her türlü şeyi en lezzetli şekilde yapabilirim el lezzetime çok güveniyorum ayrıca tig ve şiş işi bir çok orguyu yapabilmekteyim boncuktan yapilan pek çok takı çeşidinin yapımına hakimim.

13 yıldır profesyonel olarak aşçılık yapıyorum. Sıcak, soğuk, meze, Izgara vs. yemeklerinizi pişirebilirim

En son iş deneyimi olarak Aqua Fantasy Hotel&Tui Blue Hotel’de meze alacarte restaurantta Demi Chef olarak görev yaptım.

20 yıldır yemek sektöründe çalışmaktayım. Düğün yemekleri, sünnet yemekleri ve hayır yemekleri hizmeti vermekdeyim.

Afyon yöresel yemeklerini yapabilirim. Ayrıca İçli köfte, Sarma, börek, mantı ve yöresel mercimekli bükme yapılır.

Yemek yapmak benim için sadece bir iş değil, yıllardır keyifle yaptığım bir tutku. Yaklaşık 8–10 yıldır ev mutfağında, özenle ve hijyen kurallarına dikkat ederek yemek ve tatlı hazırlıyorum.

20 yıldır aşçılık yapıyorum. Ev yemekleri ve özellikle sulu yemekler üzerine çalıştım. Temiz, lezzetli ve özenli yemekler yapmaya önem veririm. Yemeklerimin beğenilmesi beni her zaman mutlu etmiştir. Şimdi bu tecrübemi daha fazla kişiye ulaştırmak istiyorum. Ev yemeği tadında, doğal ve doyurucu...

Titiz bir kişilik sahibiyimdir. Pratik ve titiz bir işçilik. Ve işimi severek yapma.

Ev yemekleri-Börek çeşitleri( Ispanaklı,Kıymalı,Patatesli,peynirli)-Doğum günü pastası,Nişan pastası ,Nikah pastası özenle yapılır.
Aydın Ev Yemeği ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Ev Yemeği için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Ev Yemeği taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Ev Yemeği talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Ev Yemeği için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Aydın Ev Yemeği fiyatları, talep detayına göre 800 TL ile 35.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Rıdvan Ö.
Ev Yemeği
04/02/2021
Içli köfte ve sarma çok güzeldi ellerinize saglik. Bayıldık resmen. En kisa sürede tekrar görüşmek dileğiyle...
Elif Ç.
Ev Yemeği
02/01/2021
Her şey anlaşıldığı gibi gerçekleşti. Yemekler lezzetli, teslimat özenli ve zamanındaydı. Teşekkür ederim.
Hasan .. Y.
Ev Yemeği
22/12/2020
pandemi döneminde evden çalışmaya başladığımızdan ve bebeğimiz de olduğundan düzenli ve sağlıklı yemek yapmakta zorlaniyorduk. Bu dönemde armut aracılığı ile Funda hn. ile tanıştık. Kendisi bize haftalık olarak, bizim belirlediğimiz menü için yemek yapıyor. Yemeklerden ve gösterdiği özenden memnunuz. Menu konusunda esnek olmasi ve kisiye/gruba ozel çalışabilmesi de çok güzel bizce. teşekkür ederiz.
Fatma A. B.
Ev Yemeği
11/12/2020
düzgün, temiz,lezzeti güzel ve çok hijyenik sağlıklı ürünler çok teşekkür ediyor ve ellerine sağlık diyorum 🙏
Sınav P.
Ev Yemeği
27/11/2020
Sürekli irtibat halindeyiz. İhtiyaçlarımıza hızlıca cevap verme gayretindeler. Beraber çalışmaya devam edeceğiz.
Gülten G.
Ev Yemeği
07/09/2020
Bukadar ilgili bukadar hijyenik bukadar lezzetli başka yemek yemedim. Ellerinize sağlık.. herşey için çok teşekkür ederim 🥰 eşimin doğum gunu için çalışmıştık ve gercketen bundan sonra da çalışmaya deva edecegiz. Serhat bey ve eşine çok teşekkürler
Aykut Y.
Ev Yemeği
19/08/2020
Tam bi ev yemekleri tadında. Firmadaki Serhat bey’in yaklaşımı ve anlayışı için çok teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık...
Şevval B.
Ev Yemeği
05/03/2020
Yemekleri çok ama çok güzel bazen dayanamayıp ikinci tabağı yediğim oluyor. Ayrıca çok iyi kalpli insanlar keşke herkes onlar gibi olsa