Hizmet Ver
Burdur civarında 109 Petek Temizliği Servisi hizmet vermeye hazır.
Toplam 109 Petek Temizliği Servisi, Burdur içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,8 puan, Burdur içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Burdur içinde yazılan 747 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 368 kişi Burdur Radyatör Petek Temizliği için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Onbeş seneyi aşkın bilgi tecrübe kaliteli işçiliğin tek adresi Müşteri memnuniyetini daima oncelegimizdir

Herkeze merhabalar Benim ilk prensibim müşterimin memnuniyeti bu ilkeyle bu işe başladım ve böyle devam ediyorum Kombi bakımı kombi arıza kombi montajı ikinci el kombi ve kombi bakımlarına yıl servis garantisi veriyorum. Petek Temizliği bide kompresör lü makinamız la ve kimyasallı ilacımızla...

Hayır lı günler ben Mahmut Semerci 14 yıldır mesleğime devam etmekteyim 7 yıldır petek temizliği yapmaktayım işimin arkasındayım 7/24 hizmet vermekteyiz güçlü güvenilir ekibimizle sudan sebeblere kafanızı yormayın arayın görüşelim

21.yıla özel siz değerli müşterilerimize en uygun bir şekilde fiyatlandirma yapıp garantili bir hizmet almak için bizden fiyat almadan yaptırmayın.

İyi günler mesleğim sıhhi tesisat ustasıyım petek temizliği temiz su pis su arızaları ve montajı işlerini en kaliteli ve güvenilir yapmaktayım yaptığım her işin arkasındayım.

Markası ne olursa olsun Isparta merkez de tüm kombilerin bakımı arızası ve Petek tesisat temizliği itina ile yapılır. Not : Kombi bakımı için mesleki yeterlilik belgesi ve ustalık belgesi mevcut olup gerekli emniyet tedbirleri alındıktan sonra bakımlar yapılmaktadır.

Kış geliyor rahat ve huzurlu bir kış geçirmeniz için petek temizliği ni yaptırdınız mı %30 a varan yakıt tasarrufu için peteklerinizi temizleyelim

Özel Basınçlı Makinemizle Kimyasal Kullanmadan Petek temizliği yapıyoruz. Peteklerinizi tek tek temizliyoruz. Temizlik sonrası peteklerinize reglaj ayarı yapıyoruz. Isı testi yapıyoruz.
Burdur Radyatör Petek Temizliği ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Radyatör Petek Temizliği için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Radyatör Petek Temizliği taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Radyatör Petek Temizliği talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Radyatör Petek Temizliği için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Burdur Radyatör Petek Temizliği fiyatları, talep detayına göre 1.300 TL ile 12.630 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Göksel G.
Radyatör Petek Temizliği
28/02/2026
Mustafa bey temiz çalışıyor ve gerçekten işinin ustası , tek tek bütün peteklerin temizliğini yaptı kombinin bütün parçalarını kontrol ve test etti, tertemiz bıraktı, aklınızda hiç bir soru işareti olmadan güvenle kombi ve petek bakımınızı yaptırabilirsiniz.
Özlem R.
Radyatör Petek Temizliği
14/01/2026
Çok memnun kaldım petek temizligi yaptırdım içinden akan çamur çok pis içleri temizledi hüseyin bey daha iyi çalıştı kombimin bakımını çok güzel yaptı geçen sene gelenler sadece bakıp gitmişlerdi hüseyin bey malzemeleri söktü yıkadı temiz yaptı işini ortalıgı hiç pisletmedi çok teşekkür ederim ellerine sağlık tavsiye ederim
Ertugrul A.
Radyatör Petek Temizliği
04/01/2026
Çok ilgili işini düzgün yapan saygili iyi bir usta. Tavsiye ederim. Her detay ile ilgileniyor. Memnun kaldım.
İLKAN K.
Radyatör Petek Temizliği
18/12/2025
İşinde profesyonel bir adam güvenerek gönül rahatlığıyla iş yaptırabilirsiniz benim sorunumu çözdü temiz işçilik
İsmail A.
Radyatör Petek Temizliği
26/11/2025
Kombi de ve peteklerimde sorun vardı. Özellikle peteklerin üst kısmı ısınırken,alt kısmı ısınmıyor.kombiden de istediğim performansı alamıyordum. Ahmet bey, peteklerimde yıkama,temizlik işlemi yaptı. Aynı zamanda kombime bakım yaptı. Kombiyi düşük derecelerde çalıştırmama rağmen, şu an evin içi inanılmaz ısınıyor. Ve kombim istikrarlı çalışıyor. Şu an herşey yolunda! Teşekkürler Ahmet bey! Büyük bir dertten kurtardınız beni🙏🫶
Orhan Ç.
Radyatör Petek Temizliği
18/11/2025
Kombi bakımı ve petek temizliği için Göksel Yıldız’dan hizmet aldım, kendisi hem çok profesyonel hem de çok titiz çalışıyor. Zamanında geldi, detaylı bilgi verdi, işlem sonrası kombi ve peteklerimin performansı bariz şekilde düzeldi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, bir sonraki bakımda yine kendisini seçeceğim. 🌟
Sema G.
Radyatör Petek Temizliği
04/11/2025
Randevulaştığımız saatte geldi, gerçekten çok kibar ve ilgili Uğur Bey. Biz bakım ve temizlik için randevulaşmıştık fakat içtenlikle ihtiyacımız olan hizmeti önerip ona göre işlem yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum herkese tavsiye ederim.
Bahtiyar G.
Radyatör Petek Temizliği
16/10/2025
2 emekçi kardeş, akşam 20.00 de başlayıp, sorunumuzu çözmek için 23.45 e kadar titizlikle petek temizliği yaptılar. Ellerinize sağlık 🙏