Hizmet Ver
Gebze civarında 38 Günlük Garson hizmet vermeye hazır.
Toplam 38 Günlük Garson, Gebze içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,9 puan, Gebze içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Gebze içinde yazılan 23 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 47 kişi Gebze Günlük Garson için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Etkinlik, düğün, davet, organizasyon veya yoğun iş günlerinizde, profesyonel ve güler yüzlü garson desteği sunuyorum. Servis düzeni, masa hazırlığı, misafir karşılaması ve ikram servisi konularında deneyimliyim. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilirim. Misafirlerinizin memnuniyeti için hızlı,...

Günlük çalıştığım işim var (restorant) hafta içi 18:30 dan sonra olursa gelirim hafta Sonu ise 16’dan sonra gelebilirim pazar günü istediğiniz saatte gelirim para önemli değil konuşulur

Son derece kibar ve nazik şekilde davranılip müşterinin her isteğini nazikçe yerine getirmek

Uzun yıllardır alakart restoranlarda ve organizasyonlarda vip garson ekibimizle beraber çalışmaktayız İstanbulun her ilçesinde ulaşım problemi olmadan işlerinizi yapabiliriz, saygılar sevgiler.

McDonald’s – Ekip Üyesi (6 Ay) Bu pozisyonda hem servis hem de üretim alanında aktif olarak görev aldım. Kasada müşteri karşılayarak sipariş alma, ödeme işlemleri ve kasa takibi yaptım. Müşteri memnuniyetini sağlayarak sorunları hızlı çözme ve yoğun saatlerde doğru yönlendirme becerisi kazandım....

Üniversite öğrencisiyim günlük garson vs günlük işler bakıyorum daha önce 8 ay self servis restoranda çalıştım ogrenebilecegim her işi yaparım

Daha önce greenpark otelde ve divan otelde çalıştım ektra olarak farklı yerlerde de garsonluk yaptım

Daha önce zincir fast food restoranlarından birinde iş tecrübem olmuştu. Hızlı öğrenme, ortama çabuk adaptasyon ve çalışkanlık gibi özelliklere sahibim.

daha önce garsonluk tecrübesi olan biriyim 11 ay bu işi yaptım teşekkür maillerim ve devamlı müşterilerim vardı

İleri seviye ingilizce ve arapça bilgim var artı olarak rusça ve almanca da öğreniyorum. Daha önce hosteslik, baristalık, garsonluk, alakart garsonluğu ve kasiyerlik yaptım aynı zamanda şu anda da belli günler köpek gezdirerek ve fotoğrafçılık yaparak harçlığımı kazanıyorum.

Telefonum.kirildi şuanda ne iş olsa yaparım tatile geldim evim biraz uzak bütçem biraz dar günlük iş ariyorum

Otel ve alakart Restaurant deneyimim var, İngilizce ve Almanca servis dilim var.

Merhaba, 24 yaşında evli çocuksuz ev hanımıyım. Geçmişte garsonluk tecrübem bulunmaktadır. Eşime destek olmak için Part time iş bakıyorum.

17 Yaşındayım lise öğrencisiyim açıktan okuyorum okula gitmiyorum yani zamanında düğün salonlarında komilik yaptım beyaz eşya nakliyecisinde buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi kurutma makinesi taşıdım bir süre bir markette kasiyerlik yaptım

Dügünlere partilere doğum günlerine hertürlü garson ihtıyacınıza hizmet ekıbimizle varız

gumushane dogumlu istanbula sultanbeyli yasiyorun calismayi seven uyum saglayan becerikli sakin kisiliye sahip birisiyim

Düğün, organizasyon, restaurant,meyhane,banquet , otel extra garsonluk hizmeti veriyorum. İyi derecede ingilizce ve tecrübem var.

Deneyimli ve müşteri memnuniyetini ön planda bulunduran güler yüzlü işini son derece titizlikle yapan bir eleman arıyorsanız telefonunuzu bekliyorum

Hızlı, pratik ve çabuk öğrenen biriyim. Bundan önce 2 ay garsonluk ve 1 hafta da kasiyerlik tecrübem var. Aktif olarak da part-time çalışıyorum. Liseyi 1.likle bitirdim. Üniversite için para biriktirmek amaçlı çalışıyorum.

Farklı farklı yer ve mekanlarda kazandığım deneyimler ve hergün dahada üzerine koyan bir yapım olması

Daha önce çalıştım ve çalıştım yerlerde çok begenildim ve çok şükür el becerim var yapabiliyorum çoğu işi kendime güveniyorum her isi yaparım ustayim demiyorum ama herkesin bi başarısı vardır😊✨

Birçok otel ve restoranlar da garsonluk yapmış bulunmaktayım. 4 yıllık tecrübem var. İşinde disipline önem veren güler yüzlü bir insanımdır.

Hafta sonları ve akşam saatlerinde düğün, nişan ve organizasyonlarda garsonluk yapabilirim. Takım çalışmasına uygunum, düzenli ve hızlıyım.
Gebze Günlük Garson ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Günlük Garson için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Günlük Garson taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Günlük Garson talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Günlük Garson için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Kocaeli Gebze Günlük Garson fiyatları, talep detayına göre 1.000 TL ile 22.500 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Eda N. K.
Günlük Garson
15/12/2025
Davut Bey'e, Levent Bey'e ve gün boyu misafirlerimize ve bize hizmet veren Sema Hanım'a sonsuz teşekkürler.. Her şey çok güzeldi, zamanında ve özenli olduğunuz için ve tüüm emekleriniz için çok teşekkür ederiz
Ezgi E.
Günlük Garson
11/10/2025
Müthiş memnun kaldım. Pelin Hanıma özellikle çok teşekkür etmek istiyorum. Her şeyle inanılmaz ilgilendi ve her şeye koştu ve çok tatlı güler yüzlü sakin bir insandı, bayıldım kendisine. Elinize kolunuza sağlık. İyi ki tercih etmişim
Eda A.
Günlük Garson
29/08/2025
Evde doğumgünü partisi için birlikte çalıştık. Telefonda sordugu sorularla ve verdiği bilgilerle beni çok iyi yönlendirdi. Tecrübeli oldugu belli idi. Hem servis, hem kibarlık açısından çok memnun kaldık.
NURİ T.
Günlük Garson
27/08/2025
Kamuran Beyden Çok Memnun Kaldık. Bu işin en iyisi Disiplinli Güvenilir Ve cidden çevresi çok Güvenle garson talebinizde yardımcı olur 30-40-50 hiç farketmez
Gülşah A.
Günlük Garson
25/06/2025
Emre bey ve ekibi sayesinde çok güzel organizasyon garsonları oldu çok güler yüzlü ekibi var çok memnun kaldık çok iyi deneyim oldu bizim için bir daha olursa tekrar tutarım
Ayşe A.
Günlük Garson
16/06/2025
Aldığım hizmetten son derece memnun kaldım. Gecenin başından sonuna kadar kusursuz bir servis yaptılar. Bundan sonraki tüm organizasyonlarımda da kendileri ile çalışmaya devam edeceğim. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Özge P.
Günlük Garson
04/05/2025
Kamuran bey ve ekibi çok iyi iş çıkardılar açılışımızda beklenenden yüksek sayıda insan gelmesine rağmen durumu çok iyi organize edip sorunsuz altından kalktılar.çok kibar güler yüzlü ve anlayışlılardı özel günlerimizde her zaman tercih edeceğiz sizlere de kesinlikle tavsiye ediyorum.
Naz K.
Günlük Garson
03/05/2025
Levent bey 3 mayıs 2025 tarihinde kızımın doğum günü için bize yardımcı oldu. Her şeye bir insan aynı anda yetişebilir mi? Yetişebilirmiş. Kendisi ve ekip arkadaşlarını kesinlikle tavsiye ediyorum. Arkadaşlarım Levent beye günün yıldızı dediler biz çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ediyorum 5 değil 10 yıldız veriyorum.