Hizmet Ver
Balçova civarında 108 Evde Köpek Bakıcısı hizmet vermeye hazır.
Toplam 108 Evde Köpek Bakıcısı, Balçova içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,9 puan, Balçova içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Balçova içinde yazılan 172 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 120 kişi Balçova Evde Köpek Bakımı için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Evde kedi ve köpek bakımı yapıyorum. Sertifikam yok ancak hayvanlarla ilgilenmeyi çok seviyorum ve bakım konusunda dikkatliyim. Mama, su, temizlik ve oyun ihtiyaçlarıyla özenle ilgilenirim. Güvenilir ve sevgi dolu bakım için ulaşabilirsiniz.

Çok uzun zamandır iki köpek sahibiyim Mimarım şuan yüksek lisans yapıyorum Tüm hayvanlarla aram hep iyi olmuştur onları sevdiğimi anladıklarını düşünüyorum

Merhaba köpekleri çok seviyorum ve onlarla zaman geçirmekten mutlu oluyorum.Daha öncede köpek bakmıştım onları gezdirmek oyun oynamak birlikte uyumayı seviyorum.Gözünüz arkada kalmaz,video lar çekip sizlere bilgiler aktarırım

üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. kedi bakımında tecrübeliyim, hayvanlarla aram iyidir. köpek gezdirmek ve köpek bakımında da tecrübe kazanmak istiyorum.

Merhaba ben Erva. Sosyoloji 3. sinif ogrencisiyim, kopek sahibiyim fakat suan sehir disinda oldugumdan oturu ailem memleketimde bakiyor yani aile evinde. Evde kopek bakimiyla yakindan ilgileniyorum ve bu konuyla alakali egitimlerimde mevcut

Küçüklüğümden beri hayvanlarla iç içe büyüdüm çok seviyorum kedi köpek fark etmez ilgilenmemi istediğiniz gibi ilgilenirim.

Merhaba! Ben veteriner hekim Serhat. Boş zamanlarımda sevimli dostlarınızla vakit geçirmekten keyif duyarım. :)

Evim müstakil 300 metrekare bahcelidir.universite mezunuyum evde kızım oglumla yasiyorum kızım bu sene üniversiteyi bitirdi ailece hayvanlara düşkünüzdur.

Merhaba Ben İrem kendim hayvansever ve hayvanları olan biriyim en mutlu olacağım ve severek yapacağım iş olarak bu işi yapmaya uygun biriyim deneyimsizim ama hayvan seven ve bakan biri olarak zorlanacağımı düşünmüyorum :)

Veteriner Teknikeriyim. Evde güvenle bırakabileceğiniz birisini mi arıyorsunuz? İşte o benim!

Merhabaa ben Sahra .İzmir Ekonomi Üniversitesinde öğrenciyim ve Maltipoo cinsi kızım Bonnie ile birlikte yaşıyorum.Arada çevremden tanıdıklarımın köpüşlerine de bakıyorum.Patili dostlarla çok iyi anlaşıyorum ve onlarla ilgilenirken zamanın nasıl geçtiğini unutuyorum.Minnoşlarınızla vakit geçirmeyi...

Merhaba yirmi dört yaşındayım, öğrenciyim ve hayvanlarla vakit geçirmeyi çok seviyorum. Daha önce Pekinez ve Dogo cinsi köpeklerim oldu onlara hayat arkadaşı oldum. Onlarla oynamayı, ilgilenmeyi ve ihtiyaçlarını anlamayı çok iyi biliyorum. Evcil dostunuzu sevgiyle ve özenle emanet alırım.

5 sene boyunca kendi kedim vardı yakın zamanda kendisini kaybettim üzücü bir süreçti. Hayatım boyunca 2 kedim oldu ve yaşlarından dolayı artık aramızda değiller. Köpekler ile ilgili ise dillerinden çok iyi anlarım bahçemizde ilgilendiğimiz köpeklerimiz oldu(almankurdu, haski, bullterrier,...

Buddygo uygulamasıyla da hayvan bakıcılığı yapıyorum, çocuklarınızı güvenli ve sağlıklı bir şekilde misafir edip onlarla ilgilenebilirim. evliyim çocuğum yok henüz hayvanları çök seviyoruz aile evinde de kedilerimiz var ama biz henüz sahiplenmedik dilerseniz ön görüşme yaparak ulaşabilirsiniz.

Daha önce köpek baktım o yüzden nasıl ilgileneceğimi nasıl yemeğini vereceğini nasıl gezdireceğimi her şeyi biliyorum

Merhabalar cok sevdiğim bir köpegim vardı komısumuzun kucagından düşüp öldü pomeriandı onan sonra hayata küstüm aylarca evden cıkmadım.hergün aglıyordum tekrae köpek allmıycam diye yemn ettim bu işi arkadasım söledi köpekleri cok sebiyorsun dedi .köpekleri sevmiyorum onlara asıgım bana göre onlar...

Kedilerle ve köpeklerle çok iyi anlaşırım öğrenci olduğum için ek iş olarak harçlık çıkarmak için yapmak istediğim bir şey hayvanları seviyorum onlarla yakın olmak bana iyi geliyor

Merhaba. 25 yaşındayım ve hayvanları çok severim özellikle de köpek ve kedileri.

Daha önce evde köpek bakımı hizmeti verdim aynı zamanda veteriner kliniğinde çalışma geçmişim var. Evim bahçeli isterseniz evde isterseniz bahçede evcil dostlarınızı misafir etmekten mutluluk duyarım 🤗

Ben Özlem çok temiz titiz biriyim ev temizliklerine giderim oğlumla kedi ve köpeğe evde bakabiliriz

Benim de bir köpeğim vardı ancak yaşlandığı için kaybettim. Hayvanlar benim için apayrı bir merhamet

Merhaba ben damla 6 senedir kendi köpeğime bakıyorum. Bir çok arkadaşım seyahate giderken köpeğini bana emanet eder. Oturduğum sitede çimlik alan, kum parkı ve gezdirme alanları bulunmaktadır. İstediğiniz zaman köpeğinizi video ve fotoğrafını atabilirim.

Evimde evcil dostlarınıza bakabilirim evde olmadığınız zamanlarda gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz

Iki kedi iki kopegim var. hayvanlarla da iyi anlasiyorum. Kopeklerinizi gezdirebilirim veya evde de bakabilirim.

Bahçe katında bir daire de yaşıyorum. Tek başıma kalıyorum. Kendimde Akita inu annedeyim. Oğlum 4,5 yaşında. Evde misafirimiz olduğunda Ares bizimle olmayacak. Uzun süreli seyahatlerinizde güvenle bırakabilirsiniz. Genelde evdeyim.

Merhaba, 20 yildan uzun suredir kopek bakiyorum. Mavisehirde memnuniyetle en iyi sekilde kopeginiz gezdirilir, kisa sureli ya da donemlik bakilir.

Hayvanları çok severim, önceden pet kuaförlük geçmişim var. Aktif olarak çalışıyorum, boş vakitlerimde ek olarak kedinizle veya köpeğinizle ilgilenebilirim, köpeğinizi gezdirebilirim.

27 yaşındayım. üniversite öğrencisiyim. kendi köpeklerim ve sokak köğekleriyle olan bağım sayesinde sizinde köpeklerinizşe vakit geçirmek istiyorum. ve ek gelir kazanmak istiyorum.

Konak alsancaktaki çoğu köpeğin gezdirme ve bakımı ile ilgilenen, çalıştığım pansiyon konaklama hizmetini kaldırıyor. Gezdirme ve kendi evinde bakım ağırlıklı çalışacağız.

20 yaşındayım daha önce sayıca can dostlarımızı evimde ağırladım ve gezdirdim. Bahçeli ve 4+1 evim var, ev arkadaşım veteriner.

Hayvanları çok seviyorum, benim de evcil hayvanım var. İstenlen hizmet doğrultusunda evcil hayvanınızla kolayca ilgilebilirim

Merhaba ben şüheda 15 yaşımda köpek aldım şıanda 21 yaşındayım 6 yaşında köpeğim var o günden beri kendim köpeğime bakarım kendşm gezdiririm köpekler konusunda 6 yıllık geçmişim var ayrıca onlarla oynamayıda çok seviyorum

Evimde 12 tane hayvanım var köpek kedi sizin hayvanlarınızıda iyi bakacağıma inanıyorum

Vizyonumuz Paradan daha çok sevgi Sıcacık ev ortamında sevgi dolu bol egzersizli bir bakım düşünün

Köpeğiniz İçin Güvenilir ve Sevgi Dolu Gezdirme Hizmeti! Merhaba! Ben Deniz, köpek bakımı konusunda 10 yıllık deneyimimle sizlere hizmet vermek için buradayım. Hayvanları sevmenin ve onlara en iyi şekilde bakmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Özellikle köpeklerin enerjik doğası ve oyun...

Merhaba birinci sınıf evcil hayvan bakımı sağlama konusunda 8 yıllık deneyime sahip tutkulu ve sevecen bir köpek gezdiricisiyim

Merhaba, 29 yaşındayım. Hayatım boyunca evcil hayvanlarım vardı eğitim ve bakımları konusunda yüksek bilgi düzeyim bulunmakta. Şu anda 10 yaşında bir köpeğim ve 3 yaşında bir kedim var. Sizlere evcil hayvan bakımı ve gezdirilmesi konusunda yardımcı olabilirim

Üniversite öğrencisiyim hayvanları severim Köpekleri gezdirmek ve sorumluluk almaktan hoşlanırım

Yıllardır köpek bakıyorum.Ve hepsini çok seviyorum .Orta veya minik ırk olarak evimde konaklama ve eğlenceli zaman geçirmeleri için hizmet verebilirim .

Önceden hem kedi hem köpek baktım aktif olarak bir hayvanım yok ancak hayvanları çok seviyorum
Balçova Evde Köpek Bakımı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Evde Köpek Bakımı için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Evde Köpek Bakımı taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Evde Köpek Bakımı talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Evde Köpek Bakımı için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta İzmir Balçova Evde Köpek Bakımı fiyatları, talep detayına göre 500 TL ile 2.400 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Gökçe E.
Evde Köpek Bakımı
09/12/2025
köpeğimi 5 günlüğüne verdim her zaman fotoğraf ve video paylaşımında bulunuldu gözüm hiç arkada kalmadı çok ilgililerdi çok teşekkür ederizz❤️
Nedim Ö.
Evde Köpek Bakımı
13/10/2025
Gönül rahatlığıyla evlatlarımızı teslim edebileceğiniz gerçek bir pati dostu,güvenilir,ilgili,sıcak kanlı bir hayvansever.Almış olduğu eğitim de çabası.
Buket K.
Evde Köpek Bakımı
26/09/2025
Dostlarınızı gerçekten onları çok seven, güvenilir, güler yüzlü birine emanet etmek isterseniz hiç çekinmeyin.
Onur Ö.
Evde Köpek Bakımı
14/09/2025
Sudeye ilgi ve alakasından dolayı minnettarız büyük ırk rottweilerımız ile çok sabırlı ve özverili şekilde ilgilendi. En ince ayrıntısına kadar istediğimiz her şeyi güzelce uyguladı. Sadece mama su değil oyundan iletişime kadar her şey kusursuzdu onu tanıdığımız için çok mutluyuz tüylü dostumuz bizim için evlat demek ona sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bundan sonra her planda veya tatilde gözümüz arkada kalmayacak çünkü Sude var artık. Odin Sude ablasını çok sevdi :)
Büşra B.
Evde Köpek Bakımı
09/09/2025
Lunayı ilk kez birine emanet edebildim, Emre bey 5 gün boyunca endişesiz bir şekilde uzakta kalabilmemi sağladı. Her gün videolar ve bilgilendirme mesajlarıyla bu süreci gerçekten benim için kolaylaştırdı. İlgi ve alakası, köpeğin ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmesi sayesinde bizim için çok güzel bir deneyim oldu. Ayrıca onu alırken beni farkedene kadar gayet mutlu olduğunu uzaktan da izlemiş oldum. Artık kızımı emanet edebileceğim bir abisi oldu. Bu yorum sayesinde tekrar teşekkür ederim.
Yılmaz T.
Evde Köpek Bakımı
10/08/2025
Emre Bey’e teşekkür ediyoruz.Kızımıza 8 gün özveriyle baktı, rahatsızlığı nedeniyle aksatmadan ilacını verdi, bizi hergün bilgilendirdi, fotoğraf yada video gönderdi. Ev ortamında olmasıda ayrıca güzel. Kızımızı gözümüz arkada kalmadan emanet edebileceğimiz Emre Bey’le tanıştığımız için mutluyuz.
Serpil A.
Evde Köpek Bakımı
28/07/2025
Peri hanım köpüşümüze karşı çok ilgili ve sevecendi, foto ve videolarla da bizi hep bilgilendirdi, çok memnun kaldık teşekkür ediyoruz 🙏🥰🌸
Aycan B.
Evde Köpek Bakımı
10/07/2025
Duygu hanım köpeğime benim evimde bakmaya geldi. İnsanlara evinizi bırakıp çıkmak zordur fakat köpeğinizi, canınızı birine emanet etmek çok zordur. Fakat Duygu hanım işini çok ciddiye alan, prensip sahibi, titiz ve en önemlisi hayvanlara karşı çok sevgi dolu ve ilgili. Bu yüzden kendisine çok güveniyorum🩷 evden uzakta olup köpeğimi merak ettiğim her an bana fotoğraf ve video göndererek içimi rahatlatıyor🥹gönül rahatlığı ile çocuklarınızı emanet edebileceğiniz biri🩷