İhtiyaç Detayları
Merhaba, biraz mahcup olarak yazıyorum. Ben öğrenciyim ve tek başıma yaşıyorum. İki tane kedim var, onlar benim ailem gibi. Küçük bir balkonum var ama şu an güvenli olmadığı için kedilerimi hiç çıkaramıyorum. Balkona çıkıp güneş görmelerini o kadar istiyorum ki ama korkudan izin veremiyorum.
Ev 4. katta ve korkuluklar biraz aşağıda kaldığı için montajı zor olabilir diye baştan söylemek istedim. Balkon da çok büyük değil, küçük bir balkon aslında.
Açıkçası öğrenciyim ve bütçem gerçekten çok sınırlı. O yüzden mümkün olan en uygun fiyatı rica etmek için yazıyorum. Eğer biraz yardımcı olabilirseniz gerçekten çok mutlu olurum. Kedilerim için güvenli küçük bir alan yapmak istiyorum ama tek başıma karşılamakta zorlanıyorum.
İsterseniz balkonun fotoğrafını ve ölçülerini hemen gönderebilirim. Şimdiden anlayışınız için çok teşekkür ederim.