Hizmet Ver
Beşiktaş civarında 164 Kiralık Garson hizmet vermeye hazır.
Toplam 164 Kiralık Garson, Beşiktaş içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,9 puan, Beşiktaş içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Beşiktaş içinde yazılan 129 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 170 kişi Beşiktaş Garson Kiralama için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Merhabalar, Düğün, nişan, kına gecesi, parti ve her türlü özel günlerinize bay bayan profesyonel garson hizmeti sağlıyoruz. Misafirlerinize ve işletmenize çözüm ortaklığı için bizi aramanız yeterli.

Sayın Yetkili; 1992 yılında başlamış olduğum iş hayatıma aynı sektör içerisinde bir çok kurumsal ve şahış firmalarında komi,garson,şef garson,vardiya sorumlusu ve operasyon yöneticisi olarak 22 yıldır devam etmekteyim. Kurumsal çalışma kültürü ve disiplininin yanı sıra çalıştığım işletmelerde tüm...

İstanbul Avrupa yakasında ve anadolu yakasında 5 yıldızlı oteller düğün salonları restorant özel okul özel hastanede cafe işletmelere gunluk bay bayan garson komi hizmeti sunmaktayız

İnsan kaynakları şirketinde 4 aydır garsonum öncesin de 2 sene aşçılık yaptım 1 sene de baristalık

Deneyimli ve profesyonel bir garson olarak, özel davetler, ev partileri ve VIP etkinliklerde kaliteli hizmet sunuyorum. Daha önce birçok prestijli etkinlikte görev aldım ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışıyorum. Hızlı, disiplinli ve güler yüzlü hizmet anlayışım sayesinde...

Barmenlik ve servis personeli operasyonel anlamda davetlerinize yardımcı olmak için ben ve ekibim size yardımcı olmaya çalışacağız.

Fuarlara, konserlere, müzelere, kafelere, karşılama-yönlendirme veya alan düzenlemesinde yardımcı olacak personel, garson, host-hostes ayrıca model ve manken hizmeti sağlıyoruz.

4 yıllık garsonluk kariyerimle İstanbulun iki yakasında doğum günü, söz, nişan, parti ve her türlü ev davetinde garsonluk hizmetini sunuyorum. Gerektiği noktada ekibimle birlikte davetlere katılma imkanım bulunuyor.

33 yaşındayım daha önce ki iş tecrübelerim 9 yıl güvenlik kısa dönem garson kısa dönem kuaför çıraklığı kısa dönem pompacı geçmişim var aracım var akitif olarak 14 yıldır araç kullanıyorum.

Merhaba organizasyonlar da günlük servis elemanlığı yapabilirim 6 senelik bi tecrübem var

12 senedir bu sektördeyim özel gün gündelik dış bakımına özen gösteren biriyim müşteri memnuniyeti önemini bilen biriyim

Part-time çalışmaya müsait bir üniversite öğrencisiyim. Daha önce ingilizce dersleri ve danışma hizmetleri verdim.

Prezantabl bir garsonum, üst düzey yöneticilere çok vip servis yaptım, İstanbulda ultra lüks 5 yıldızlı otellerde çalıştım, gittiğim yeri her zaman en iyi şekilde temsil ettim

Merhaba ben Celal İstanbul ikamet ediyorum 18 yaşındayim Garsonluk barmenlik barıstalık barboylum tecrübem var Günlük iş arıyorum

Yıllardır yeme içme sektöründe server ve bartender pozisyonlarında birçok kaliteli mekanlarda çalışma olanağı buldum. son olarak da Sultanahmet de 10 yıldır çeşitli restoranlarda görev yaptım.

Düğün yerlerinde çalıştım organizasyon firmalarında çalıştım tecrübem var insanlarla iletişimim iyi insanlarla konuşurken gerilmem durup düşünmeme memnun kalmaları için elimden geleni yaparım

1.5 yıllık aşırı yoğun çalışma düzenine alışkın takım çalışmasını en iyi şekilde oluşturan ve katılan servis elemanıyım

Merhaba, Ek iş olarak garsonluk yapıyorum.4 yıllık cafe-pastane tecrubem var.Saat 18:30-19:00 da iş başı yapabilirim.Bitiş zamanı önemli değildir.Saygılarımla

İsmim baran 22 yaşındayım cihangirde oturuyorum kendi şirketim uzerinden iş yapıyorum

SEMBOOL OUTSOURCİNG Merhabalar, Otel,Davet,Toplantı,Düğün,Kongre Merkezi Organizasyonlarınıza Personel Tedarik Ediyoruz. Güler Yüzlü & Profesyonel Ekibimizle (•) Hizmet Vermekteyiz. Sizlerin de İsteği ve Talebi Doğrultusunda En Kaliteli Hizmeti Vermeye Hazırız. Bizi Tercih Ettiğiniz İçin...

Evinizde,işyerinizde verdiğiniz her türlü yeme-icme,kokteyl işlerinizde sizi misafirlerize en iyi şekilde temsil etmek için varız:)

Merhabalar gunluk sayim cocuk bakimi garsonluk yapabilirim. Gece de calisabilirim. Sacma isler yapanlar yazmasin.

Merhaba, ben Eylül. Psikoloji ikinci sınıf öğrencisiyim. Derslerden kalan sürelerde para kazanmak için kaydoldum. Tecrübeliyim ve çalışkanım, beni seçerseniz sorunsuz bir şekilde işi tamamlarım.

Restorant,club,kurumsal firma deniyimlerim var 19 Yıldız farklı sektörlerde yiyecek içecek servis ve sunumu yapmaktayım

para biriktirmek icin haftasonlari calisicak is ariyorum her is yapabilirim. motor ehliyetim var

İstanbul'da 5 yıldızlı bir otelde çalışıyorum servis konusunda gayet iyiz ekip olarak tek yahut daha fazla personel ile çalışabiliriz.

Deneyim olarak bodrum ve marmariste basladim. The hause cafe, chocolate nisantasi ve 3 yildir nisantasi midpointte calismaktayim. Guler yuzlu ve neseli biriyimdir. Bar tecrubem de vardir

Ekıp calısmasına yatkın ,guler yuzluyum ,ıletısım becerılerım ıyı ,oz guven problemlerım yok

Tıp okuyorum ve paraya ihtiyacım var. Müsait olduğum zamanlarda bu işi yapmak istiyorum.

Merhaba,tam protukol garson'lugu yapmaktayım işimi çok seviyorum ikinci kez dünyaya tekrar gelsem yine aynı mesleği tercih ederim.calistigim yerler şöyledir lebi-derya,11 leblon,sortie,çok çok resturan, Nişantaşı sushico, Göktürk dardenia şuan cumartesi akşamları Taksim'de sil baştan meyhaneye...

Merhaba 30 yaşındayım 10 senelik garsonluk deneyimim var korona yüzünden şuan çalışmıyorum

Perşembe ve cuma günü müsaitim 8 senedir bu işle uğraşıyoruım memnun kalıcanıza eminim

Yaş itibariyle 25 ile 35 yaş arası personel tecrübesi ile müşteri memnuniyeti yüksek ve güler yüzlü personel ihtiyacı olanlar için.

17 yaşında bir gencim. kitap okumayı severim, ahlakıma ve terbiyeme dikkat ederim ağzımdan argo kelimeleri duymanız nadirdir efenim.

Merhaba ismim Zümra, öğrenciyim ve kendi harçlığımı çıkarmak adına çalışıyorum. Garson olarak deneyimim bulunmaktadır.

Mrb serkan ben ben daha cok personellik paketleme işlerde çalşabilirm haftafa 5gün çalşabilirm bekarım çok zor işlerde çalşamam orta fiyat ücret istiyorum teşekkürler

Merhaba Ben Ahmet 18 Yaşındayım 2 Senedir Garsonluk Yapıyorum. Her Türlü Garsonluğu Yapabilirim.

Yabancı uyrukluyum. 2 yıllık garsonluk tecrübem vardır. "C1" sertifikaya sahibim (Türkçe). Yoğun tempolu, esnek çalışma saatlerine uyum sağlarım. Teşekkürler

Ortaköy de deneyimli olarak 7 ay boyunca shef garsonluk yaptım kendi isteğimle maaş yüzünden işi bıraktım

Merhaba ben Enes İstanbul Teknik Üniversitesinde hazırlık okuyorum. Benim yapabileceğim iş alanları şunlardır garsonluk , insaları yönetmek,el arabasıyla yük çekmek
Beşiktaş Garson Kiralama ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Garson Kiralama için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Garson Kiralama taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Garson Kiralama talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Garson Kiralama için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta İstanbul Beşiktaş Garson Kiralama fiyatları, talep detayına göre 1.230 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Musa Y.
Garson Kiralama
08/11/2025
Düşündüğümden çok daha iyi bir ekiple karşılaştım her şeyi çok güzel organize ettiler işinin ehli Pusula Gruba çok teşekkür ederim
Hilal K.
Garson Kiralama
25/10/2025
Şef Garson Kamuran Bey’e ve ekibine içten teşekkür ederiz! İletişim sürecinden organizasyonun sonuna kadar her şey kusursuz ilerledi. Kamuran Bey son derece ilgili, profesyonel ve çözüm odaklıydı. Böyle özenli bir ekipten hizmet almak gerçekten büyük bir fark yaratıyor. Kamuran Bey’e bu mükemmel organizasyon desteği ve nazik yaklaşımı için tekrar teşekkür ediyoruz. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, 5 yıldızdan fazlasını hak ediyorlar! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Şebnem A.
Garson Kiralama
22/07/2025
Bu özel günümüzde bize yardımcı olan Davut Bey ve ekibine sonsuz teşekkürler. 🙏💐 bir sonraki organizasyonlarda tekrar görüşmek dileğiyle.....
Buse B.
Garson Kiralama
03/06/2025
Her iki arkadaşa da etkinlik boyunca gösterdikleri destek için çok teşekkür ederiz. O kadar düzgün, çalışkan, çözüm odaklılardı ki etkinliğimiz sayelerinde sorunsuz geçti. Müthiş bir profesyonellikle titizlikle yer yere yetiştiler. Bundan sonraki etkinliklerimizde de kendilerinden destek almayı düşünüyoruz.
Ece Y.
Garson Kiralama
27/01/2025
Davut beyin iletişim çok iyi ve güven veriyordu. Nişanımızın daha düzenli ilerlemesini sağladı. Destekleri için teşekkür ederiz
Didem P.
Garson Kiralama
01/01/2025
Tek kelimeyle mükemmel di Yılbaşımızı davut beyin ekibi sayesinde keyifle geçti Son derece profesyonel bir ekip yönlendirdi hiç bir sorun yaşamadık kendisine çok teşekkür ederim
Esra Ç.
Garson Kiralama
26/12/2024
Şirketimiz için düzenlediğimiz yılbaşı organizasyonunda bize hizmet için eşlik eden Davut Bey ve ekibinden çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ediyorum.
Tugay I.
Garson Kiralama
05/06/2024
Tüm ekip harikaydı. Tüm misafirlerimiz verilen hizmet için ayrıca övgüler yağdırdılar . Hızınız,ilginiz, sahiplenişiniz tamamı takdire şayan. Çok memnun kaldım ellerinize sağlık.