Hizmet Ver
Gaziosmanpaşa civarında 185 Ev Yardımcısı hizmet vermeye hazır.
Toplam 185 Ev Yardımcısı, Gaziosmanpaşa içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,6 puan, Gaziosmanpaşa içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Gaziosmanpaşa içinde yazılan 91 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 1.052 kişi Gaziosmanpaşa Ev Yardımcısı için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Dürüst, titiz, güvenilir, eliçabuk bir çalışanım. özel sektörde 22 yıl çalıştıktan sonra serbest çalışmaya karar verdim. Harçlığımı çıkarmak için yardımcı hizmetleri veriyorum.

İhtiyaçtan dolayı ve çocukları öok sevdiğim için ama sadece cocuk bakımı ev işleri değil

Lise çocuk gelişimi mezunuyum.Anaokulu ve kreşlerde uzun yıllar çalıstım.İş hayatımda sekreter ve satış danışmanlığı alanlarında deneyim kazandım.

Evde yaşlı, çocuk ve hasta bakımı noktasında tecrübe sahibiyim. Aile evi yardımcılığı ve hasta,çocuk, yaşlı bakım ve refakatci hasta bakim hizmetleri ve danışmanlığı şunuyorum

2 çocuk annesiyim. Çocukları çok seviyorum ev ekonomime katkı sağlamak için çalışmak istiyorum

Yaslı bakım ev iş temizligi danışmanlık günlük ev temizliği hasta bakımı bebek bakımı cocuk bakımı verdığimiz hizmetlerimiz degerli müsterime herzaman itinayla yazdıklarımız butun işler yapılır

31 yıllık devlet bankası memur emeklisiyim. Annemle beraber yaşıyoruz, bir köpeğimiz var. Hayvanları, doğayı ve çocukları seviyorum.

3 senedir düzenli olarak temizlik işlerine gidiyorum, titiz bir şekilde istediginiz gibi temizligi sağlarım. Nasıl görmek istiyorsam öyle temizlerim.

Yemeklerde elim lezzetlidir. Pratik ve temizimdir. Yıllardır ev hanımıyım çocuk bakımında tecrübeli ve günlük ev işlerinde titizim.

33,yaşında evli ev hanımıyım,çocuk bakımındada ev işinde de tecrübeliyim 4,çocuk buyutum güvenebilirsiniz herşeyden önce ben bir anneyim teklifleri bekliyorum teşekkürler

Ev hanımiyim 3 yaşında kızım var gelire ihtiyacım var şimdiye kadar 2 kuzemi büyüttüm arada erkek kardeşimin 1 buçuk yaşındaki kızına bakıyorum ev islerinide yardımcı oluyorum ne is yaparsam yapayım kızım da benimle gelmek zorunda bırakacağım bir yer yok en önemli not benim icin sorun olacağını...

Yaşlı anneme evde bakıcı hizmeti arıyorum 24 saat yatılı olabilir ilaç kullanımından anlayan ev işlerini de yapabilecek hastanın tüm bakımlarını sağlayacak BAYAN bakıcı arıyorum

Merhaba, 45 yaşındayım. Bebekleri ve çocukları çok severim . Daha önce 3 farklı bebek olmak üzere 7 yıldır çalılıyorum . Ayrıca 3 tane çocuğum var . Ücret beklentim konuma ve bebeğin koşullarına göre değişebilir. Görüşmek dileğiyle, İyi günler

Merhaba; Ben çocuk gelişimi mezunu bir genç olarak bölümümde kendimi geliştiriyor ve ilerletmeye çalışıyorum. Lisede ve üniversitede bu bölümden mezun oldum. Mesleğimin üzerine stajyerlik ve iş deneyimlerim oldu.

Bir çok evde çocuk bakımı ve ev yardımcısı olarak görev aldım çocuklarla diyologum çok iyidir

Elimden geldiğince yardım ederim ve yaz tatilimi boş geçirmemek için kendime iş arıyorum şimdiden teşekkürler

42 yaşındayım ama çok enerjik çalışkan temiz guleryuzlu zaten bir oğlum var 12 yaşında onun eğitim hayatinida ve genel bakımından çok yatırım sevgi doluyum çocukları çok seviyorum

Parekende sektöründe yöneticiyim farklı sebeplerden ek iş yapmak durumundayım temiz titiz işini düzgün yapmaya özen gösteren işini benimseyen biriyim destekleriniz i beklerim.

Evimde çalışan aileler için çocuk bakımını üstelenirim ilgili dikkatli sevgi içinde çocuklarınıza bakarım gözünüz arkada kalmaz

Psikoloji son sınıf öğrencisiyim. İleride çocuklarla çalışmak istediğim için çocuklar ve bebekler konusunda deneyim kazanmak istiyorum. Daha öncesinde 2 yıllık hem İngilizce dersi hemde oyun ablalığı konusunda tecrübem oldu. Benim ile iletişime geçtiğinizde referansım ile iletişim kurabilirsiniz

Ben Yeşim yaşındayım çocuklarla vakit geçirmeyi çok seviyorum ve çocuklarla çok iyi anlaşıyorum. Yeni işlere açığım

Çocuklarla iletişimim hep iyi olmuştur onları çok seviyorum ve onlara karşı çok sabırlıyımdır her zaman çünkü karşımdaki bir çocuk ve büyürken her zaman onlara karşı sabırlı olmalıyız mutlu kendine güvenen bireylet yetiştirebilmek için :)

Sigara kullanmıyorum. Çocuklarla aram iyidir. Ev işlerinin hepsinden anlarım. Uyumluyumdur.

Hafta içi tam gün tüm ev temizliği ve evin ihtiyacı olan herşeyi özenli ve titizlikle yaparim

Evde tek yaşayan babanemin yanında arkadaş olması için hem temizlik hem de yemek hizmeti verebilecek bir arkadaş ariyoruz

Ben Beyza Beddur . Yıldız Teknik Üniversitesinde psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümünde okuyorum . İstanbul'a Hatay ' dan geliyorum

Bebek bakımı ve çocuk eğitimi konusunda deneyimliyim. Daha önce anaokulunda çalıştım ve şu anda çocuklara Türkçe dersleri veriyorum. Aynı zamanda Farsça ve İngilizce dersleri de vererek, çocukların dil gelişimlerine katkı sağlıyorum. Okul derslerinde de yardımcı oluyor ve sınavlarına...

Merhabalar, ben buse bebek ve cocuk bakıcısiyim. Genelde kısa süreli olarak bi cok yerde calisma firsatim oldu . Bebekleri ve cocuklari cok seviyorum onlarla vakit gecirmek , oyunlar oynamak , etkinlikler kurmak beni mutlu ve huzurlu hissettiriyor . Kendime bu konuda guveniyorum , ayriyetten...

Merhabalar 36 yaşındayım . 3 tane çocuğum var Ev hanımıyım saat 14.00'dan itibaren boşum. Ev temizliği, çocuk bakiciligi, yasli bakiciligi yapabilirim. Sultangazi'de oturuyorum Fiyat konusunu konuşuruz.

10 senelik ev hanımıyım ev temizliğinde çok iyiyim çocuğum var deneyimliyim çocuk bakımı ev temizliği ve ev yardımcılığı konularında çok tecrübeliyim.

3 çocuk annesiyim,20 yıllık ev hanımıyım 38 yaşındayım,bir yaşlı bayanın her türlü bakımını yapabilirim.Adaylığıma gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim.

Bu zamanda güvenilir ve temiz birini bulmanın zorluğunu cok iyi biliyorum. Beni bulduysanız doğru yerdesiniz demektir

Üniversite mezunuyum sağlıkçıyım. Daha önce hem hastanede refakatçi hem evde hasta bakımı yaptım. Her türlü hastaya bakıyorum.

Merhaba. Merhabalar , ben Feyza Nur Payalan 30 yaşındayım .İstanbul doğumluyum .Çocuk gelişimi önlisans bölümünden mezunum . Daha önce ilkokulda kuranı kerim öğretmenliği yaptım . 7 aylık bir bebeğe kreş yaşına kadar baktım .Bebekleri ve çocukları çok sevdiğim için bu mesleği seçtim . Iş...

Günlük ev yemekleri, özel gün yemekleri, hamur işi (poğaça,börek,kurabiye) tatlı ve çeşitleri,yaprak sarma yapilir.

Lisans Çocuk gelişimi mezunuyum sorun çözen olumlu bakış açısına sahip neşeli pozitif Güler yüzlü biri olduğumdan üstlendiğim sorumluluklarımı keyifle yaparım. daha önce 2 aylık bebek bakımım oldu anneye yardımcı olarak. Yaz tatillerinde özel bakım olarak çalışmaktayım. Geçen yaz 9 yaşında ikiz...

Merhaba, ismim Elif, 22 yasindayim, Gayrettepe'de oturuyorum ve Ekonomi mezunuyum. Cocuklarla çok iyi anlaşıyorum ve hezel-saglikli yemekler yaptigimize düşünüyorum.

Saatlik,günlük ve anlaşmalı aylık çocuk bakımı yapabilirim. Yaşlı bakımından bakabilirim.

Özel bir anaokulunda Okul öncesi öğretmeni’yim evimin yakınında oyun ablalığı veya çocuk bakıcılığı yapabilirim

Ben Sureyya turkmen 29yaşimdayim daha once ev işinde çalişdim şuan gunlik temizlik işlerine gitmek istiyorum
Gaziosmanpaşa Ev Yardımcısı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Ev Yardımcısı için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Ev Yardımcısı taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Ev Yardımcısı talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Ev Yardımcısı için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta İstanbul Gaziosmanpaşa Ev Yardımcısı fiyatları, talep detayına göre 2.000 TL ile 45.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Huriye Y.
Ev Yardımcısı
21/02/2026
Kendim temizlesem bu kadar kısa zamanda bu kadar iyi yapamazdım gerçekten özverili tatlı dilli güvenilir bir yardımcı tavsiye ederim .
Nursel S.
Ev Yardımcısı
07/02/2026
Mudanyada yaşıyorum. O kadar güzel oldu ki evim. Enerjisi yeter ki yaptığı iş mükemmel ötesi. Arkadaş da kazandım
Seda B.
Ev Yardımcısı
29/12/2025
Selma ablacımla yaklaşık 3 aydır çalışıyoruz.. Çalışmasıyla, özverisiyle anlayışıyla kalbimize taht kurdu.. İyi niyetli, pratik ve çözüm odaklı biri. İyiki varsın iyiki yollarımız kesişti seninle ☺️
Ozan O.
Ev Yardımcısı
02/12/2025
Danışmanlık hizmeti aldık, ihtiyaçlarımızı doğru tespit etti hanımefendi ve nokta atış yardımcı bulmamızı sağladı. İletişimi çok iyi çok memnun kaldık.
Halil Ş.
Ev Yardımcısı
11/11/2025
Yaklaşık 1 aydır haftada 3 gün yemek ve ev yardımcısı olarak çalışıyoruz.Yağmur gerçekten işini hiçbir uyarıya gerek kalmadan mükemmel şekilde yerine getiriyor.Ayrıca çok saygılı ve seviyeli bir iletişimi var.Kısacası evimizin kızı oldu diyebilirim.Umuyorum uzun süreler birlikteliğimiz devam edecek.
Asuman A.
Ev Yardımcısı
04/11/2025
Zeynep Hanım'dan çok çok memnun kaldım.işini çok çok titizlikle yaptı.Evimi hem yerleştirdi hem temizlik yaptı.Ekstra hiçbir yükü olmadı.Yemek bile yemedi.Herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.Ayrıca çok hanımefendi bir insan
Filiz U.
Ev Yardımcısı
16/04/2025
Bodrum da uzun zamandır eleman arayışımız vardı.. Ömer bey in profesyonel yaklaşımı ile ihtiyacımıza göre ev yardımcısı olarak eleman buldu.. İşin başından sonuna kadar gerek ilgi alakası gerekse konuya hakim olmalarından çok memnun kaldık.. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz..
Pınar Ç. D.
Ev Yardımcısı
16/04/2025
ömer bey daha önce anne babam için Alanya da çok severek çalıştiğimız yardımcimizı bulmuştu. şimdi de izmire uzattı elini ve burada da yarımcı oldu bize Nihal hanımın desteğiyle. Kendisine güvenerek danışabilirisiniz.