Molümer İzolasyon İzoleser Çatı Kaplama Örtüsü

Membran Çatı İzolasyonu · 10 yıldır üye
İzmir Torbalı
BAŞLA

Müşterilerinin Yorumları

Yorumları görmek için teklif alın.

Güvenlik Kontrolleri

Geçersiz Email Adresi
Geçerli Kredi kartı

Kuruluş / İşe Başlama Yılı

1982

1982 yılından beri faaliyet gösteren firmamız %100 Türk Sermayeli sürme esaslı likid membran ve beton katkılarımız ile, ürünlerinde kalite, devamlılık, uygulama kolaylığı, insan sağlığı ve ekonomik ilkelerini her zaman ön planda tutmuş, AR-GE çalışmalarını bu yönde yapmıştır.

Sonuç olarak tüketicinin sıkıntı yaşamadan faydalanabileceği, üretiminden tüketimine kadar insan sağlığı ve doğayı bozmayan ürünler ortaya çıkmıştır.

Son dokuz yıl süren AR-GE çalışmaları sonucu Ülkemizde, Avrupa´da ve Dünya’da tek %100 yerli sermayeli, İZOLESER markalı ürünün üretimine başlanılmıştır. Patentli ürünümüz ile çatı kaplamasında, bina içi-dışı mantolama Su-Isı ve Ses izolasyonu sağlayan uygulamalar yapılmış ve çok başarılı sonuçlar elde edilmiştir.

İnsanın yaşam kalitesi, konforu ve sağlığına doğrudan etki eden konut, işyeri gibi yaşam kabuklarını, eşyanın tabiatına, insanın biyolojik ve fiziksel yapısına uyumlu (ergonomik) yapıda optimum dengeler içermesini sağlamaktır.

Bu amaçla suda yaşayan balıklar, midyeler karada yaşayan zeytin, çam ağacı, okaliptüs, portakal gibi birçok canlı yapı biyolojik ve fiziksel olarak incelenmiş bu canlılardaki yapı taşlarındaki mükemmel denge ve uyum örnek alınarak insanın yaşam kabuğu olan yapıları meydana getiren yapı taşlarında aşağıdaki kimyasal ve fiziksel özelliklerin olması gerektiği görülmüştür.

1- Her canlı kabuğunun nefes alması ( difüzyon kabiliyeti) gerektiği görülmüştür. Aksi takdirde içerideki yaşamın çürüdüğü görülmüştür.
2- Kabuğun elastikten sertliğe doğru gelişen değişik özellikte katmanlardan bir detay oluşturduğu görülmüştür. Bir denge içerdikleri görülmüştür.
3- Her katmanın diğer katmanlarla (aderans) kaynaşma bağı, bir uyum ve düzen oluşturduğu görülmüştür.
4- Kabukların doğa koşullarındaki ısı değişimlerine direnç gösterdikleri görülmüştür.
5- Kabukların su geçirmez tabakalarının 1 mm ile 3 mm arasında olduğu görülmüştür.
6- Tüm canlıların kabuklarında önce su izolasyonu sonra ısı izolasyonu oldu
Teklif al >
4 Membran Çatı İzolasyonu Fiyat Teklifi Al