Hizmet Ver
Kapaklı civarında 68 Demir Kaynakçı hizmet vermeye hazır.
Toplam 68 Demir Kaynakçı, Kapaklı içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,9 puan, Kapaklı içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Kapaklı içinde yazılan 99 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 84 kişi Kapaklı Demir Kaynak için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Sorunlarınız sorunumuz çözüm odaklı ekibimiz ile size desdek vermek den mutluluk duyarız

1991 yılında Tekirdağ’da temelleri atılan firmamız, demir doğrama sektöründe kalite, güven ve estetiği bir araya getiren öncü kuruluşlardan biridir. Kurulduğumuz günden bu yana, müşteri memnuniyetini merkeze alan hizmet anlayışımız ve uzman ekibimizle sayısız projeyi başarıyla tamamladık. Yılların...

Nitekim piyasada yenideğil uzun süredir profesyonel ekibimizle bir çok bölgede envai çeşit projelerde başarılı olmuşuzdur. Kaliteli iş ve işçiliğin adresi olmaya devam etmekteyiz. Saygılarımla.

20 yılı aşkın çelik demir işlerinde tecrübem mevcutdur kaliteli ve uyhun fiyatlarla hizmet vermekdeyiz bizitercih etdiyiniz için tşk ederiz

40 yıldır demir isindeyim. Emekli olduktan sonra tekliflere ve isteklere göre demir kapı, korkuluk, yangın merdiveni gibi işler gerceklestirdim. Daha detaylı bilgi için arayınız.

Haydarpaşa Teknik lisesi Kaynak mezunuyum. Ayrıca teknik kasa - merve çelik kapı - armodi çelik kapı firmalarında kaynak ustası olarak görev aldım. Ek iş olarak kaynak işlerinizi yapıyorum. Özen ve güzel işçilik en temel vizyonum

Çelik demir işçiliği temiz su tesisatı pis su tesisatı kalerüfer tesisatı petek montojı kombi montajı işleriniz itina ile yapılır

Başarılı bir işçilik güler yüzlü hizmet kaliteyi ve güveni ucuza mal etmeniz için biz buradayız

Demir doğrama kapı çatı teras kapama konteyner önü işleriniz yapılır demir adına hersey

Her türlü Bahçe Kapısı,Korkuluk,Ferforje,sürdürme,Çit,çatı işiniz İtinayla Yapılır.

Uygun fiyat Kaliteli işçilik Temiz titiz çalışma Ödeme kolaylığı Demirle ilgili akla gelebilecek her türlü işler itina ile uygun fiyata yapılır.

Güney metal ferforje Çelik konstrüksiyon kaynaklı imlat konusunda tecrübeli çalışma arkadaşlarımızla verilen işleri kusursuz yapmaktayı

Hertürlü kaynak,demir doğrama,montaj,demir kapı yapımı,kazan kaynağı,sıfırdan şaşi imalatı,kaynak işçiliği hertürlü demir imalatı ve kaynak işçiliği mevcuttu.Tekirdağ çorluda hizmet vermekteyiz.Siz değerli müşterilerimizi memnun etmek için elimizden gelen herşeyi memnuniyetle yapmaya hazırız...

Ferforje kaynak işleri sundurma kaynak işleri Argon kaynağı paslanmaz kaynağı Ferforje kapı imalatı

Yaptığımış işe güven vererek ten Çelik kondiksiyon işleri itina ile yapılmaktadır tabiki burda müşteriyi de memnun etmek zor olsada yaptırılan projeler ken işimiz gibi yapmaktayız işimizi düzgün ve kaliteli olacak şekilde yapılmaktatır saygılar

Merhaba, ben Mehmet ONAR. Memleketim Hayrabolu/TEKİRDAĞ. İşlerinizi özenle ve düzenle en kısa sürede en iyi şekilde bitirmek için çalışırım. Çalışma ekibim ben sabit olmak üzere, işe ve işin yapılışına göre değişmektedir. Ek olarak bilgi isterseniz telefon numaramdan ulaşabilirsiniz.

Her türlü kapı çatı çardak korkuluk vb aklınıza gelebilecek her türlü kaynak işleri yapılır

30 yıllık tecrübemiz ile Her türlü istediğiniz ölçü ve modellerde ferforje kapılar bahçe kapıları korkuluk sündürme çatı kapama platform ev şasisi imalatı hertürlü paslanmaz siyah çelik imalatları makina imalatları revizyon işlemleri mekanik tesisat ve mekanik düzenek imalatları

Trakya teknik metal profosonel katromuzla hizmet vermeye devam demir e şekil veriyoruz.

Metal üstüne yapılan hertürlü iş ve istek dahilinde özel siparişlerin yapılması. Daima müşteri memnuniyetini hedeflemek Yaptığımız işi sorgulamak ve geliştirmek Ekip ruhu içerisinde hareket etmek Daima dürüst olmak.

200 mt dükkanı olup 2 adet sinerjik kaynak makinam 2 tane ustam demir doğrama daire testerem taş motorum vardır yeni ve gelişmekte olan bir firmayız

20 yıllık kaynak tecrübesi resimli makina imalat boru tig kaynak ve benzeri her türlü demir doğrama hizmeti ekibimiz ile birlikte verilmektedir

1985'ten bu yana demirle ilgili birçok şey yaptıkve her geçen gün kendimizi daha fazla geliştirmek istiyoruz daha kaliteli işler yapmak istiyoruz

Demir sektöründe yaklaşık 10-12 sene olarak çalışmış bulunmaktayım. Çırak olarak başladığım bu yolda getir götür yaparken şuan kendi ekipmanlarım ve ekip arkadaşlarım ile alnimizin akı ile alanında uzman şekilde hizmet vermekteyiz. Kaynak bir sanattır, ince işçilik gerektiren aynı zamanda da hız ve...

Siz değerli müşterilerimize uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışı ile işlerinizi yapıyoruz

Demir ve Çelik ile ilgili her türlü elektrik gaz altı argon kaynak ve sac işleri yapılır.
Kapaklı Demir Kaynak ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Demir Kaynak için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Demir Kaynak taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Demir Kaynak talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Demir Kaynak için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Tekirdağ Kapaklı Demir Kaynak fiyatları, talep detayına göre 1.000 TL ile 100.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Savaş K.
Demir Kaynak
15/09/2025
Soner Bey işinin ehli ve dürüst bir iş ortağı. Aldığı işin hakkıyla üstesinden geliyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 5 yıldızın hepsini sonuna kadar hak ediyor. Çok teşekkür ederiz.
Damla U.
Demir Kaynak
26/08/2025
Eline emeğine sağlık Ramazan Bey'in. Çamaşır demirini duvara montajını gerçekleştirdi tamda istediğim gibi oldu, iş çeşitlilikleri de mevcutmuş, aradığımız usta diyebiliriz :)
Direnç A.
Demir Kaynak
14/08/2025
Mehmet bey çok ilgili ve işini çok disiplinli bir şekilde yapıyor, yaratıcı çözümleriyle de işinizi kolaylaştırıyor. Emeklerine sağlık 🌸
İbrahim C.
Demir Kaynak
09/08/2025
İçtenlikle söyleyebilirim ki , işinin ehli yaptıgı işçilikten çok memnun kaldım, kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim.
ali K.
Demir Kaynak
15/07/2025
Çok güzel kaynak işi oldu. Serdar kardeşimizin fikriyle düşündüğümüzden daha iyi oldu. Tavsiye ederim.
Sinan B.
Demir Kaynak
21/11/2024
Değerli ustama çok teşekkür ediyorum,ellerine sağlık herşey vaktinde ve istediğimiz gibi oldu,umarım farklı işlerde tekrar bir araya geliriz.
Fatih Y.
Demir Kaynak
11/06/2024
Hüseyin ustanın çalışmasını ve dürüstlüğü beğendim. Dediği saatte geldi ve işimizi yaptığı inş bayramda da görüşeceğiz
Beste B.
Demir Kaynak
06/05/2024
Muhammed beyden çok memnun kaldım. İşi anlaştığımız gibi tertemiz yaptı, ekstra çözümler sundu. İşini hakkıyla yapan, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir usta olması haricinde dürüst ve anlayışlı biri olması sebebiyle çalışmak isteyeceğiniz biri Muhammed bey.