Ses sistemi de gerekiyor mu?
Evet, fiyata ses sistemi dahil olsun
İhtiyaç Detayları
Düğün günümüzde, misafirlerimizi karşılayan hoş ve zarif bir atmosfer yaratmak istiyoruz. Mekan girişinde, canlı müzikle yapılacak bir karşılama performansı planlıyoruz. Bu doğrultuda flüt, keman, çello gibi klasik enstrümanlar aklımızda olsa da, önerilere açığız ve farklı enstrüman kombinasyonlarını da değerlendirebiliriz.
Ortamı romantik ve davetkâr kılacak, arka planda çalacak şekilde planlanmış 1 ila 2 saatlik bir performans yeterli olacaktır. Bu müzik, konuklarımızın gelişiyle başlayıp nikah saatine kadar olan süreci kapsayabilir. Sade ama etkileyici bir icra, ortamın doğallığını bozmayacak düzeyde bir ses sistemi kullanımı bizim için önemli.
Deneyimli, müzik tarzına yön verebilecek ve gerekirse repertuar konusunda yardımcı olabilecek profesyonel bir ekiple çalışmayı tercih ediyoruz.