Hizmet Ver
Gaziosmanpaşa civarında 616 Kıyafet Dikimi Terzisi hizmet vermeye hazır.
Toplam 616 Kıyafet Dikimi Terzisi, Gaziosmanpaşa içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,9 puan, Gaziosmanpaşa içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Gaziosmanpaşa içinde yazılan 154 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 81 kişi Gaziosmanpaşa Kıyafet Dikimi için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Ceket astar değişimi yapiyorum perde kısaltması fermuar değişimi pantolon paçası orijinal bel daraltmasi

Deri mont tamiri yapılır. Kusursuz ayrıntılı şekilde yapılır 30 yıllık deneyimle Ayrıca mont satışlarımız mevcuttur

Hertürlü bayan elbise tunik ferace etek pantolon dikerim ölçüye göre ve hertürlü abiye ceket pantolon Pardüsü mont kaban ceket tadilat ı yapıyorum hertürlü masa örtüsü ranır peçete kırlent itina ile dikilir

Sektörde 20 yıldır abiye ve gelinlik tasarım ve dikim hizmeti veriyoruz. Dizi ve filmlere, yurtiçi ve yurtdışına tasarım ve dikim hizmetimiz mevcuttur. Toptan ve perakende olarak 20 yıllık tecrübemizle profesyonel hizmet vermekteyiz

Merhaba 35 yıllık tecrübe ve donanımlı ekipmanlarımız la sizlere hizmet vermek için buradayız İstanbul Fatih Fındıkzade de hizmet vermekteyiz

Yüz yüz elli adetli ihracat kalitesinde dikilir her türlü imalat yapılır dokuma üzerine

30 yıldır gelinlik abiye ve ozel günler için kıyafet dikimi yapıyoruz ve her türlü tadilatları özenle yapıyoruz güvenceniz kalitemiz

Mrhabalar. DENEYIM,Vizyon ve gusto sahibi bir hocayım, vücut stiline göre tasarım ve kalıp çıkartıp, kumaşa uygulatma dersleri verilir. İster dört kişilik gruplarda ister birebir eğitim verilir.

Baba mesleği olan terziliği müşteri memnuniyetini ilke edinerek devam ediyor.güler yüzlü hizmet kaliteli işçilik.

Ben Hatice Sekman, yirmi yıldır bayan terziliği yapmaktayım. Bayan giyim ve ev tekstili (nevresim takımı, masa örtüsü vs.) üzerine her türlü model uygulama, kalıp çıkartma, dikim alanında profesyonel işler yapmaktayım. Tadilat, dikiş, paça her türlü terzilik işleri yapıyorum, kişiye özel ve ölçüye...

20 yıllık deneyimizle Alınan işleri en kaliteli hizmeti vermek için var gücümüzle çalışıyoruz

Modelhane ,Kesim , dikim , ütü paket ve yükleme aşamasına kadar tüm processler mevcuttur. Tekstil imalat ve toptan satışımız mevcuttur. Deneyimli ve işi bilen ekibimizle birlikte ; İhtiyacınız olan herhangi bir proses için size yardımcı oluruz.

Dikkat çekici, kişiye özel tasarımlarla fark yaratın. Siz hayalinizi anlatın, biz kumaşlara dökelim. Zamanında teslim ve %100 memnuniyet garantisi.

Dikiş dikmeyi kendi kıyafetlerimi tasarlamayı hep sevmiştim ve şimdi sizinde hayallerinizde ki kıyafetleri gerçeğe dönüştürmek ve farklı olan tarzınızı herkese göstermek için yardımcı olmak isterim
Beni ben yapan en önemli özelliğim üretime aç olmak.Çünkü potansiyelinin heba olmasından korkan herkes böyledir.Bana profesyonel olma yolunda yardımcı olacak, deneyimli ve donanımlı insanlara yardım etmeyi çok isterim.Dikiş ve iletişim becerilerime güveniyorum.

Mimar Sinan Güzel Sanatkar ünv. 25 yıl tecrübe . Kişiye özel tasarım ,kokteyl , parti , mezuniyet, nişan düğün , özel konsept ,kıyafetlerinizi özenle tasarlıyoruz .

Bayan elbisesi, Ferace, Bluz, Etek, Tunik ve muhtelif terzi işleriniz itina ile yapılır. Tadilat ve tamirat işleriniz yapılır. Kaliteye önem verenlerin terzisi

8 yıldır hizmet vermekteyim. Kişiye özel tasarımlarla bedeninize göre kıyafet dikimi yapıyorum. Özel dikiş eğitimi de veriyorum.

Toptan perakende gelinlik ve abiye olmak üzere gece kıyafeti nişanlık provalı özel dikim yapmaktayız. Hazır giyim olarak bir çok ürünü kişiye özel üretmekteyiz. Gerek tekstil işinde fason dikmekteyiz.

Yıllardır bu sektörde olup sizlere hizmet vermek için buradayım. Moda çizimleri, koleksiyon hazırlama, stilist, stil yardımcısı, stiling hizmetleri vermekteyim.

Mrhabalar ben yeliz yaklaşık 15 yıldır tekstil hazır giyim ürünleri hazırlamaktayım sizler için kişiye özel kıyafetler üretebilirim. abiye, tişört, aşofman, pantolon, gömlek gbi kıyafetler. isteklerinizde çözüm ortağınız olabilirm

Siz kıymetli müşterilerimizin isteği üzerine tekstilci olarak üzerimize düşen görevi yerine layığıyla yerine getiriyoruz. Fason olarak paket teslim.

Kendi ev atölyemde kişiye özel kıyafet tasarımı, dikim ve tadilat hizmeti veriyorum. Abiye, günlük giyim, ölçüye özel tasarımlar ve gelinlik işlemleriyle modayı evinize getiriyorum. Kaliteli işçilik ve müşteri memnuniyeti önceliğimdir. Sipariş ve detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.

"Yılların getirdiği tecrübe ve titiz işçilikle giysilerinize hayat veriyorum. Her türlü tadilat, daraltma, boy kısaltma ve özel dikim işlemlerinizde profesyonel çözümler sunuyorum. Kıyafetlerinizin üzerinize tam oturması ve ilk günkü formunu koruması için modern teknikler ve kaliteli malzemeler...

Dikiş dikmek ve kalıp çıkarmak sadece teknik değil, aynı zamanda bir sanat işi. Derslerimde sıfırdan başlayan ya da kendini geliştirmek isteyen herkesle adım adım ilerliyorum.Amacım, kendi tasarımlarını özgüvenle dikebileceğin bir seviyeye gelmeni sağlamak.

Kaliteden ödün vermeden istenılen modellerde abiye günlük giyim ürünleri itina ile yapılarak istenilen zamanda teslim edilir. Atölyem evimdir ve 4 yıldır özel dikim yapmaktayım moda tasarımı mezunuyum.

Bu kurs teknik bilgilerle donatılmadı modelistlik kursu ve modelistlik kitaplarındaki bilgiler yoktur modelistlik kursuna zaten gidebiliyorsunuz modelıstlık kitaplarınıda heryerde satın alabilirsiniz bu kursta 25 yıllık mesleki bilgilerimi sizlerle paylaşacağım işlem basamaklarıyla degil neyi neden...

Herkese merhaba biz Cihana Tekstil olarak bayrampaşa kocatepede üretim ve dikim yapıyoruz aile şirketimiz özenle çalışıyoruz 15 kişilik kadromuzla sizlerin işlerinizi yapmaktan memnuniyet duyarız

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan butik tarzı dikim atölyemde düşük adetli işleriniz, hazırlık işleriniz ve aksesuar dikim işleriniz yapılır.

Kişiye özel özel dikim takım elbise pantolon gömlek aşçı üniformaları hastane üniformaları işçi üniformaları garson ve komi kombinleme restaurant kıyafet çalışmaları az adet ve çoklu adet siparişleri alınır

8 yıl moda ve tekstil tasarımı okudum aynı zamanda okumaya devam ediyorum. Her konuda yardımcı olabilirim.

Uzun yıllar tekstil sektöründe çalıştım makinaci usta başı fason takipçisi tasarımcı olarak terziyimde aynı zamanda dikime dair herşey yapıyorum temiz işçilik makul fiyat sunuyorum

Aileden gelen tekstil ile kendimi geliştirdim yetişkin ve çocuklara animasyon kostümü dikim sağlıyorum (özel gün kostümleri 23 nisan,doğum günü kostümleri…) yetişkinler içinde (Elsa pamuk prenses…)

Şirinler bay bayan özel terzi her türlü tamir ve dikim yapılır yıllık tecrübe ile altınyıldız suvari takım elbiseler dikimi numara ile ulaşabilirsiniz

Tesettür giyimde şıklık ve konforu bir arada sunan tasarımlar ve kusursuz tadilat hizmetleri için doğru adres. Her parçayı özenle hazırlıyor, size özel dokunuşlarla gardırobunuzu yeniliyorum. Detaylı bilgi için iletişime geçin.

Özel sipariş ve tadilat işlerinizi 25 yıllık tecrübe ile en özenle şekilde yapmaya hazırız

gd gazi durna designer sırketi olarak 20 yıllık deneyimimiz ve tecrübelerimizle, işinde profesyonel tekstilin her alanında bilgi edinmiş ve kazanmış tüm donanıma sahip kurum olarak Kalıp, serileme pastal Tasarım Koleksiyon hazırlama hızlandırılmıs gerber ve Gemini Eğitmi (Sertifakalı) model...

30 yıllık is tecrübesi ve kaliteli üretim oxxo adil ışık coton nautika vs gibi firmalara Bayan giyim çalıştık hala devam etmekte Bunun yanında hazırlık işleri yapılır moda evlerine butiklere ozel sipariş istenirse yardımcı olunur

Model dikımi çoğaltma fason uretim gibı butün işleriniz adet farketmeksizin itina ile dikilir

merhaba ben murat İstanbul Gaziosmanpaşa Karadeniz mahallesi ufak 7 kişilik tekstil atölyem var is aramaktayım yardımcı olursanız sevinirim
Gaziosmanpaşa Kıyafet Dikimi ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Kıyafet Dikimi için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Kıyafet Dikimi taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Kıyafet Dikimi talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Kıyafet Dikimi için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta İstanbul Gaziosmanpaşa Kıyafet Dikimi fiyatları, talep detayına göre 500 TL ile 7.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Airi S.
Kıyafet Dikimi
30/03/2026
ASIRI SAMİMİ VE TATLİ BİRİSİYDİİ VE AŞIRI MEMNUNUMM DİKİSLERİ FİLAN HERSEY COKK İYİİ ŞİDDETLEE TAVSİYEE EDERİMMMM💕💗
Emre B.
Kıyafet Dikimi
01/01/2026
Çok profesyonel, işçiliği gayet iyi, bana baya yardımcı oldu. Kıyafeti diktirirken bütün isteklerimi birebir yaptı. Çok memnun kaldım, kendisine teşekkür ederim
Gülçin A.
Kıyafet Dikimi
26/05/2025
Okadar ilgili bir aileki isteklerinzi dinliyorlar herşeyi sizin istediğiniz gibi yapıyorlar saat kaç olursa olsun sizin mutlu olmanız için ugrasıp emek veriyorlar her detayda bilgi verip ugrasıyorlar ellerinize sağlık emeklerinize sağlık ❤️
Dilara S. G.
Kıyafet Dikimi
18/01/2025
Mustafa Bey işime oldukça ilgili yaklaştı. Çözüm odaklı biri ve üretim kalitesi de oldukça iyi. Memnun kaldım. Teşekkürler.
Funda G.
Kıyafet Dikimi
11/12/2024
Aliye hanim harika bir insan, cok guleryuzlu, cok nazik, 4 tane bluzum da cok guzel oldu. Ellerine saglik, keske daha yakin yerlerde ikamet etseydik, hic yakasindan dusmezdim valla :bundan sonra daha cok sey biriktirip gidecegim :)))
Neslihan H.
Kıyafet Dikimi
11/06/2024
ellerinize sağlık dikişiniz nezaketiniz güler yüzünüz ilginiz alakanız için çok teşekkür ederim..herkese tavsiye ediyorum acaba nasıl dikişi diye düşünmeden gideceğiniz bir terzi .tek kelimeyle mükemmel
Seçil S. Ö.
Kıyafet Dikimi
13/02/2024
çok memnun kaldım. işinde oldukça deneyimli, çok hızlı ve temiz çalışan biri. bir o kadar da yol gösterici ve yardımsever. tekrar onunla çalışacağıma eminim, ayrıca kendisinden dikiş dersi almayı da düşünüyorum dikiş makinesi edinir edinmez. çok teşekkür ederim Arzu hanım. ☺
Reyhan A. G.
Kıyafet Dikimi
28/10/2023
Güvenilir, hızlı ve çok naif bir insan. çalıştığım için çok çok memnunum, devamlı olarak çalışmayı isterim , eline emeğine sağlık , 10 yıldızı hak ediyor 🙏