Hizmet Ver
Karamürsel civarında 63 Ödev Ablası hizmet vermeye hazır.
Toplam 63 Ödev Ablası, Karamürsel içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,9 puan, Karamürsel içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Karamürsel içinde yazılan 98 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 60 kişi Karamürsel Ödev Ablası için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Körfez Özel Ders Merhaba, özel ders almak isteyen 2,3,4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine her dersten ( Türkçe, matematik, sosyal bilgiler, fen bilgisi ) özel ders veriyorum. Özel ders ihtiyacınız varsa iletişime geçebilirsiniz

Merhaba :) Derslerinde yardımcı olmamı ister misin? Hadi ödevleri eğlenceli hale getirip çabucak halledelim...

İstanbul Teknik Üniversitesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik mezunuyum. Şu anda, Mersin Üniversitesi, Tıbbi Biyoloji yüksek lisans öğrencisiyim.

Çocuklarla eğlenerek onları derse olan bağlılığını artırarak daha başarılı hale gelmelerini hedefliyorum.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Çocuk gelişimi bölümü mezunuyum. Çocuklarla iletişimim çok kuvvetli. Merhametli ve sabırlı bir insanım.

Merhabalar Marmara Üniversitesi sosyal bilgiler öğretmenliği öğrencisiyim ilkokul düzeyi öğrencilere özel ders verebilirm

Merhaba ben Özel eğitim öğretmenliği okuyorum 21 yaşındayım ve çocuk bakabilirim, ilkokul derslerine yardımcı olabilirim, özel gereksinime sahip çocuklarla ilgilenebilirim.

Moleküler biyoloji ve genetik bölümü mezunuyum. Tübitak'ta yüksek lisans tez çalışmalarımı yaptım. Şu an doktora eğitimime devam etmekteyim. İlkokul seviyesinde tüm derslere yardımcı olabilirim.

Merhaba ben Gökçe, Anadolu Üniversitesinde sosyal hizmet bölümü son sınıf öğrencisiyim. Odunpazarı Sosyal Hizmet Merkezinde 1 sene staj yaptım ve çocuklarla iletişimim kuvvetlidir. Boğaziçi Enstitüsünden stres yönetimi, etkili iletişim teknikleri ve çocuklarda mahremiyet sertifikaları aldım....

Necmettin Erbakan Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezunum. Daha önce ödev desteği verdiğim öğrencilerim oldu.

√ 1.sınıf okuma yazma √ ilkokul tüm dersler ve ödevler √ ortaokul matematik alanlarında kendi evimde özel ders vermekteyim

Uludağ üniversitesi öğrencisiyim. Oyun ablalığı ve ödev ablalığı yapabilirim.haftaici gündüzleri de boşum.

Çocuk gelişimi ve eğitimi , okul öncesi , çocuk ve yetişkin okuma yazma dersleri verebilirim. Ev ödevlerine yardımcı olabilirim. Detayları iletişime geçerek konuşabiliriz.

Üniversite mezunuyum, şu anda yüksek lisans yapıyorum ve aktif olarak çalışıyorum. Boş zamanlarımda öğrencilere derslerinde yardımcı olmak ve bilgimi paylaşmak istiyorum.

Merhaba deneyimli İngilizce öğretmeniyim ve daha önce ödev ablası olarak bir kurs merkezinde görev aldım

Merhaba, Yazılım Mühendisliği 4. Sınıf öğrencisiyim. Ek gelir elde etmek için ilkokul ve orta okul düzeyindeki öğrencilere derslerinde yardım etmek istiyorum.

Merhaba ben Gamze Çoban , Çankırı Karatekin Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunuyum . Okul Dönemim içinde Biyoloji Öğretmenliği adı altında pedagojik formosyana da sahibim. Çankırı sınav dershanesi bünyende bir dönem boyunca tyt ayt biyoloji dersi verdim. Ekstra liseden çocuk gelişim bölümünden...

Merhaba, Yaklaşık 10 yıldır ilkokul ortaokul öğrencilerine, 6 yıldır lise öğrencilerine ve 4 yıldır üniversite öğrencilerine matematik, ileri düzey matematik, mühendislik matematiği, diferansiyel denklemler, mühendislik etiği, yazılım ve MEB düzeyindeki okullar için tüm dersleri özel olarak...

Kendim üniversite öğrencisiyim. 37 yaşındayım ilkokul seviyesinde özel ders Türkçe matematik ev ödevlerine yardımcı destekleyici bir program hazırlayabilirim.

Merhaba Okul öncesi öğretmenliği mezunuyum okulöncesi öğretmenliği yapıyorum aktif olarak çalışıyorum

İlkokul öncesi okula hazırlık harfleri öğrenme okul hayatında daha verimli bir öğrenme seçeneği okul döneminde dersleri pekiştirme

Lojistik mezunuyum 5 yıldır çalışıyorum ilkokul düzeyinde öğrencilere ders verebilirim

İşini severek yapan ve detayları çok önemseyen biriyim. İnsan ilişkileri noktasında esnek olmanın bana verimlilik olarak geri döndüğünü sıklıkla tecrübe ettim

Özel eğitim öğrencisiyim. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine online ödev desteği veriyorum. Sabırlı, düzenli ve öğrencinin seviyesine uygun anlatım yaparım. Ödev takibi ve konu tekrarlarında destek olurum.

Merhabalar, Ben 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim ek gelir için bu işi yapmaktayım. Hayatım boyunca hep başarılı bir eğitim hayatım oldu. Bu süreçte sayısızca ödevler yaptım. Bu işe de öyle başladım. Benim işim kusursuzun peşinden gitmek. O sebeple ilkokul,ortaokul, lise ve üniversite...

Tarih Öğretmenliği mezunuyum. Bir dönem ücretli öğretmenlik yaptım. Şuan da bir kurumda görev yapmaktayım

Merhabalar Benim adım Açelya üniversite öğrencisiyim. Minik çocuklarımızın ödevlerini yapmalarında veya derslerini anlamalarında yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Ilk okul matematik fen bilimleri dersi veriyorum. üniversite hazırlık öğrencisiyim

Edebiyat bölümünden mezunum fakat hem Türkçe hem de edebiyat dersleri için ödev ve özel ders olarak yardımcı olabilirim.

Merhaba ben Gökçe 21 yaşında bir üniversite mezunuyum 3 tane yeğene sahip olan biri olarak çocuklarla iletişim kurmak konusunda gayet başarılıyım.
Karamürsel Ödev Ablası ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Selma U.
Ödev Ablası
06/01/2026
Kızım derslere, okuma ve yazmaya direnç gösteriyordu ve ilkokulun ilk zamanları bizim için oldukça zorlu geçti. Fadime Hanım ile tanıştıktan sonra yalnızca 3 haftada 3 aylık ilerleme kaydettik. Sabırlı, profesyonel yaklaşımı sayesinde kızımın derslere ilgisi arttı, okumayı söktü, yazısı hızlandı ve güzelleşti. Dersler sistemli ve verimli ilerliyor. Sayenizde okumayı öğrendik, emeğiniz için teşekkür ederim.
Batuhan İ.
Ödev Ablası
11/12/2025
Sevilay hanım ile yaklaşık 2 yıldır çalışıyoruz. Çocuğum ile iyi anlaşıyor. Çocuğumun eğitimine katkı sağladı. Diğer velilere sevilay hanım ile çalışmayı öneriyorum.
Sinem K.
Ödev Ablası
16/03/2025
Oğluma hem abla hem öğretmen oldu Gülden Hanım ;hem Fen Bilgisi hemde Matematik dersinde bize destek oluyor ;çok memnun kaldık ilgisinden ve yaklaşımından ,teşekkür ederiz kendisine 🌹
Çiğdem Ş.
Ödev Ablası
09/02/2025
Yeliz Hanım oğlumun derslerine yardımcı oluyor ve biz kendisinden çok memnunuz. İşini hakkıyla yapan bir öğretmen.
Deniz E.
Ödev Ablası
06/02/2025
Cansu Hanım ile iyi ki tanıştık. 7. sınıf öğrencisi oğlumun,Türkçe dersindeki başarısı inanılmaz arttı, ayrıca diğer derslerde de yardımcı olması sayesinde notları yüzde yüz artış gösterdi.Kendisi çok hanımefendi ve saygıdeğer bir öğretmen olup oğlumla iletişimi de harika. Mümkün olduğunca sıkmadan ve yalın anlattığı için, oğlum daha kolay anlıyor ve zamanla daha kolay hatırlıyor. Kendisine buradan da çok teşekkür ediyorum, saygılarımı sevgilerimi sunuyorum 🥰
Yeşim C. C.
Ödev Ablası
20/01/2025
Biz Ayşe hanımdan çok memnunuz . 4. dersteyiz, disiplin anlamında, vaktinde gelmesi noktasında, etkinlik anlamında da sıkmadan destek oluyor. Verdiği ödevleri çocuğum sever yapıyor. Öğretmenini seviyor.
Fatime S.
Ödev Ablası
24/10/2024
Zeynep Hocamız, çok sabırlı, anlayışlı ve çocuklarla iletişimi iyi. Yardımcı olmak için çok özverili çalışıyor. Kendisinden çok memnunuz ve tavsiye ediyoruz. İyi ki tanımışız Zeynep Hoca’mızı 🙏🏼
Hülya Y.
Ödev Ablası
14/10/2024
Tuğba Hanim 5. sinifta oğluma odev ablaliği yapti. Çok iyi bir bağ kurdu oğlumla.. Tuğba Hanim güler yüzlü sakin çocuklarla bağ kuran bi öğretmen. Cok tavsiye ederim