Hizmet Ver
Bodrum civarında 84 Ütücü hizmet vermeye hazır.
Toplam 84 Ütücü, Bodrum içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,6 puan, Bodrum içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Bodrum içinde yazılan 7.597 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 249 kişi Bodrum Evde Ütü Hizmeti için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Merhaba ben nazlı ev işlerinde uzun zamandır çalışıyorum ve deneyim sahibiyim. Lise ve üniversite öğrencilik hayatım boyunca ev işlerinde çalıştım. 30 yaşımdayım ek iş olarak bu mesleğe devam etmem gereken bir dönem içerisindeyim.

Kendi evimde itina ile ütü yapılır. Temizlik konusunda titiz olduğum için kendimi evimde ütülerinizi itina ile yaparım.

Merhaba 5 yıldızlı bir otelin çamaşırhanesinde çalışıyorum bodrum gumbette sabah 8 akşam 4 takım elbise pardesü adan Z ye herşey utuluyebiliyorum saat 4 sonra ektra iş arıyorum gece gece 2. Ye kadar çalışabilirim

Hoş görülü sevecen anlayışlı sakın işini titiz ve severek yapan merhametli biriyim

Merhabalar ben Fatma genel olarak ev temizliği ütü işi ile meşgulüm elimden temizliğe dair herşey gelir teşekkürler

Ne iş olursa kendim işi gibi yaparım vicdanim rahet olsun için cun mu ekmeye 2 tane kimsesiz çocuklarima veriyorum

5 yıldır kat görevlisi olarak çalışıyorum, şuan bir otelde görev yapmaktayım ekstra gelir ekde etmek için part time çalışma sağlayabilirim

Düzenli olarak ev temizliğine gitmekteyim severek yaptığım genç kan olarak çalışmaktayım.

Ev ofıs temızlıgı evde yemek ütü vs yardımcı hizmetler yapıyorum.bodrum gumbette ikamet edıyrum.ıs teklıflerınızı beklıyorum,uzun yıllar ıs tecrubem vardır.

Hızlı ve temiz iş yaparım. Ortama hemen adaptasyon sağlayıp işimi uzatmadan en kısa ve güzel şekilde bitiririm

15 yıl bu işin icin deyim detaycıyimdır yapacağım işi önemsemediklerini yaparım ailemle öğrenci servisi isimiz vardır

Adım Sakine 55 yaşındayım uzun yıllarca büyük otellerde HK müdürlüğü çamaşırhane müdürlüğü yaptım. Ev işi ofis işi yemek her şey elimden gelir.

Detaylı temizlik boğ ev temizliği ofis temizliği Aynı zamanda çocuk eğitimi ve bakıcı ablalığı yapılır

Merhaba ben Ulviye Damla ev temizliği, inşaat sonrası kaba-ince temizlik, ütü hizmeti, ofis temizliği konusunda tecrübeli bir bayanım.Ayrica bir kız çocuğu büyütmüş anne olarak çocuk bakımında da tecrübeli birisiyim.Ailenin ihtiyaç durumuna göre gerek ev işlerinde yardımcı olmak,gerek çocuk...

Kat shef ; yım işimin Ehliyim işime laf ettirmem bu yüzden de her işin altından dört dörtlük kalkarim

Özenli ve titiz bir insanım çok iyi ve temiz bir ortamda ütü yapmayı severim.emekliyim daha iyi hayat yaşamak için zevkte aldığım ütü işini kazanç elde ederek firsata çevirmek istiyorum.

Merhaba ben hılola daha önce russıyada Türk fırmasında çalıştım Bodrum'da otelde kat görevlısu olarak çaliştım şimdı bodrom merkezdeyım günlık ev temızlık yada otel işi arıyorum günlık sadece

merhabalar hizmette kalite güvence altında göltürkbükünde 20 yıllık deneyim ile hizmetinizdeyiz

Ben üç cocuk annesiyim yaşındayım yemek ütü temizlik yapiyorum numaradan bana ulaşa bilirsiniz

Adım Gülden ev apartman temizliğine gidiyorum hem hijyenik titizimdir hemde çok pratik bir insanım gönül rahatlığıyla temizliğinizi yaparım bana güvenebilirsiz.

Uzun senelerdir profesyonel temizlik, ev temizliği, bahçe temizliği, boş ev temizliği ve evde ütü hizmetleri vermekteyim.

Günlük ev temizliğini çok pratik ve saate uygun bir şekilde tamamlamaya çalışıyorum

Ilk defa bu sektörde olucam ilk başvurum 2 yıllık üniversite mezunuyum oglum icin çalışabileceğini düşündüm 6 yaşında ve bodruma yeni geldim ve bos bos oturmaktan sıkıldım hem kndime hemde eşime destek olurum diye düşüncem olduğu için başvuruda bulunduk nasibim varsa olur

Otelde kat şefi olarak çalışmaktayım hafta içi saat 5den sonra haftada 1 gün izin günümde yarı zamanlı bütçeye katkı için is

Merhabalar işlerimizi özenli ve titiz bir şekilde yapar saat konusunda sizleri asla madur etmeyiz.

Ev temizlik, yemek, ütü, hayvan çok severim. Yaşlı bakacılık yaptım, çocuk baktım.

Yaşım 32 işimi severek yaparım villa site ev temizliklerinde deneyimim var ütü bildiğimkadarıyla ev yemekleri deyaparım işimi titizlikle yaparım

Burcum başak aşırı titizim verilen işi dikkatli ve temiz yapmakta özen gösteririm

Ben Durdane Turkmenistanliyim 32yasindaim 4senedir turkiyedeyim Referansim var Ev isi, yemek yapabiliyorum
Bodrum Evde Ütü Hizmeti ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Evde Ütü Hizmeti için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Evde Ütü Hizmeti taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Evde Ütü Hizmeti talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Evde Ütü Hizmeti için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Muğla Bodrum Evde Ütü Hizmeti fiyatları, talep detayına göre 500 TL ile 4.500 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Ceren İ.
Evde Ütü Hizmeti
06/06/2026
Yaklaşık 35-40 parça çamaşır 1.5 saat gibi kısa bir sürede bitirdi. Evinize yabancı birini alırken tereddüt etmeyeceğiniz kadar sıcakkanlı ve güvenilir. Teşekkür ediyorum yardımı için. Ellerine sağlık hayırlı bol kazançlar.
Büşra K.
Evde Ütü Hizmeti
24/04/2026
3 saat içerisinde büyük bir ütü ihtiyacımı karşıladı çok memnun kaldım. İşini özenli titiz yapıyor iletişimide çok tatlı kibar bir hanımefendi teşekkür ederim.
Şükriye A.
Evde Ütü Hizmeti
01/02/2026
Ebru hanım işini gerçekten özenli düzenli ve kusursuz bir ütü hizmeti aldım güleryüzlü ve hoş sohbeti ile ayrıca çok büyük bir artısı idi gönül rahatlığıyla evinize davet edebilirsiniz
Sultan C.
Evde Ütü Hizmeti
12/11/2025
Çok hızlı ve çok özenli çalışıyor Bedriye Hanım. Çok da tatlı bir hanımefendi. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
Berre K.
Evde Ütü Hizmeti
04/11/2025
Çok güler yüzlü bir hanımefendi kıyafet ve nevresimlerimi çok güzel bir şekilde ütüledi memnun kaldım
Özlem A.
Evde Ütü Hizmeti
29/10/2025
Gülçin hanım söz verdiği saatte geldi. Eli hızlı ve çok güzel ütüledi. Tanıştığımıza çok sevindik, teşekkür ederim 🙏
Sevil A.
Evde Ütü Hizmeti
20/10/2025
Tek kelimeyle süper her yönden mükkemmel genç bir hanım aslında bu kadar mükemmel beklemiyordum çok şaşırdım
Duygu A.
Evde Ütü Hizmeti
08/10/2025
Çiğdem tam zamanında geldi, hiç ara vermeksizin çok hızlı, tertipli çalıştı... Yaptığı işten çok memnujn kaldım