Hizmet Ver
İzmir civarında 290 Çelik Kaynakçı hizmet vermeye hazır.
Toplam 290 Çelik Kaynakçı, İzmir içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,8 puan, İzmir içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
İzmir içinde yazılan 1.116 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 40 kişi İzmir Çelik Kaynak için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Usta İşçi Demir Doğrama ve Çelik Çatı Sistemleri Merhaba, çekirdekten yetişme demir doğrama ustasıyım. Ağır sanayi tecrübem ve profesyonel ekipmanlarımla, projelerinizi milimetrik ölçü, sağlam terazi ve temiz kaynak işçiliğiyle eksiksiz teslim ediyorum. İş tesliminde kaynak çapaklarının...

Her türlü demir doğrama tadilat ve tamirat işleri sıfır hata ve itina ile tapılır su tesisatı yangın hattı ve çelik Çatı işleri malzemeli ve sade işçilik tapılır

Demir Kaynak Hizmetlerinde kaliteyi ve güveni bir arada sunuyoruz müsterilerimizin ihtiyaçlarina özel dayanıklı ve uzun ömürlü kaynak uygulamaları sağlıyoruz her proje tekliflerinize açığız

Kaliteli ve guvenilir saglam ve is teslimati is bitiminden sonra odeme garantisi is bitimi odeme samimi ve guvenilir is garantsi

prafabrik ev ,sundurma ,çatı ,korkuluk,bahçe kapısı,su tesisatı,ferforje çeşitleri ve kaynıycak hertırlı iş özen ve titizlikle yapılıt ve teslim edilir

Satın alma ve fikir almak için danışabilirsiniz. İstediğiniz ürünün görselini gönderin veya ölçülerini belirtin, tasarlayalım.

Merhabalar öncelikle herkeze iyi günler dilerim Uzun zamandır argon tig kaynağı ve elektirik ark kaynağı paslanmaz ve karbon çeliği kaynak işleriyle uğraşıyorum hertürlü parça iş yapılır. Saygılar selamlar hayırlı işler dilerim.

Teras , çatı, korkuluk , garaj kapatma, sürgülü bahçe kapısı, bina giriş kapısı, balkon oturma gurubu, mobilya montaj , tamir bu alanlarda hizmet vermekteyiz. Farklı fikirleriniz tarzınız tasarımlarınız var ise her anlamda hizmet alabilirsiniz.

Profesyonel ekip ve uygun fiyat güvencesi ile siz müşterilerimizin daima yanındayız

Çatı korkuluk kargas kapj pencere tadilat bakim onarim kaynak işleriniz özenle yapilir

Argon elektrot ve gaz altı kaynak konusunda deneyimli yım bahçe pencere kapı korkuluklar vs demir ve krom üzerine her işi yaparım

Merhaba aile şirketiyiz. Müşterilerimizi memnun etmeden işi bitirmeyiz. Uygun fiyata kaynak işlerinizi yaparız. Myk belgemiz mevcuttur.

Demir kaynak korkuluk bahçe kapısı vs yeni hizmetimizle siz müşterilerimize hizmet etmekten gurur duyarız

30 yıllık aile firmasıyız, Demir - çelik sektöründe deneyimli ve tecrübeli kadrosuyla güvenilir iş Birliği adresiyiz.

Çelik Yapı, Çatı, Pergola, Merdiven, Korkuluk, Kapı, Sundurma, Trabzan, sıvı tankı, garaj, depo, panel çit, panjur çit; Demire, Çeliğe ve Kaynak işlerine ihtiyaç duyduğunuz her an bir telefon kadar yakınız. Ücretsiz keşif ve projelendirme çalışmalarımızla; kaliteli işçilik, güven ve garanti isteyen...

Uzun yıllar mesleğimdeki tecrübe ile sizlere kaliteli işçilik ile hizmet etmekteyim

22 yıllık profesyonel tecrübeye sahibim. Her türlü demir doğrama ve çelik konstrüksiyon işlerinde çalıştım. Proje bilgim iyidir.

Demir Kayna İşleriniz İtina İle Yapılır Projeli Veya Prejesiz Çatı Kapı Ferforce Prefabrik Ev Depo V.s. Karşılıklı Yazılı sözleşme İle Yapılır.

Kaynak üzerine her türlü işlem yapılır metal ile yapılamayac iş yok teklif al ondan sonra karar ver

Her türlü demir işi çatı prefabrik depo işleriniz güvenilir hizmet ve kaliteli işçilikle yapılır

Kaliteli işçilik yılların ustalığı müşteri memnuniyetiyle bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Her turlu kaynak isi yapilir calisiyorum saat 6 da cikiyorum cumartesi pazar saat 4 den sonra tum isleriniz yapilir kaynak makinesi sizden ustalik benden :)

Gaz boru tesisatı. Yangın siprit ve dolap hatları pasolu ve kaynaklı imalatı. Kurom makine imalatı montaj yurt dışı tecrübem var zeytin makinası hatları imalatı montajı.Tekstil makinaları imalatı montajı 2024 yılında Fas cazablankadaki çikolata fabrikası kurdum. Tecrübeli bir kaynakçı ve...

Her türlü demir doğrama kaynak tadilat işleri biz itina ile yapılır oksijen Gazaltı argon kaynak işleriniz yapılır

Mekanik Tesisat - Proses Borulama ve Kaynaklama - Basınçlı Kap ve Tank İmalatları - Yangın Tesisatı - Buhar ve Basınçlı Hava Tesisatları - Isıtma Soğutma Sistemleri - Endüstriyel Tasarım

Alüminyum kaynağı krom kaynağı demir kaynağı savunma sanayi de calistim makine imalatı teknik resim okuma imalat montaj

Disiplin ve özenli calısma müşteri memnuniyeti şahsım olarak önemlidir Bu zamana kadar memnuniyetsiz bir müşterim olmadı

Argon elektirik gazalti kaynağı işleriniz itinayla yapılır bsy kaynak dükkanimizda mevctur fason götürü işlerinizde yapılır

1976 yılında da alanında faaliyet gösteren firmamız iki kuşak olarak 2009 yılında bana devrolmus olup günümüze kadar gelmiştir. Onceligimiz müşteri memnuniyeti kaliteli işçilik ve güler yüzlü hizmetdir alanımızda uzman kadromuzla demirle ilgili aklına gelebilecek bütün hizmetlere talibiz.

40 senelik tecrübemizle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Ve aynı kalitede ve disiplinle işimizi yapmaya devam ediyoruz sizlerle çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.

Sinerjik Gazaltı (MIG/MAG), TIG ve ARC kaynak yöntemleriyle alüminyum, demir-çelik, paslanmaz ve döküm kaynak hizmetleri sunuyoruz. Ayrıca plastik kaynak onarımı ve kumlama hizmetleri de vermekteyiz.

Her türlü demir, çelik konstrüksiyon, kaynak, imalat işleriniz 25 yıllık deneyim ile itinayla yapılır. İstediğiniz hizmet için detaylı bilgi vermenizi rica ederim. Müsaitlik durumunda İzmir içi ve ya ilçeler farketmeksizin hizmet vermekteyim.

Birinci sınıf işlik ve uygun fiyat garantisi ile her türlü işleriniz teslim edilir

20 yıllık imalat yapmaktayım paslanmaz ve karbon olmak üzere bütün kaynakların serfitikaları mevcut herhangi bir ihtiyaç durumunda 7/24 ulaşabilirsiniz

Boru Kaynakçısı – Aliağa Merhaba, ben Musa Noyan. Aliağa ve çevresinde TIG argon ve boru kaynağı işlerinde tecrübeliyim. 6G pozisyonu, paslanmaz ve karbon çelik kaynaklarında deneyimim var. Rafineri duruş projelerinde çalışmaya hazırım.

Yıllardır makina sektörü içerisindeyim kaynak konusunda ve imalat konusunda kendime güveniyorum titizlikle işlerimi teslim edebilirim.

İsteğe göre talep edilen görsel ve şekilde 3 boyutlu dekoratif ürünler ve heykeller yapılır.

Selam 25 yıldır hizmet vermekteyim demir dograma çatı korkuluk işleri yapıyorum hertürlü demir çatı işleri yaparım

12 yaşımdan bu yana demir doğramacıyım. Mesleğimin her alanında yoğun tecrübem var. Aynı zamanda Ege Üniversitesi mezunu, bölümünü dereceyle bitirmiş bir mühendisim. Tecrübelerim ve tahsilim ışığında en sağlam işi en uygun fiyata yapma garantisi veriyorum. Hem iş yaptıracaklara hem yapacak ustalara...

Her türlü Demirçelik kaynak demir işleri kesim söküm 0 imalat yapılmaktadır faturada kesilir
İzmir Çelik Kaynak ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Çelik Kaynak için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Çelik Kaynak taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Çelik Kaynak talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Çelik Kaynak için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta İzmir Çelik Kaynak fiyatları, talep detayına göre 1.500 TL ile 55.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
RIFAT K. T.
Çelik Kaynak
10/03/2025
Dürüst ve güvenilir. Geldi, problemi gördü, çözüm önerilerini ve tercihini bildirdi. Söylediği gibi işini zamanında, eksiksiz tamamladı. Teşekkür ederiz Ustam.
Çelik Kaynak
25/01/2025
Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. Temiz, kaliteli, hızlı işçilik ve uygun fiyata. Karakter olarak da çok sevdim Coşkun Abiyi. Dürüst ve güvenilir. Kesinlikle öneririm. Bundan sonra bu tarz işlerde direkt iletişime geçeceğim.
Remzi O.
Çelik Kaynak
09/01/2025
Sözünüzün eri söylediği zamanda geldi büyük bir özveriyle işini yaptı kendine çok teşekkür ediyorum benzer işlerde ilk arayacağım birisi
Çelik Kaynak
07/01/2025
Temiz,hızlı bir şekilde ütü masamın kırılan ayağını kaynak yöntemi ile eski görüntüsüne kavuşmasını sağladı Bilal Bey.Sağ olsun.Teknoloji sayesinde hizmet ayağımıza geliyor.Ne güzel.
Umut Ç.
Çelik Kaynak
14/11/2024
Eline saglik idris usta, temiz kaliteli is yaptın. Guvenle tamir tadilat islerinizi yaptirabileceginiz iyi bir usta.
Kamer K.
Çelik Kaynak
02/01/2024
Metal sandalye iskeletinde sapasağlam bir kaynak yaptı ustam, çok güzel hizmet aldım, elinize kolunuza sağlık.
Sezgi T.
Çelik Kaynak
26/10/2023
Yatak bazamın çelik iskeletine kaynak yaptırdım. Titiz çalışmanız için teşekkür ediyorum, elinize sağlık
Kürşat K.
Çelik Kaynak
18/03/2023
tesekkur ederim aninda aradi uygun teklif verdi hemen geldi gun icinde problemimizi cozdu tesekkur ederim