İstanbul civarında 1.403 Ütücü hizmet vermeye hazır.
Toplam 1.403 Ütücü, İstanbul içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,6 puan, İstanbul içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
İstanbul içinde yazılan 187.507 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 5.963 kişi İstanbul Evde Ütü Hizmeti için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.
4 yıldır evlıyım ve ev islerinde en çok utu yapmayı sevıyorum hal böyle olunca bunu bır hızmet halıne getırmek mantıklı geldı
Merhabalar ben Mihriban Jumayeva 37 yaşındayım Türkmen vatandaşıyım 5 senedir Türkiye'de yaşıyorum.Temizlik konusunda tecrübeli ve düzenliyim.
Ütü yapıyorum Kıyafetleriniz düzgün bi şekilde ütülenip asılacak. Müşteri evinde ütü yapılır yanda kıyafetleriniz alıp evimde ütülerim. Güvenilir , hijyen ve güler yüz önem gösteririm.
Merhaba 41yasindayim Titizim ve detayli is yapıyorum memnun kalırsiniz. Devamli gittigim ailelerim var ütu yapiyorum Ayni zamanda evlere yada isyerlerine pohaça, kek,sandivic,kurabiye ve cheescake tarzi sunumlar yapıyorum
Merhaba. Önceliğim güven ve samimiyettir. İtinalı ve özenle severek yapıyorum işimi. Muhatabımin bayan olması tercihimdir. Saatlik çalışıyorum. Yol ücreti ayrıca hesaplanır. Selam Saygı ve Dua ile.
Merhaba. 40 yaşındayım ütü konusunda oldukça tecrübeliyim. Bireysel olarak sürekli gittiğim yerlr var. Size de yardımcı olabilirim
15 senedir bu işi yapıyorum hızlı ve pratiğim işimi severek yapıyorum muşteri mi memnun brakmak icin caslisirim
Tasinma için 4 gün üst üste yardıma gittiğim müşterilerim oldu çokta memnun kaldılar
Slm Yillardir butur işlerde tecrubem var Utu yapmayı seviyorum bu işi yaparak çocuklarımın ihtiyaçlarını karsiliyorum. 👉Ilgilenenler bana ulasabilirsiniz
Aldığım görevi önemseyip, titizlikle yerine getirip karşılıklı memnunuyetim esastır.
20 yıldır hizmet sektöründe yöneticilik yapıyorum. Son 3 yılında çamaşırhane işletmeciliği deneyimim oldu. İş hayatı içinde beni evim konusunda destekleyecek güvenilir yardımcı aradım. Sizde aynı arayıştaysanız birlikte çalışabiliriz.
☝️Çocuklarla kaliteli zaman geçirmeyi çok seviyorum🎈 ve saatlik oyuncu ablalık yapıyorum ✌️ Düzen ve kategorize yapmak ruhumda var çok seviyorum başarılı olduğumuda duyuyorum 🤟Ütüde işimin bir parçası 🏡 İdealtepe'de oturuyorum 📞 Detayları telefonda görüşmek isterim 😊
Zaim Ütü ve Kuru Temizleme/ Halı, Koltuk, Yatak, Sandalye, Araç Koltuk, Stor Perde, Tül Perde, Çamaşır vs Yıkama hizmetleri. Ütü hizmetleri. Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir. Servisimiz mevcuttur.
Ev temizliğinde devamlı 4 senedir çalışıyorum Işimdi bilirim ,ve temiz yapıyorum
Merhaba Ümraniye Necip Fazıl mah oturuyorum uzun süre iş yerlerine ve ailelere kendi evim de yemek yaptım sipariş üzerine şimdide ütü yapıyorum iş konusunda disiplinli titiz sorumluluk sahibi ve güvenilir biriyimdir
2. Şubemiz ile hizmet alanımızı genişlettik 20 yıldır üsküdarın kuru temizleme cisi olarak siz değerli müşterilere hizmet vermekten çok mutluyuz İyiki varsınız
Selamlar Evinizde ütü yaparız. 1 saat 2 kişi 700 tl Yol ücretini de talep etmiyoruz . Ütuleriniz itina ile yapılır. Parca başı değil saat ücreti ile çalışıyoruz. Saygılarımızla
Merhabalar. 6 yıl kendime ait kuru temizleme firmamda çalışma tecrübem bulunmaktadır. Pandemi nedeniyle kapatmak zorunda kaldığımdan şu an için evde ütü hizmeti vermekteydim. Hizmet verdiğim süre boyunca maske ile çalışmaktayım.
Merhaba temizlik alanında öğrencilik yıllarında harçlığımı çıkarmak adına başladığım otellerde oda temizliği hizmetimi ev temizliği, boş ev temizliği ve tadilat sonrası temizlik alanında tecrübemi genişleterek yıllar boyu hizmet vermekteyim. Benim için güvenilirlik ve verilen işi hakkıyla yapmak...
10 yıllık terziyim ve profesyonel Buharlı ütüm ile çok daha kaliteli ve hızlı iş çıkarabiliyoruz. Memnun kalacağınızın garantisini verebilirim.
Merhabalar. Haftada belirlenmiş olan günde gelip evdeki tüm ütüleri yapabilirim.
42 yasibdayjn Türk qsiilliyjm muhafzakqrin evinizin tüm işleri titizlikle yaparım güzel uru yaparim
10 senedir Türkiyedeyim ayni evde 7sene çaliştim şimdi günlük temizlik işinde çalişmak istiyorum
Merhaba Uzun yıllardır temizlik hizmetleri işi yapıyorum. Şuan hali hazırda villada aktif çalışıyorum. Boş zamanımı değerlendirmek istiyorum. Yardımcı olabilirim size de.
Ütü yapmayı kimse sevmez ama ütü yapmayı kesinlikle sevdiğimi söyleyebilirim.İtina ile ütü yapılır.
Verilen işi itina ile yaparım hiç problem değil fiyatla anlaşırsak Sıkıntı olmaz.
Çocukluğumda başladığım ütü deneyimimi yıllarca sürdürdüm. Ütü yapmak bir iş olmanın yanında bir hobi aynı zamanda. İtinalı ve temiz çalışmak farkımızdır.
Merhaba, kendi evimde ütü hizmeti vermek istiyorum. İstanbul Şişli'de ikamet etmekteyim.
21 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim. Boş zamanlarımda ütü yapmaya gidiyorum. Sizlere de yardımcı olmak isterim
Ben ütüyü çok severim isim bittikden sonra gelip ütü yapabileeim memnun kalirsiniz
Merhaba Ütü yapmayı çok severim ve bunu da kazanca çevirmek istedim. İşimi düzgün ve titiz yaparım. Zamanında teslim ederim. Memnun kalacağınızdan eminim
3sanadur hep ev temizliği işi yaptim .Vıllalarda twmizlik yapmişimdir.Tadılat sonrası dolu ev boş ev restoran ofis twmizligi ne iş varsa yapabilirim.Bu konude kandime guvenyurum ayriçe cam işinide iyi yapyurum.Kolruk hali yikama makinemde var .Buğar makinesi de var .Tadilat sonrasi işlercin...
Mekanlarınızı kendi yerimiz gibi görüp işimizi en iyi en kaliteli şekilde yapıyoruz. İşimizi tabiki de sizin görüş ve önerilerinizi dikkate alarak yapıyoruz. Randevu almak, hizmetlerimizi öğrenmek ve ücret bilgisi için mesaj atabilir veya arayabilirsiniz.
Evden kendisi sorumlu olacak yardımcı arıyorum 3+2 evim , düzeni kendisi oturtacak 3 kişilik bir alileyiz 1 buçk yaşında bebeğim var bebek bakıcısı aramıyorum.
Merhaba ben Şirinevler da otiriyorum, Özbekistan liyim, oturma iznim var, günlük temizlik ve hasta bakımı işleriniz varsa arayabilirsiniz
İstanbul anadolu yakasında ev, site temizlikleri yapıyoruz. Bunun yanında ütüleme işleride yapıyoruz.
Ben ütü yapmayı çok seviyorum uzun gün olursada yaparım öyle seviyorum ama haftada Pazar günü olursa çok iyi olur
Başak burcuyum düzeni titizliği severim denemek size kalmış 25 yaşındayım temizlik yapmasını severim işe dökmek istedim
Ben Alena, profesyonel bir temizlik görevlisiyim ve yıllardır temizlik sektöründe çalışarak geniş bir deneyim kazandım. Titizlikle ve büyük bir özenle işimi yapmayı amaçlıyorum. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, evlerinizi ve iş yerlerinizi en hijyenik hale getirmek için buradayım....
İyi günler diler başarılı ve mutlu olmanız dileğiyle Şuan da İstanbul Anadolu yakası genelinde hizmet verilmektedir. En Uygun fiyatlara en temiz işçilik almak istiyorum diyorsanız tekliflerimizi ve bizleri değerlendirmek ile mutlu olacaksınız.
İstanbul Evde Ütü Hizmeti ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Evde Ütü Hizmeti için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Evde Ütü Hizmeti taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Evde Ütü Hizmeti talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Evde Ütü Hizmeti için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta İstanbul Evde Ütü Hizmeti fiyatları, talep detayına göre 250 TL ile 1.400 TL arasında değişmektedir.
Nil İ. S.
Evde Ütü Hizmeti
09/01/2025
Biz çok memnun kaldık, ütü hemencecik halledildi hem de çok güzel yapılmıştı. Üzerimden kocaman bir yük alındı. Ben ayrıca kadınların birbirine bu şekilde destek olmasına da çok seviniyorum ♥️
Cansu Y.
Evde Ütü Hizmeti
01/11/2024
Ahu Hanıma desteği için çok teşekkür ederim. Gayet ilgili ve güleryüzlüydü. Tekrardan kendisiyle çalışıcam 🙏
Seren S.
Evde Ütü Hizmeti
27/09/2024
Utusu gercekten cok cok iyi. Is disiplini, iletisimi cok cok profesyonel ve nazik. Tekrar calisacagiz kesinlikle. Kendisine tesekkur ederim
Onurhan G.
Evde Ütü Hizmeti
22/09/2024
Arasak Pınar Hanım kadar iyisini bulamayabilirdik. Titiz, hızlı ve güler yüzlü. Umarım daha sonra tekrar birlikte çalışabiliriz, teşekkür ederiz :)
Gözde Y.
Evde Ütü Hizmeti
05/08/2024
Gerçekten eli hem çok hızlı hem de çok temiz bir ütüsü var. Hoşsohbet ve güler yüzlü bir hanımefendi. Yine ihtiyacım olduğunda hizmet alacağım.
Çağlar S. D.
Evde Ütü Hizmeti
01/05/2024
Son derece profesyonel ve özverili birisi. Işin sonucundan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Aliye İ.
Evde Ütü Hizmeti
19/03/2024
Aynur hanım işinde hızlı ve titiz ütüsünden çok memnun kaldım içiniz rahat bi şekilde evinize çağırabilirsiniz
Aslı G.
Evde Ütü Hizmeti
06/03/2024
Çok ha fendi işinin ehli bir bayan kendisinden memnun kaldım ütü yığınında kurtardı artık her hafta kendisi ile çalışıyor olacağım :))