Hizmet Ver
Denizli civarında 20 El Mankeni hizmet vermeye hazır.
Toplam 20 El Mankeni, Denizli içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,5 puan, Denizli içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Denizli içinde yazılan 12 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 30 kişi Denizli El Mankeni için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

1.78 boyundayım esmerim 56 kiloyum vücut hatlarim düzgün mankenlik için ulaşabilirsiniz

175 Boyundayım 24 yaşındayım 42 bedenim büyük beden Tesettür mankenliği tercihim Gelinlik mankenliği de aynı şekilde

daha önceden de deneyimim var. kıyafet dövme el makyaj modelliği yaptım. sakin ve neşeli bir insanım çalışmaktan keyif alırım, size güzel bir hizmet sunabilirim.

Daha önce trendyoldaki birkaç marka için ve kafenin reklam yüzü olarak modellik yaptım. İzmir mermer fuarında da fuar hostesliği yaptım. Aktif olarak devam etmekteyim.

Eğlenceli renkli profesyonel biriyimdir Daha önce gelinlik tesettür model vb alanlarda rol aldım Denizli içinde hizmet vermekteyim.

Ben Nora Birin Boyum 173 Kilom 58 22 yaşındayım Daha önce gelinlik abiye mekan tanıtımları otel çekimleri vb Birçok alanda modellik yaptım Diksiyon yürüyüş üzerine de eğitim aldım
Denizli El Mankeni ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Sena R.
El Mankeni
30/12/2024
Kendisi çok yardımcı oldu mankenlik konusunda deneyimli olması bize zaman kazandırdı. İşinde gerçekten çok iyi. Çalışmanızı öneririm