Hizmet Ver
Çiftlikköy civarında 53 Yaşlı Bakıcı hizmet vermeye hazır.
Toplam 53 Yaşlı Bakıcı hizmet sunmak için hazır.
Yılda 219 kişi Yaşlı Bakımı için teklif alıyor.

Gümüşhane üniversitesinden yaşlı bakım teknikeri olarak mezun oldum. Bir buçuk yıl boyunca özel hastanede farklı bölümlerde çalışarak bolca tecrübeye sahip oldum. Hasta bakımı ve yara bakımında ( 1. Evre ve 2. Evre) oldukça tecrübeli olduğumu düşünüyorum.

Merhaba Ben Cansu , Lise Mezunuyum , Boğaziçi Enstitüsü Yaşlı ve Hasta bakım Sertifikam Vardır , 22 Yaşındayım İşimi Titizlikle Yapmaya Hazırım

İki çocuk annesiyim, emekliyim günümüz şartları dolayısıyla geçimimi sağlamak için çalışmak zorundayım. Bana güvenebilirsiniz.

Güler ýüliýi,saýgiliýim,empati ýapmaýi bilerim,hižene önem wererim,alkol sigara kullanmaýorum.

2 yıllık acil servis ve 4 yıllık yoğun bakım tecrübem var. Bakıma muhtaç hastalarda, pansumanda, enjeksiyonda, sonda takımında, ev şartlarında yapılabilecek her türlü medikal girişimde beni tercih edebilirsiniz.

Hafta sonları çocuk bakımı konusunda destek sağlıyorum. Çocuklarla iletişimi güçlü, sabırlı ve sorumluluk sahibi biriyim.24 yaşındayım Oyun oynama, temel bakım, etkinliklerle kaliteli zaman geçirme ve güvenli ortam sağlama konularında özenle çalışırım. Ailelerin beklentilerine uygun şekilde düzenli...

Evde Serum tedavisi Hizmeti. Evde Laboratuvar ve Örnek Alma Hizmeti. Evde Uzman Doktor Hizmeti. Evde Hemşire Hizmeti.

25 yaşındayım. Hasta bakım teknisyenliği lise mezunuyum. Şişli yüksekokulu uzaktan online eğitim hasta ve yaşlı bakım teknisyenliği sertifikası aldım.

Bayramoğlu nda annem le yaşıyorum, kolej mezunuyum ehliyetim var, güvenilir, referans verebilirim. Yaşlı insana refakat, yemek yapabilirim

4 yıllık yaşlı bakim teknikeriyim.Stajlarımı hep farklı huzurevleri ve yoğun bakımlar da yaptım ki daha fazla bilgi edinebildim.Halen çalışmaktayım.İşimi çok önemsiyor ve seviyorum.Tam zamanli,yarı zamanlı olarak uygun günlerimde size hizmet vermek için hazırım.

Merhaba 🙋♀️ 35 yaşındayim. Yaşlı anne bakımında 8 yaş oglumla çalışdım. Yaşlı bakımından iyi anlarım referans tecrubem var. Oglumla beraber kabul edcek yaşlı bakımı işi arıyorum.

Yaşım 40 tan biraz fazla. Yatılı da hizmet verebilmekteyim. Sorumlu, vicdanlı birisiyim. Çalıştığım işlerse hiç memnuniyetsizlik çıkarmadım: ne işçi gibi ne de insan gibi. Kavgacı değilim, uyumlu pozitif birisiyim, bu da hem hayyatta hem de işte önemli bir faktör.

Daha önce 2 kez bakım yaptım biri çocuk biri yaşlıydı.60 yaşındayım bayanım bakım konusunda deneyimliyim

2 yıllık deneyimim var. Referans verebilirim. Yaşlı ve hasta bakım sertfikam var. İlk yardım bilgim mevcut

Liseden ebe yardımcılığı üniversiteden yaşlı bakımı mezunuyum daha önce hastanede refakatçi olarak hasta baktım tecrübeliyim

Ben şuan emeklilik bekleyen bir bayanım yaşım 52 yaşli bakımı için iş ariyorum pendikte oturuyorum tuzla pendik maltepe civar olursa iyi olur 5 yıl deneyimim var

Kendi evimde yaşlı bakımı yapmak istiyorum ilgilenenler numaradan bana ulaşabilirler ismim Şerife bakal saygılar

Yenidoğan hemsiresi olarak, dunyadaki en kiymetli mucizelerinize sağlıklı danismanlik hizmeti vermekteyim.

Merhaba ben Betül.Evliyim bir çocuğum var.Hasta yaşlı bakımı sertifikam var.Beş yıl hasta bakıcılığı yaptım.Yemek yapmakta iyiyimdir.Ev yardımcılığı yaptım.Temiz düzenli bir insanım.

Yaşlıların yapamadığı bütün ihtiyaçları olan her şeye yardımcı olabilirim zamanlarının güzel geçmesini sağlayabilirim yemeğini yedirebilirim
Çiftlikköy Yaşlı Bakımı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, sana en uygun teklifi seç!