İhtiyaç Detayları
Antalya, Konyaaltı Gürsu mahallesinde bulunan projemiz için aşağıda detayları ve ölçüleri belirtilen PVC pencere ve kapı sistemleri için montaj dahil fiyat teklifinizi rica ederim.
Teknik Detaylar ve Notlar:
Mahal / Ürün
Ölçü (mm)
Adet
Özel Notlar
Mutfak Penceresi
1625 x 825
1
Doğalgaz için menfez deliği açılacak / İki kanatlı ve her ikisi de çift açılım olacak
Yatak Odası Penceresi
1120 x 1125
1
Yatak odasındaki bir pencereyi kapatacağız. Mümkünse sök-tak (yer değişikliği) değerlendirilebilir
Genişlikte 2 bölme olup birisi çift açılım olacaktır.
Banyo Penceresi
475 x 475
1
Üstten açılır menteşeli olacak ve kalıcı sineklik takılacaktır
Salon Penceresi
2330 x 1250
1
Mevcut pencerenin sökülüp, yeni direk ilavesiyle yeniden monte edilmesi mümkün müdür? Lütfen değerlendiriniz.
PVC Kapı
900 x 2000
1
Kapı genişletildiği için kör kasa yerinde bulunmamaktadır, sökülmüştür.
PVC Kapı
800 x 2000
1
Diğer tüm pencerelerdeki gibi burada da kör kasa yerindedir
Genel Taleplerimiz:
Teklifinize nakliye ve montaj işçiliğinin dahil edilmesini rica ederiz.
Lütfen teklifinizde kullanılması öngörülen profil serisini (70'lik, 75'lik vb.) ve cam özelliklerini (Isıcam Konfor/Sinerji vb.) belirtiniz.
Renk seçeneği olarak standart beyaz profil üzerinden fiyatlandırılmasını rica ederiz.
Mevcut ürünlerle ilgili plise sineklik fiyatı da eklerseniz sevinirim.
Projenin mevcut durumu: Kırım ve örüm işleri, kalorifer tesisatı, pis su ve temiz su tesisatı, klima tesisatı, elektrik tesisatı tamamlanmış durumda olup proje sıva ve alçı aşamasındadır.
Konuyla ilgili geri dönüşünüzü bekler, iyi çalışmalar dilerim.
Not: Keşif şu an sıvacılar çalışmakta olduğundan hafta içi her gün her saat uygundur, haftasonu ya da saat 18:15'ten sonra eşlik edebilirim.
Aşağıdaki numaradan whatsup üzerinden iletişim kurarsanız daha kolay haberleşebiliriz, zira gün içinde 8-18 arası mesaide oluyorum.