Diyarbakır civarında 55 Online Dil ve Konuşma Terapisti hizmet vermeye hazır.
Toplam 55 Online Dil ve Konuşma Terapisti, Diyarbakır içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,9 puan, Diyarbakır içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Diyarbakır içinde yazılan 61 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 67 kişi Diyarbakır Online Dil ve Konuşma Terapisi için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.
Anadolu üniversitesi dil ve konuşma terapisi mezunuyum .Online ve yüzyüze terapi deneyimim bulunmaktadır
Diyarbakır Online Dil ve Konuşma Terapisi ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Online Dil ve Konuşma Terapisi için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Online Dil ve Konuşma Terapisi taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Online Dil ve Konuşma Terapisi talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Online Dil ve Konuşma Terapisi için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Diyarbakır Online Dil ve Konuşma Terapisi fiyatları, talep detayına göre 500 TL ile 1.800 TL arasında değişmektedir.
Berna L.
Online Dil ve Konuşma Terapisi
13/03/2025
Hilal hanımla halen devam ediyoruz. Ev ortamında olmasını istedik eğitimin, bu nedenle online eğitim tercih ettik. Sürecimiz biraz yavaş ilerliyor ancak yavaş ilerlemesinin sebebi kızımın isteksizliği. Kızım kolay bir çocuk değil, ancak Hilal hanımın çocuklarla arası çok iyi, kizima karşı çok sabırlı davranıyor. Bir çok ses ile ilgili problemimiz olduğu için henüz yolun başındayız. Katkılarından dolayı Hilal hanıma teşekkür ediyoruz.
Zehra İ. A.
Online Dil ve Konuşma Terapisi
18/02/2025
Çok güzel ilerleyen bir terapi sürecindeyiz ve gözle görülür yanıtlar görüyoruz bunun için Selma hocama teşekkür ederim 🙏🏻
Duygu A.
Online Dil ve Konuşma Terapisi
10/12/2024
Oğlum severek katılıyor ilk seanstan faydasını görmeye başladık destekleriniz için teşekkür ediyorum
Hatice B. Ç. P.
Online Dil ve Konuşma Terapisi
09/12/2024
5 yaşındaki oğlumla gerçekleştirdiğimiz çevrim içi dil terapisi seanslarında Buket hanımın sakin sabırlı tutumu ile oğlum her seansta ufakta olsa ilerleme kaydediyor. Sürecin tam başarısı için seans sonralarında ailelerin tekrar yaptırması gerçekten çok önemli. Oğlumun ses ile ilgili problemleri bir bir aştığını görmek çok keyif verici
Kısmet Ö.
Online Dil ve Konuşma Terapisi
23/10/2024
Uygulama sayesinde Nebahat Parlak hocamla tanıştık. Alanındaki başarısı ve neşesiyle hem koni anlatımı hem de arkadaşlığı ile gayet keyifli dersler işledik. Oğlumun isteksizligi olduğu halde ona basarabilecegini ve umutsuz olmamasını ona sabırla anlattı ve yardımı dokundu. Bana da bir arkadaş olup oğlumun eksiklerini tek tek anlattı. Hersey için teşekkür ederim hocam 😍 sizinle tanışmak bizim için bi muceziydi teşekkürler mucizemiz😍🙏
Nisa K.
Online Dil ve Konuşma Terapisi
31/08/2024
r harfinde olan problemim icin berra hocayla iletisime gectim 3 derste bile ilerleme kat ettik cok tesekkurler
Berna S.
Online Dil ve Konuşma Terapisi
19/07/2024
5'den büyük bir sayı olsa verirdim. hocamız sabırlı, çocuk ile mükemmel bağ kurabilen, çocuğu herşeyin üzerinde tutan, konusunda çok bilgili, insan gibi insan. Ertesi gün çok önemli bir işi olup, kendisine vakit ayırması gerekmesine rağmen ders yaptı kızımla. sadece dil terapi üzerinden ilk anlaşmış olsakta kendisini tanıdıktan sonra bütün takviye dersleri kendisine kaydirdik. En az bir yıl bizimle!
Gülşah D. E.
Online Dil ve Konuşma Terapisi
05/07/2024
dil terapisliginin dışında kızıma çok iyi yol gösterici bı abla oldu. çok teşekkür ederiz Yağmur hanim