Hizmet Ver
İzmir civarında 253 Fuar Hostesi hizmet vermeye hazır.
Fuar Hostesi için İzmir içinde yüzlerce hizmet veren sana en kaliteli hizmeti sunmak için bekliyor.
Teklif seçmeden önce inceleyebileceğin ortalama puan değeri, İzmir içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
İzmir içinde yazılan sayısız gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Her yıl binlerce kişi Fuar Hostesi için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Fuar ve Açılış organizasyonlarınızda servis, karşılama ve tanıtım hostesi Hizmeti

Fuar açılış davet gibi bir çok etkinlikte görev aldım 10 yıldır severek yapıyorum bu işi

Merhaba özel günleriniz davet sofralarınız için ihtiyaç duyduğunuz tabak bardak supla çatal bıcak vs tüm mutfak ekipmanları kiralayabilirsiniz.uygun fiyata şık ürünler ile masalarınızı özel sofralara dönüştürmek için ihtiyac duyduğunuz herşey bir telefonla adresinize tealim

Yaklaşık 8 yıldır freelance olarak organizasyon sektöründe çalışıyorum. Fuar, düğün, açılış gibi birçok etkinlikte görev aldım. Instagram adresimi aşağıya bırakıyorum göz atabilirsiniz. @dilaneserrr

Merhaba Ben Ece Balaban. 7 yıldır profesyonel olarak modellik yapıyorum. İzmir de yaşıyorum. Instagram adresim: eceebalaban

Adım Perim Su, on dokuz yaşındayım ve öğrenciyim. Stant hostesliği, karşılama ekibi, günlük fuar çalışmaları için bana ulaşabilirsiniz.

Saç modeli olarak uzun yıllar çalıştım şimdi ise genel modellik yapmak istiyorum

Güler yüzlü ve profesyonel karşılama hizmeti Misafirlerinizi ilk anda sıcak bir gülümseme ve profesyonel bir duruşla karşılıyorum. Organizasyonlar, etkinlikler ve kurumsal davetlerde, markanızı en iyi şekilde temsil ederek konuklarınıza güven ve konfor hissi veriyorum. İletişim becerilerim ve...

Hostes kiralama hizmeti ile,düğün organizasyonu,fuar organizasyonu,event,gala,açılış organizasyonu hizmeti veriyoruz.

Hosteslik alanında ve hizmet sektöründe pek çok deneyimim var öğrenci olduğumdan ekstra işlerde çalışıyorum ihtiyacınız halinde ulaşabilirsiniz

Düğün Fotoğrafçısı,Fotoğrafçı,Video Editörü,Emlak Fotoğrafçısı,Düğün Video Çekimi,Sünnet Fotoğraf Çekimi,Dış Çekim Fotoğraf,Doğum Günü Fotoğrafçısı,Nikah Fotoğrafçısı,Kına Fotoğraf Çekimi,Ürün Fotoğraf Çekimi,Ürün Video Çekimi,Video Çekimi,Tanıtım Filmi Çekimi,Araba Fotoğraf Çekimi,Söz Fotoğraf...

Fotomodellik , Fuar Hostesliği , Tercüman Mankenliği, Karşılama Hostesliği ve Prova Mankenliği hizmeti veriyorum.

Başkent Üniversitesi radyo televizyon sinema bölümünde 2.sınıf öğrencisiyim iletişim becerim ve insan ilişkilerim oldukça kuvvetli

Fuarlara şirket çalışanı olarak ve stand görevlisi olarak katılıyorum. İşi biliyorum.

Merhabalar ben ikbal okuyor aynı zamanda da çalışıyorum boş vakitlerimde ekstra gelir kazanmak için burdayım

25 yasindayim organizasyon işlerinde restorantlarda düğünlerde otellerde karşılama hostesligi yaptım. Şu anki bulunduğum yer merkeze uzak. Izmirde konaklamalı devamlı eleman arıyorsanız benim herhangi bir engelim yok. B2 İngilizce seviyesine sahibim. 1.72 boy 67 kiloya sahibim. Güler yüzlü aktif ve...

EGE ÜNİVERSİTESİ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİSİYİM. NEŞELİ,GÜLER YÜZLÜ VE KOLAY İLETİŞİM KURMA BECERİLERİNE SAHİBİM.

Merhaba, ben Ceyda. Sorumluluk sahibi, dakik ve çalışkan biriyim. Hem dijital hem de fiziksel işlerde güvenilir bir destek sunuyorum.

Şık, bakımlı, güzel yüzlü prezantable bir görünüme sahip açılış görevlilerimiz ile destek oluyoruz

Çok uzun zaman ve devamlı olarak karşılama hostesligi yaptım. Bu konuda kendime son derece güveniyorum. 53 kilo 1.62 boyundayım. İzmirde ögrenciyim.

SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM GÜLER YÜZLÜ VE SEMPATİK BİR ŞEKİLDE İŞİMİ YAPACAĞIM

Guten Tag, ich bin die Gül und lebe seit 2 Jahren in Izmir. In Deutschland hatte ich eine Werbeagentur und einen Kinderbuch-Verlag. Ich besitze beide Staatsbürgerschaften. Kundenbetreuung und Akquise liegt mir. Gerne unterstütze ich Sie in allen Business Bereichen. Mit freundlichen Grüßen Gül...

17 yıldır et balık alacart üzerine garsonluk tecrübem var İzmir bölgesinde sürekli çalışacağım iş arıyorum extra is içinde gelebilirim yaş 29

Restaurantta karşılama hostesi ve alakart garson olarak çalıştım. İnsan ilişkilerine ve ekip çalışmasına uygun birisiyim

Fagold markası için ve 1 butik marka için el mankenliği yaptım .Ayrıca 2020 yılında Nazarel markası için fotomodellik ve 2020 IF wedding Fuarında gelinlikli stand hostesi olarak bulundum.

Kendine özgü bir aura ve estetik anlayışa sahibim. Her çekimde enerjimle fark yaratmayı, konseptin ruhunu kendi tarzımla yansıtmayı seviyorum.”

İngilizcem B2 seviyesinde, aktif iletişim kurmayı çok seviyorum ve enerjim her zaman yüksek. Bu sebeplerle bu tarz işlerde iyi olduğumu düşünüyorum.

6 yıllık garsonluk tecrübem var son 2 yıl profesyonel olarak çalıştım. Alkollü alkolsüz alakart düğün organizasyon gibi işlerde çalıştım.

İnsan ilişkilerinde başarılı, güler yüzlü ve müşteri memnuniyetine önem veren biriyim. Hızlı tempolu çalışma ortamlarına kolayca uyum sağlayarak iş disiplinini ön planda tutarım. Ekip çalışmasına yatkın olmam ve dikkatli çalışma prensibimle görev aldığım işletmelerde misafirlerin memnuniyetini...

Haftasonu fuar standında tanıtım yapabilirim. Güler yüzlüyüm, diksiyonum ve hitabetim oldukça iyidir.

Garsonluk,tezgahtarlık konusunda deneyimliyim. Part time, günlük garsonluk, tezgahtarlık,fuar hostesliği,oyun ablalığı,animatörlük vb. yapabilirim

Merhaba, adım Duru Özdemir ve 22 yaşındayım. Bir yandan üniversitede öğrencilik yaparken bir yandan da ek gelir sağlamaya çalışıyorum. Figuranlık ve tiyatro oyunculuğu deneyimlerim var. Sizinle çalışmayı dört gözle bekliyorum.

Merhaba, ben Ecem. Bu sene üniversiteye başlıyorum ve kendime deneyim katıp biraz para biriktirmek amacıyla burada bulunuyorum. Güler yüzlü ve insanlara kolay uyum sağlayabilen biriyim , bu nedenle insanların güvenini genellikle kolayca kazandım. Boyum Türkiye standartlarının biraz üstünde...

Tüm organizasyonlarınız için işinde deneyim sahibi , dış görünüşüne önem veren diksiyon u düzgün garson,servis elemanı ve barmen ihtiyacınız için lütfen iletişime geçiniz.

Büşra Keskin,25 1.80 boy 82kg kilo 40/41 ayakkabı Ölçülerim 100 göğüs 78 bel 110 kalça

2019’dan beri düzenli olarak karşılama hostesliği, organizasyon hostesliği, prova mankenliği, fuar modelliği vb işlerde yeterli tecrübeye sahibim.

İzmir Merkezi Oyunculuk ve Modellik Ajansı Olan Ataks Ajans Türkiye'nin her yerine Yabancı veya Türk Kadın ve Erkek Model-Manken hizmeti ile sizlere hizmet etmeye hazırız.

2015'ten beri defilelerde ve çekimlerde yer alıyorum. Öğrenciyken harçlığımı çıkarmak istediğim bu işi sevmemle birlikte devam ettim. Severek yaptığım bu işte enerjime güveniyorum.

Ege üniversitesinde öğrenciyim ek olarak yazın sezonda ve fuarlarda çalışıyorum. En önem verdiğim şey güler yüz ve etkili bir iletişimdir.

İzmir in her bölgesine bay/bayan servis personeli gönderilmektedir.Aynı zamanda karşılama hostesi hizmetimiz de mevcuttur.Bilgi için lütfen iletişime geçiniz. Sıfırbeşyüzkırkdört altıyüzyetmişyedi seksen onbir
İzmir Fuar Hostesi ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Fuar Hostesi için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Fuar Hostesi taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Fuar Hostesi talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Fuar Hostesi için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta İzmir Fuar Hostesi fiyatları, talep detayına göre 1.700 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Yıldırım N.
Fuar Hostesi
03/12/2025
Organizasyonun her anı planlanmış ve gayet güzel geçti. Özlem hnm ve ekibine canı gönülden teşekkür ederiz. Başarılı ve uzun bir çalışma hayatı dilerim.
Özgür K.
Fuar Hostesi
18/06/2025
şirket politikası harika isteğe göre personel buldular gelen arkadaşlar gayet düzgün işlerini hakkıyla yapan kişilerdi. Bundan sonra ki işlerimiz için ilk tercihimiz. tekrar teşekkürler ellerinize sağlık
Ali E.
Fuar Hostesi
01/06/2025
Talebimize hızlıca dönüş yapan Furkan bey ile her şey harika ilerledi. Sonuç olarak mükemmel bir iş çıkardılar. Gerek gelen arkadaşların hizmetleri gerekse Furkan beyin sürecin başından sonuna kadar ki ilgi alakası tek kelime ile müthişti.Kendisi sanki ekibimizden biriymiş gibi ilgilendi. Bundan sonra kendileri tek adres.
Gamze Y.
Fuar Hostesi
10/05/2025
Furkan beyle 2.ci çalışmamız tam olarak istediğinize önem veren ve takibini yapan firma tekrar fuar hostesi için yine kendisi ile çalışmak tercihim
Erdem Ç.
Fuar Hostesi
21/04/2025
Muhteşem hizmet. Gerçekten profesyonel bir ekip ve iletişim. Harika insanlık. Hayrınızın ve bereketinizin daim olması dileğiyle. Teşekkürler.
Nuray K.
Fuar Hostesi
22/03/2025
Merve Hanım süper bir yönetici anlık iletişim kurup probleminizi çözebilen biri. Ancak gönderdiği hosteslerden Derya Aydın’ı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu servis hostesi diğer çevirmenlerle problemler yaşamış, uyarmamıza rağmen şirket gizlilik kurallarını ihlal edip, gereksiz insanların iletişim numaralarını almış ve iletişime geçmiş. Stand alanını karıştırabilecek bir kişidir. Dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Alican Y.
Fuar Hostesi
26/02/2025
Çok düzgün ve ilgiliydi gelen hanımlar, çok memnun kaldık aldığımız hizmetten. Emekleriniz için teşekkür ederiz. Tekrar çalışmak dileğiyle
Göker D.
Fuar Hostesi
09/12/2024
Gerek firma temsilcisi, gerek önerdikleri hostes işlerini mükemmel yaptılar. İleri ki projelerde de kendileri ile çalışacağım.