Hizmet Ver
Bursa civarında 167 Günlük Şoför hizmet vermeye hazır.
Toplam 167 Günlük Şoför, Bursa içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 5 puan, Bursa içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Bursa içinde yazılan 23 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 100 kişi Bursa Günlük Şoför için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Rahat ve huzurlu yolculuk için bizi tercih edin sadece Bursa dan hizmet veriyorum

Merhabalar.Yaşım 24 uzun zamandır araç kullanıyorum.Güvenilir ve iş ahlakı düzgün biri olarak sizleri düşünen biri olarak özel ve şirketlerde şoförlük yapmaktayım bakımlı biri olarak sizlere hizmet vermekteyim.Beni tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

2015 ten bu yana aktif araç kullanıyorum aracım yok takside çalışıyorum sizin aracınızla size hizmet verebilirim isterseniz çalıştığım taksi ile de gelebilirim

Merhabalar Özel Olarak Avukat Ve İş Adamı Şöförlügü Yaptım Daha önce Taksi de Ve İş Servisinde Çalıştım Beni Tercih Ettiginiz İçin Şimdiden Teşekkürler 🙏

2016 nissan qashqai marka aracimla yolcu transferi yapilir fiyat icin irtibata geciniz sahis aracidir

Part time s plaka kullanacak şöföre ihtiyacımız vardır. Tecrübeli olması önemlidir. Belgeleri eksiksiz olması gereklidir. Güvenilir bir Şöföre ihtiyacımız var.

Günlük,saatlik şehiriçi ve şehirlerarası kendi arabamla yada sizin arabanızla transfer hizmeti vermekteyim

20 yıldır aktif bir şekilde şoförlük yapıyorum. trafik kazası veya kural ihlalim yoktur.

Sağlık ve güvenlik önlemleri ile konforunuzu en üst seviyede tutan transfer hizmetleri: -) Avantajlı fiyatlar ve dilediğiniz adrese transfer, -) Her transfer öncesi ve sonrası araç dezenfeksiyonu -) Her transferde bagaj dezenfeksiyonu

Her Türlü Servis işinizi itina ile yapılır.Düğün, mevlüt,gezi gibi Bursa içi misafirlerimiz özenle dikkatli olarak taşınır.

İDO Bursa Mudanya tirilye kalacak yer ayarlanip Bursa'da günü birlik teleferik Uludağ tekne ayarlanır gezi tur .kahvaltı öğle yemeği aracım kaleos 2019 İstanbul müşterileri bekleniyor.feribotan alınıp istekleri doğrultusunda hizmet araçlı günü birlik şoför.

Aracımız 2014 accent bluedur. Klima vardır. Ayrıca YouTube, turkcell TV plus ayrıcalığı ile tüm TV kanalları bulunmaktadır. Şehirlerarası yolculuklarda aracımızda çay ve kahve bilunmaktadir

15 senelik dikkatli bir şoförüm, araba sürmek benim için bir hobi. Tecrübeli ellere kendinizi ve canınızı teslim etmekten kuşkunuz olmasın :)

Herkese Merhaba 22 yıldır araç kullanıyorum. Aile şoförü,Özel şoför ,Makam Şoförü işinize talibim

Herkese merhabalar.evliyim 1 kız babasıyım 30 yasindayim .güven konusunda gözünüz arkada kalmasın allahın izni ile

23 yaşındayım. 4 yıllık ehliyet sahibiyim. Zamanımı çok fazla yolda geçirdiğim için tecrübelerime güveniyorum. Her saniye soğukkanlıyımdır.

2018 Model 8+1 Caravelle Highline Paket Sanruflu Özel aracım ile her türlü güvenilir yolcu taşıma yapabilirim

Merhabalar yaklaşık 20 yıllık ehliyetim var şoförlük deneyimim gayet iyidir uzun yol tecrübem var Bursa'da oturuyorum aracımla birlikte calisabirim günlük haftalık aylık farketmiyor dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz 2012 model Peugeot Bipper camlı aracım var istediğiniz zaman hizmet verebirim.

Merhabalar istediğiniz yere güvenli bir şekilde ulaşmanızı sağlayacağimdan şüpheniz olmasın teşekkürler

Güler yüzlü hizmet anlayışım, pratik çözümler üretme yeteneğim ve işimi her zaman titizlikle yapmaktayım. Araç içi düzen, temizlik ve iletişim konusundaki hassasiyetim sayesinde birçok müşterimle sürekli çalışmaya devam ediyorum.

15 yıldır aktif araç kullanmaktayim ve özellikle uzun yol konusunda tecrubeliyim
meslegim geregi yaptigim is bu ve bunu en kaliteli sekilde sizlerin de almasi icin en iyisini sunmak istiyorum

Ford Custom marka 2017 model 9+1 koltuklu aracimla transfer hizmeti vermekteyim .

Doğru pildiğimi konuşmak açık sözlü olmak namuslu ve dürüst olmak karşılıklı anlaşmak kişiye göre davranmak.

Merhabalar Yer İl sıkıntısı olmadan sizleri istediginiz yerlere transfer veya gezi amacı ile gezdiriyorum araç olarak isterseniz motorsiklet veya araba fakat şuan da arabamız bulunmamakta

Merhabalar Yaklaşık 10 yıldır aktif olarak şehir içi dışı araç kullanıyorum. 29 yaşındayım, Aslen Kütahyalıyim,Kimya Teknikeriyim Çevre Laboratuvarın da Ölçüm Sorumlusu olarak gorev aliyorum. Ek olarak çalışıyorum iyi günler dilerim

Merhaba İnegöl de yaşıyorum. Akşamları ve haftasonu kendi aracımla yada karşı tarafın aracıyla sehirler arası yolcu taşımak istiyorum. 17 yıldır araç kullaniyorum. Çok dikkatliyimdir. Beni tercih ederseniz çok sevinirim. İyi günler diliyorum

2012 yılından beri otobüs kaptanı olarak şehir içi ve şehirler arası kara yolu yolcu ve yük taşımacılığı alanında ; otomobil ,minibüs , otobüs gibi farklı türden ihtiyacınıza yönelik araçlarımızla hizmet vermekteyiz

Şehirler arası hızlı ve güvenli kişiye özel mini Van arçlarla VİP kargo taşımacılığı.Türkiyenin her noktasına ertesi gün teslimat.

Haftasonları Şehir içi şehirler arası günlük şoförlük yapabilirim bütün belgelerim tamdır ( D-D1 ehliyet src1, src4, pisikoteknik)

Merhabalar, 2012-2015 Yılları arasında Türkiye Büyük Millet Meclisinde Makam Şöförü Olarak Görev aldım şuan 2017 Model Fiat Egea ile özel şöförlük işleri yapmaktayım

Trafikte güvenli ve rahat bir ortamda deneyimli bir personelle gitmek istediğiniz heryer için yolculuğa haziriz.

Uzun zamandır şoförlük yapmaktayım… halen şoför olarak çalışıyorum… part time saatlik şoförlük yapabilirim…

Armut ailesinde olan herkese merhabalarr :) Ben Burak, Kendi mesleğimde çalışmanın dışında boş zamanlarımı değerlendirebilmeyi amaçlıyorum.. İyi bir şoför mü istiyorsunuz? İşlerinizi halledebilecek birini mi arıyorsunuz? Güvenilir birini mi arıyorsunuz? Beni bulun :)

Pazar günleri boşum ek iş için evli iki çocuk babasıyım gerekli sürüş evraklarım mevcut

İnsan,İnsanlık.Kimse kimseyi zorla kendi cennetine götüremez vesselam.Ya insan olmasaydım,Ya insanlıkdan anlamasaydım Yada bu Dünya ya gelmeseydim.

Silahlı kamu görevlisiyim ek olarak yapmak istiyorum şoförlük ve korumalık yapabilirim beni seçtiğiniz takdirde canınız ve maliniz normalde bana emanet olduğu gibi gene bana emanet olacaktır

Şoförlük şeyi arıyorum kamyon kamyonet minibüs taksi fark etmez Yeter ki çocuklarıma ekmek parası götürün

Merhabalar Ben 43 Yaşında Bir Bayım Araç olarak Otomabil Şehir İçi Veya Şehir Dışı Ulaşım Konusunda En iyi Hizmet vermeye özen Gösteririm

Özel bir gıda şirketinde yönetici olarak çalışıyorum. Hafta da 1 gün veya her gün 08:00-14:00 saatleri arası çalışabileceğim ek iş arıyorum.
Bursa Günlük Şoför ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Günlük Şoför için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Günlük Şoför taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Günlük Şoför talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Günlük Şoför için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Bursa Günlük Şoför fiyatları, talep detayına göre 850 TL ile 20.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Hüda A.
Günlük Şoför
15/10/2025
Çok memnun kaldık, yoğunluktan aldığım hizmeti unutmuştum. Zamanında iletişeme geçerek üzerimizden büyük bir yük aldılar. Gönülden tavsiye ederim.
Gozde W.
Günlük Şoför
20/07/2025
Hakan Bey gercekten aileden birisi gibi oldu bu kisa surede, inanilmaz kaliteli ve bilgili birisi. Cozum odakli birisi ve bu uygulama sayesinde abim diyebilecegim birisi ile calisma firsatim oldugu icin cok mutluyum. Gerek soforlugu, gerek naifligi gerekse muhabbeti ile mükemmeldi hersey. Guvenerek kendisi ile calisabilirsiniz 🤍 hem yoldas hem de abi olacaktir size
Savaş E.
Günlük Şoför
14/07/2025
Gerçekten çok iyi ve anlayışlı bir hizmet sundu, güleryüzlü, yardımsever ve eğlenceli biri. Kendisine başvuracak insanlara gönül rahatlığıyla önerebilirim.
Ceren Ö.
Günlük Şoför
15/06/2025
Erol beye çok teşekkür benimle çok güzel bir yolculuk yaptı kendisine çok teşekkür ediyorum kendisi herkese tavsiye edeceğim ben memnunum kaldım harika bir yolculuk yaptım.
Mehmet B.
Günlük Şoför
09/04/2025
Yasar Kaptan dan cok memnun kaldık ve Mukemmel hizmet aldık Eskisehiri cok iyi biliyor Herkese tavsiye ederim
Mehmet Ç.
Günlük Şoför
18/01/2025
Ferdi bey ile güzel bir seyahat gerçekleştirdik. Kendisine ilgisi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum
Hüseyin K.
Günlük Şoför
04/03/2024
Eşimi İstanbul'dan Bolu'ya güvenle getirmiş olan Güngör Bey'e eşim ve kendi adıma içten teşekkürlerimi gönderiyorum. Bu zamanda böyle bir meslek ahlakına sahip insan bulmak çok zor. İyi ki yollarımız kesişti. Bundan sonraki de ilk tercihimiz Göngör Bey olacak.
Günlük Şoför
31/12/2023
Çok profesyonel, güvenli, kaliteli, her şeyiyle üst seviye bir hizmet sunuyor. Babamın tedavi sürecinde günlük ulaşım ihtiyacı için hizmet aldık ve özetle şunu söyleyebilirim: ben götürüp getirsem ancak bu kadar yapabilirdim. Teşekkürler.