Hizmet Ver
Eskişehir civarında 84 Dog Walker hizmet vermeye hazır.
Toplam 84 Dog Walker, Eskişehir içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,9 puan, Eskişehir içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Eskişehir içinde yazılan 54 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 30 kişi Eskişehir Dog Walker için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

8 yıllık "köpek ebeveyni" deneyimimle Şirintepe Mahallesi'nde profesyonel köpek gezdirme desteği sağlıyorum. Köpek davranışları konusundaki tecrübemle, disiplinli ve güvenli yürüyüşler için iletişime geçebilirsiniz.

Daha önce çok kez evde kedi besledim arkadaşlarım şehir dışına çıktıklarında kedilerine baktım hayvanları çok seviyorum ve aram onlarla çok iyidir

daha onceden labrador baktim, kopek bakiminda ve gezdirmekte tecrubeliyim. sefkatli ve ozenli bir bakim vermek isterim kopeginize. kopeginiz guvenli ve keyifli bir yuruyus hizmeti alir :)

21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Yıllardır birçok evcil hayvan sahiplendim ve bakımını yaptım. Kendi köpeğim de olduğundan bu konuda gerekli tecrübeye sahibim. Evcil hayvanlarınızla uyumlu olacağıma ve onların rahatını en üst seviyede tutacağıma emin olabilirsiniz.

Ben Emre. Küçük dostlarla aram oldukça iyidir. Kedi ve köpeklerle bolca vakit geçirdim. Dost ve evlatlarınızı rahatlıkla emanet edebilirsiniz.

Köpeklere çok yakın büyüdüm, İstanbul'da uzun bir süre pet hotel ve köpek gezdiriciligi yaptım. Küçük büyük nerdeyse her türden köpekle ilgilendim. Aktif ve sıcakkanlı biriyim, sizinle ve köpeğinizle tanışmaya can atıyorum.

Merhaba ben beril 12. Sınıf öğrencisiyim. Harçlık çıkarabilmek için çalışmak istiyorum. Hayvanlarla iyi anlaşırım gördüğüm her hayvanı sevmeden gitmem.

Kedi ve köpeklere bayılıyorum, onları en iyi şekilde gezdirip eğitim verebilirim

Hayvanları çok seven, sabırlı ve sorumluluk sahibi biriyim. Köpek gezdiriciliğine yeni başlıyor olsam da, her köpeğin güvenliği ve mutluluğu benim için önceliklidir. Verilen talimatlara özenle uyar, yürüyüş süresince dikkatli ve kontrollü bir yaklaşım sergilerim. İlk kez çalışacağım köpekler için...

Vaktiniz olmadığı zamanlarda veya emanet edecek biri olmayan durumlarda kedi veya köpeğinizin bakımını, dışarı çıkarmasını yapabilirim

Merhaba hayvanları çok severim bu işi istememin nedeni gerçekten eğlenceli bir şekilde hayvanlarla tanışmak oyun oynamak onları kendi çocugum gibi sevmek ayrıca iki ay burdayım ve hayvanlardan uzak kalmak istemiyorum köpek gezdirmeyi çok özledim umarım canlarınız emanet edebilecek kadar güven...

Merhaba ben Ezgi, Boğaziçi Felsefe mezunu bir antrenörüm. Genelde online çalışıyorum ve eşim de ben de köpeklerle vakit geçirmeyi çok seviyoruz. Gönül rahatlığı ve keyifle evladınızı teslim edebilirsiniz.

23 yaşında üniversite öğrencisiyim. Hayvanlarla aram iyidir. Çocukken sıklıkla kedi besledim ve üniversitede birkaç ay cane corso cinsi köpek baktım. Bunların dışında tasarım ve PR tecrübelerimle sosyal medya yönetimine destek olabilirim. Ayrıca, istatistik öğrencisi olduğum için çocuklarınıza özel...

Şehir dışına çıkarken köpeğinizi içiniz rahat bir şekilde bırakabilirsiniz. Kendi köpeğim olduğu için bu konuya daha hassas yaklaşıyorum. Köpek bakımı ile ilgili 5 yıllık deneyimim var.

Köpekleri seviyorum. Ceku isminde Sibirya kurdumuzun sahipliğini yaptım ve şu an ayrıyız onu özlüyorum. Köpeklerinize sizin değer verdiğiniz kadar değer vereceğimi biliyorum. Beni 7/24 arayabilirsiniz. Teşekkür ederim.

MERHABA,24 YAŞINDAYIM ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRENCİYİM. DAHA ÖNCE BU İŞİ YAPTIM HAYVAN SEVGİMİ İŞE DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYORUM. ÖCEDEN ÇALIŞTIĞIM İNSANLARI REFERANS OLARAK GÖSTEREBİLİRİM.

Merhaba! Köpekleri çok seviyorum daha önce evimde bakmadım ama bahçemde baktığım oldu onlarla enerjimin tuttuğunu düşünüyorum, bana bir şans verirseniz köpeğinize çok iyi arkadaş olabildiğime inanıyorum

Merhaba ben yaklaşık 10 senedir kendi köpeğim Lucky'ye bakıyorum. Sokakta bulduğum her köpeği sevmekten canım çıkıyor. Hayvanları her şeyden daha fazla seviyorum ve onların mutluluğu benim mutluluğum oluyor!

Merhaba.Be eylül eskişehirde mühendislik öğrencisiyim.ankara izmir ve istanbulda hizmet veren doggo uygulamasında eğitimli köpek gezdiriliği yapıyorum fakat artık eskişehirde ikamet ettiğim için burdaki sevimli dostlarımızın dışarıya çıma ihtiyaçlarını karşılamak istiyorum.

Ben Ayşe. Anadolu üniversite hukuk fakültesi mezunuyum. Şu anda yasal stajımı yapıyorum. 3 yaşında küçük ırk erkek köpek sahibiyim. Daha önce de köpeklerim oldu. Aktif olarak arkadaşlarımın köpeklerine baktığım oluyor. Ancak geçim sağlamak amacıyla uygun fiyatlara köpek gezdirmeyi düşünüyorum.

Merhabalar ben öğrenciyim, Boş zamanlarımı değerlendirmek için kedi ve köpeklerle ilgilenebilirim.

Hayvanları çok severim 2 golden sahibiydim malesef yaşlılıktan kaybettim bir daha sahiplenmeye cesaret edemediğimden hem köpeklerle olup hem çok bağlanmamak istiyorum o yüzden bu işi tercih ettim bide yalnız yaşıyorum ve işimden ayrılmak zorunda kaldım ek bi gelir olması için yapıyorum teşekkürler

Benim de iki köpeğim var. Köpekler hakkında bilgim de mevcuttur. 20 kiloya kadar köpek gezdirebilirim

Güler yüzlü, eğlenceli ve güvenilir biriyimdir. Hayvanlarla vakit geçirmeyi onlarla ilgilenmeyi ve bağ kurmayı severim. Sorumluluk bilincim yüksektir. Herhangi bir olumlu yahut olumsuz anı kayıt altına alıp işveren ile paylaşabilirim.

Hayvan sever sakın ruhlu girişimci işine önem veren genç bir öğrenciyim:) hem harçlık hem minik patilerle zaman geçirmek için burada hizmet vermekteyim .

2+1 evim var, evde bir hayvanım yok. Kedi misafirim için müsait. Gezdirme için yıllarca köpek besledim. Ayrıca gezdirme süresince canlı konum atarım.

Merhaba, adım Furkan. 20 yaşındayım. ESOGÜ öğrencisiyim. Köpeğimle yaşıyorum. dışarı çıkmayı ve başka köpeklerle kaynaşmayı çok seviyoruz. Bizimle gezmek isteyen başka dostlarımız olursa seviniriz.

Merhaba ben deniz. osmangazi üniversitesinde 1. sınıf öğrencisiyim. kedi ve köpekleri çok sevdiğim ve kolayca iletişim kurabildiğim için onlarla vakit geçireceğim bir aktivitede bulunmak istiyorum.

Merhaba ben Kaan Patili dostlarımızla iyi bir bağ kurduğumu düşünüyorum Yedi yıllık köpek bakma deneyimine sahibim İki yaşında kedim var

Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik mühendisliği okuyorum. Daha önce Kedi ve Köpek besledim ve köpeklerle ilgili genel bir eğitim aldım. Hayvanlarla zaman geçirmeyi çok seviyorum.

Merhabalar okul harçlığımı çıkarmak hemde hayvanları sevdiğimden köpek gezdirmek istiyorum

Küçüklüğümden beri hayvanlarla büyüdüm ve onlarla ilgilenmek beni mutlu ediyor vaktiniz yoksa ilgilenecek birini arıyorsanız benden iyisini bulamayacağınızı temin ederim patili günlerrrr

Merhaba Ben Aygül Türksoy. Eskişehir Osmangazi üniversitesinde iktisat 4. Sınıf öğrencisiyim. Yenibağlar mahallesinde oturuyorum tek başıma yaşıyorum. Boş vaktim çok fazla olduğu için köpek veya kedi bakmaya vaktim var.

Merhaba, ben Anadolu Üniversitesi son sınıf öğrencisi Sude. Evimde yıllar içerisinde kedi ve köpek besleyen biri olarak hayvanlarla çok iyi anlaşırım ve bakım konusunda gerekli tecrübeye sahibim. Onların dilinden anlamak, ihtiyaçlarını fark etmek ve güvenlerini kazanmak konusunda oldukça...

Aktif olarak çalıştığım iş haricinde, köpek, kedi bakımı ve gezdirme ile ilgileniyorum. Hayvanları sevdiğim için, yaptığım iş hem benim hem de evcil hayvan sahipleri için kolay hale geliyor.

Ben Duygu, köpek gezdirme konusunda tutkulu ve deneyimli biriyim. Hayvanlara olan sevgim ve köpeklerle çalışma konusundaki tecrübemle, dört ayaklı dostlarınıza güvenli ve keyifli yürüyüşler sunabilirim. Eğer köpeğinizin güvenli ve mutlu bir şekilde dışarıda vakit geçirmesini istiyorsanız, sizinle...

Doğduğumdan beri bir çok hayvanla beraber büyüdüm.Bir çok veterinerdede yardımcı olarak görev aldım.Hayvanların dilinden her zaman çok iyi anlamışımdır.

Hayvan hakları topluluğundan köpek gezdirmeye alışığım, ufak tefek olduğuma bakmayın ulaşabilirsiniz

Merhaba, 21 yaşındayım hem okuyorum hem de çalışıyorum. Çok fazla kedi ve köpek sahiplendirdim aynı zamanda da kendi kedim ve köpeğim de vardı. Bakımları, eğitimi gibi bir çok şey de bilgi sahibiyim. Evim var Tek yaşıyorum. Şimdiden bakacağım ve seveceğim minnoşları bekliyorum. :)

24 yaşında Anadolu üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümü mezunuyum. Nişanlım, bir kedi ve köpeğim ile beraber yaşıyorum. Hayvanlarla ve çocuklarla aram gayet iyidir.
Eskişehir Dog Walker ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Dog Walker için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Dog Walker taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Dog Walker talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Dog Walker için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Eskişehir Dog Walker fiyatları, talep detayına göre 250 TL ile 3.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Vedat A.
Dog Walker
26/10/2025
Bu işi biliyor. İnsan ilişkileri de köpeğim ile iletişimi de çok iyi. Rotweiller köpeğim ile anlaşmak zordu ama kolay anlaştı. Beyefendi birisi
Naz K.
Dog Walker
22/09/2025
Murat beyle tanıştığımız için çok mutluyuz sayesinde köpeğim çok mutlu geziler yapıyor teşekkür ederim herkese öneririm :)))
Ergun M.
Dog Walker
20/09/2025
Sema hn. Müthiş. Dakik, sözünde duran. Köpeğimizle yakinen ilgilenen daima bize bilgi veren bir kisi. Kopegimiz Timothy onu cok sevdi. Sağolsun boyle kopek seven gencler. Teşekkürler Sema hn.
Mustafa A.
Dog Walker
28/09/2024
Ceyda Hanım'a gönül rahatlığıyla yavrularınızı emanet edebilirsiniz . Biz şehir dışın da olduğumuzda bize çok yardımcı oluyor ve her gün Ares'in resim ve videolarını atarak bilgilendiriyor . Teşekkürler Ceyda Hn.
Nedret K.
Dog Walker
23/08/2024
Sınırlarını iyi koruyan Hayvanları çok seven eğitimli sıcak Sözünde duran zamanında işini yapan 10 üzerinden 10 alacak bir hanımefendi
Begüm O.
Dog Walker
07/08/2024
Kevser hanım işine özen gösteren birisi, size gönderdiği tekliften bile bunu anlayabilirsiniz. Köpeğimiz Pia ile ilgilendi, ilgisi ve hassasiyeti için kendisine çok teşekkür ederim, sayesinde gözümüz arkada kalmadı.
Jülide E.
Dog Walker
03/04/2024
Efe çok iyi bir dogwalker, köpekle iletişimi çok iyi. Çok memnunuz.. ( Köpeğimiz 45 kilo Labrador )
Emir K.
Dog Walker
15/03/2024
Köpeğimi gezdirirken hiçbir şüphe duymuyorum kendisinden. Sadece bir walker değil, aynı zamanda köpeğimin bütün davranışlarını yorumlayıp beni yönlendirmesi takdire şayan iyi ki varsın doğancım.