1453 ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZ. AŞ.

Özel Güvenlik · 5 yıldır üye
Bursa Osmangazi
BAŞLA

Müşterilerinin Yorumları

Yorumları görmek için teklif alın.

Güvenlik Kontrolleri

Geçerli Cep Telefonu
Geçerli Email Address

Kuruluş / İşe Başlama Yılı

2013
1453 ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZ.AŞ. sektördeki 15 yıllık bilgi birikimi ve deneyimi ile kamu kurum ve kuruluşları, fabrikalar, hava limanları, tersane ve limanlar, AVM ‘ler, site ve iş merkezleri ile değişik sektörlerde özel güvenlik ve V.I.P koruma hizmeti sunmak için 2013 yılında Bursa da kurulmuştur.
Kuruluşundan bu yana, güvenlik sektöründe, ülkemizin önde gelen firmaları arasında yer alan 1453 ilk günkü heyecan ve azimle hizmetlerini sürdürmektedir. İmza attığı her projede etkin, profesyonel, güvenilir, çözüm odaklı, kusursuz ve kapsamlı özel güvenlik hizmeti sunmak amacıyla sürdürdüğü hizmet politikaları ile müşteri memnuniyetinde akla ilk gelen firma olmayı hedeflemektedir.
1453, müşterilerine verdiği, disiplinli, dürüst ve profesyonel çalışma ekibi ile her geçen gün daha da büyümektedir. Bugüne kadar elde etmiş olduğu birikim ve sorumlulukları hizmet verdiği kurumlara aktararak katkı sağlamayı, destek olmayı ilke edinmiştir. Hiçbir zaman bulunduğu durumla yetinmeyen, sürekli değişimi hedefleyerek Özel Güvenlik Hizmetleri alanında duyarlı bir gelişim strateji çizen ve kendini sorgulayan firmamız başarısını yenilikçi iş anlayışı, genç, dinamik ve deneyimli çalışanlarına borçludur.
Teklif al >
3 Özel Güvenlik Fiyat Teklifi Al