Hizmet Ver
Çankaya civarında 79 Servis Elemanı hizmet vermeye hazır.
Toplam 79 Servis Elemanı, Çankaya içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,9 puan, Çankaya içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Çankaya içinde yazılan 90 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 72 kişi Çankaya Servis Elemanı için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Banket ve alakart bay bayan garson(servis elemanı) karşılama hostesi,palyaço bulaşıkcı temizlik elemanı temini kurumsal işletmeler oteller düğün salonları kültür merkezlerine eleman temini ediyorum yaklaşik 15 yildır bu sektörde faliyet gösteriyorum

Etkinliklerinizde fark yaratmak bizim işimiz Deneyimli güler yüzlü enerjik ekibimizle sizi en iyi şekilde temsil ediyoruz Açılış lansmanları fuar düğün karşılama kongrelerde profesyonel destek sağlıyoruz

Daha önce Teknofest, Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi, Mercedes ve diğer şirketler ve kurumlarda fuar hostesliği yaptım, bu alanda çalışmak için gereken özelliklere sahibim

Organizasyon,davet,parti,doğum günü gibi etkinliklerde en iyi şekilde hizmet verilir.

Merhaba Ankara geneli referanslı işlerimiz vardır çok geniş garson portföyümüzle size hizmetten onur duyarız

Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık Fakültesi birinci sınıfı bitirmek üzereyim. Garsonluk, AVM stand personeli olarak görev yapmış bulunmaktayım.

Merhaba! Ben Nida Bozkurt, şu anda Ankara'da yaşıyorum. Daha önce İzmir’de garson olarak çalıştım ve bu süreçte müşteri hizmetleri alanında önemli deneyimler edindim. Garson olarak, hızlı ve etkili hizmet sunma becerimi geliştirdim. Farklı tipteki müşterilerle iletişim kurarak, onların...

Düğün, nişan, kına, sünnet düğünü, doğumgünü, balo, mezuniyet, ürün katalog, tanıtım, model çekimi gibi birçok alanda deneyimli ekip ve kaliteli ekipmanlarla hizmet vermekteyiz.

Daha önce otellerde ve düğün salonlarında garsonluk ve karşılama hostesligi yaptım.

Merhaba ben Hacettepe üniversitesinde Fizyoterapi bölümünde okuyorum part time çalişabileceğim bı iş ariyorum

İnsanlara karşı güler yüzlü, iletişimi güçlü ve iş becerisine sahip biriyim. Daha önce bu işle ilgili tecrübeler de edindim. Çalışma disiplinine ve ekip arkadaşlarıma uyum sağlarım.

Organizasyon işiyle uzun zamandır ilgilenmekteyim. İşimizde yeterince ilgili ve disiplinliyiz. Bir ve birden fazla kaç kişi talep ederseniz o kadar kişi yönlendiriyoruz size. Sizlerle çalışmak için kıvanç duyarım. Teşekkürler

ODTÜ de üçüncü sınıf öğrencisiyim daha öncesinde restoran kasiyerliği, garsonluk ve satış danışmanlığı yaptım. Part time organizyonlarda servis elemanlığı yapıyorum.

Merhaba girişken enerjik meraklı biriyim. Organizasyonlarda destek olabilirim. Tasarım yapmayı çok severim. Çocuklarla iyi anlaşırım. Temizlikden anlarım. Sağlıklı ve güzel yemek yaparım.

Merhaba deniz ben insanlarla kolay iletişim kurarım ve güler yüzlüyümdür. Uyum sağlamakta da sorun yaşamam.

Merhabalar yaklaşık iki senedir düğünlere gidiyorum garsonluk olarak hafta son ları bakmam gereken bir ailem var büyük sorumluluklarım var işime sadık biriyim ne söylenilirse eksiksiz olarak yerine getiririm elamana ihtiyaçı olan var ise lütfen benimle iletişim geçerlerse çok memnun olurum...

Ofis Toplantı konser festival fuar lansman şehir ve yurt dışı vb. Etkinlik işlerimiz için part time çalışma arkadaşları arıyoruz

Merhaba ben 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. kendi harçlığımı çıkartmak için part time işlerde çalışıyorum. daha önce garsonluk,stanf elemanlığı ve barkod okuyuculupu yaptım.hızlı öğrenen bir karakterim var.

Ahmet Andiçen İlkokokulu, Jale Tezer Ortaokulu ve Jale Tezer Bilim Fen ve Anadolu Lisesini birincilikle bitirdim. Üç okul birinciliğim var. Eşit ağırlık öğrencisiydim ve bu yıl mezun oldum. Aileme destek olmak için çalışmam gerekiyor.

4 yıl turizmde sezonda çalıştım. (Ortalama sezonda 3 ay) Orta Doğu Teknik universitesinde okuyorum. B2 seviye de ingilizcem var.

3 yıl garsonluk yapıyorum çok yere hizmet verdim günlük olarak işimi elimden geldigince iyi şekilde yapmaya çalışıyorum

Yurt dışında housekeeper olarak hizmette bulundum.Sorumluluk sahibi ve iş etiğine sahip bir insanımdır.

Hızlı öğrenip uygularım Elim çabuktur İngilizce seviyem yüksek Rusça yüksek olmasa da anlaşabiliyorum

Hacettepe Üniversitesi Siyaset bilimi ve kamu yönetimi öğrencisiyim. Daha önce fuarlarda çalıştım ve baristalık yaptım. Part time iş arıyorum. Çocuklarla da ilgilenebilirim.

Cumartesi ve Pazar günü çalışmak üzere garson,servis elemanı gibi günlük işler arıyorum.

İnsanlarla iletişim becerisi yüksek, sıcakkanlı, çalışkan, işten kaçmayan, organize etme becerisine sahip biriyim. Çalıştığım her işte elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım

Fuarlarda stand tanıtım Düğün, nişan kına vb. Cemiyetlerinizde garsonluk servis ve genel hizmetlerde çalışıyorum deneyimli biriyim yaşım 32

5 yıl Ankara Kalesinde turistik bir restoranda garsonluk yapttım. mesleki ingilizceye sahibim. protokol garsonluğuda yaptım

Garsonluk yapabiliyorum okul icin harçlık kazanmak icin bu isi yapmaya karar verdim

19 yaşındayım. Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde okuyorum. Harçlığımı çıkarmak için uğraşıyorum. Daha önce kısa dönem garsonluk yaptım.

Açılışlarda karşılama hostes ve servis hostesliği yaptım. Kafelerde garsonluk yaptım. Düğün salonlarında servis elemanı olarak çalıştım. 6 yıldır bu sektördeyim.

Reşit değilim ancak harçlığımı çıkarmak istiyorum. Daha önce bu tür işler ile uğraştım. İnsanlarla aram iyidir, diksiyonum ve konuşma şeklim sayesinde ikna edici ve saygılı biriyimdir.

Üniversite okurken harçlığımı çıkarmak için garsonluk yapıyordum bu konuda deneyimliyim.

Genel Nitelikler ve İş Planı Uzun yıllardır sektöründe öncü bir firma olarak faaliyetlerimizi sürdürmekte ve hedefimiz; mevcut başarılarımızı artırarak sektöründe "Dünya Lideri" olmaktır. Koyduğumuz bu hedefe ulaşmanın ancak kendi alanında yetkin, uzmanlaşmış, profesyonel çalışma ve yöneticilik...

Ankara tunalıda işlek sayılabilecek bi kafede 7 aylık servis personelliği yaptım.

merhaba ben Buket 20 yaşındayım, konservatuvar-tiyatro 2. sınıf öğrencisiyim. Sosyal zekam ve iletişim becerilerim oldukça iyidir, çabuk uyum sağlar, kolay öğrenirim ve çok çalışırım. Diksiyon ve tonlamam iyi olduğu için insani ilişkilerim iyidir, müşterilerin ilgisini kolayca çekebilirim. Enerjik...

İnsanlarla iletişimim çok güçlüdür. Aynı zamanda sabırlı ve saygılıyımdır. Müşteriyle güçlü iletişim kurabilirim.

Hacettepe Üniversitesi İktisat bölümünde 3.sınıfa geçtim 22 yaşındayım .Matematik ve Türkçe özel dersler gönüllü bir projede öğretmenlik yapmaktayım. Daha önce bir spor merkezinde servis elemanlığı butik bir kafede garsonluk ve komilik yaptım. Dilerseniz yardımcı olmayı çok isterim.

16 Yaşında Lise 11 Sınıf öğrencisiyim babam esnaf olduğu için garsonluk tecrübem var küçüklükten beri bu işi yapıyorum

Merhablar 34 yasında sakin, güleryüzlü,daha önce hep egitim kurumlarında çalışmış birisiyim.Sigara kullanmıuorum .
Çankaya Servis Elemanı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Servis Elemanı için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Servis Elemanı taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Servis Elemanı talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Servis Elemanı için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Ankara Çankaya Servis Elemanı fiyatları, talep detayına göre 1.300 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Merve D. G.
Servis Elemanı
12/02/2026
“Davetimiz için aldığımız hizmetten çok memnun kaldık. Son derece profesyonel, düzenli ve güler yüzlüydüler. Tüm organizasyon boyunca her detayı özenle takip ettiler. Hazırladıkları kokteyller gerçekten çok başarılıydı, misafirlerimiz özellikle çok beğendi. Sayelerinde biz de gecenin tadını rahatça çıkarabildik. Tekrar tercih etmek isterim.” Zeynep Hanım’la Mustafa Bey’e tekrardan teşekkür ederim.
Onat Y. D.
Servis Elemanı
19/01/2026
250 kişilik bir konferansın gün içindeki coffee break ve öğle yemeği işleri için Davut bey ve ekibiyle anlaştık. Sabah ilk dakikadan akşama kadar her işim için 10 numara bir profesyonellikle koşturdular. Aldığım hizmetten çok memnun kaldım, sonraki işlerimde de kendileyle çalışmayı isterim. Teşekkürlerimle.
Buse Ç.
Servis Elemanı
24/11/2025
Fuar için servis personeline ihtiyacımız vardı Furkan Bey ile tanışma fırsatımız oldu kendisi çok ilgili ve çözüm odaklı. Ekip çok güzel ve disiplinli çalışıyor. Sorunsuz olarak 4 gün geçirdik her şey için teşekkürler ⭐️
Gizem Ü.
Servis Elemanı
06/11/2025
İbrahim çok efendi çok düzgün bir çocuk. Verdiği hizmetten çok memnun kaldık. Daha sonraki etkinlikler içinde kendisiyle sözleştik. İşinde başarılar diliyorum. Kesinlikle tercih ederseniz pişman olmazsınız 🙏🏻
İlayda M.
Servis Elemanı
19/10/2025
Evde yaptığımız nişan davetine iki servis elemanı için hizmet aldım ve çok memnun kaldım. Arkadaşlar son derece profesyonel bir şekilde çalıştı, üzerimizden büyük yük aldı.
Servis Elemanı
14/09/2025
İlk iletişime geçtiğimiz andan itibaren çok ilgililerdi. Harika bir akşam geçirmemize yardımcı oldukları için kendilerine çok teşekkür ederim.
Gulsen A.
Servis Elemanı
17/06/2025
Mehmet bey ile nişan törenimizde bize eşlik edecek arkadaşlar konusunda görüştük ve anlaşmıştık. Gelen arkadaşlarında enerjisi çok güzeldi, işimizi baya kolaylaştırdılar. Yardımları için teşekkür ederiz
Kübra W.
Servis Elemanı
17/06/2025
Kendilerine çok teşekkür ederim. İş ahlakları gerçekten çok güzel söz verdikleri saatte organizasyon yerinde oldular. Tüm hazırlık, organizasyon servisleri profosyonel, organizasyon sonrası yardımları içinde ayrıca teşekkür ederim. Ekip kadrosundaymış gibi işlerini sahiplenip her detayda yanımızda oldular. Düzgün temiz ve titiz işinin ehli arkadaşlar... Bundan sonra kendileri ile güven içinde çalışmaya devam ediceğiz. Arkadaşları gönül rahatlığı içinde tercih edebilirsiniz.