Hizmet Ver
Kartal civarında 190 Abiye Terzisi hizmet vermeye hazır.
Toplam 190 Abiye Terzisi, Kartal içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 5 puan, Kartal içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Kartal içinde yazılan 185 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 347 kişi Kartal Abiye Dikimi için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Hayal ettiğin elbisenin bir kopyasını değil, tamamen sana özel olanını tasarlayan bir tasarımcıyım Merhaba ben Meryem Kara Genç yenilikçi ve detaylara takıntılı bir tasarımcıyım Sahne kostümü ve özel dikim alanındaki deneyimimi gelinlik ve abiye tasarımlarına taşıyorum Benim için bir elbise...

Sektörde 20 yıldır abiye ve gelinlik tasarım ve dikim hizmeti veriyoruz. Dizi ve filmlere, yurtiçi ve yurtdışına tasarım ve dikim hizmetimiz mevcuttur. Toptan ve perakende olarak 20 yıllık tecrübemizle profesyonel hizmet vermekteyiz

Her türlü elbise tamir ve tadilatı yapabilirim. Takım elbise ve abiye haricinde tüm dilim işlerinizi yapabilirim. Fotoğrafta giydiģim montu ben diktim.

Yıllardır kişiye özel dikim alanında hizmet veriyorum. Her müşterimin vücut yapısını, tarzını ve kullanım amacını dikkate alarak tamamen ona özel kalıplar çıkarıyor, rahatlığı ve estetiği bir araya getiren tasarımlar üretiyorum. Hazır giyim kalıplarından farklı olarak, her dikiş çizgisi kişiye göre...

Merhaba gelinlik abiye ve tüm bayan kıyafetleri dikiyorum. Instagram fatmadeniz_moda

Sermayem inne iplik tecrube 43 yıl branj a. Z. Ye 1 inci sınıf işçilik onlarca model kitabı katalog hazırladım bay bayan giyimde tesettür abiye hotkütür klasik erkekte akla ne gelirse takım ceket pantolon

Merhaba Şişli Nişantaşın da prömiyer modelist ve terziyim gelinlik nişanlık gece kıyafetlerinizi size Özel tasarım ve dikim itina ile yapılır

Merhaba. Ben Fatma SOYDAN. 30 yıldır tekstil alanında çalışıyorum. Gelinlik, abiye ve elbise üretip satış yapıyorum. 30 yıllık tecrübemle ve kaliteli ürünlerimle tekstil piyasasında varlığımı koruyorum.

Modelist.stilist sertifikalarım var .kalfalık ustalık.usta öğreticilik belgesi.oryantasyon eğ timi aldım.günlük kıyafet. abiye. takım . manto.kap ayrıca ev tekstili üzerinde 25 yıllık tecrübe sahibiyim

Kişiye özel ölçülerde ekip dans kostümleri ve söz nişan kıyafetleri yapıyorum, buisadesign instagram hesabıma göz atabilirsiniz , provasız dikim yapabiliyorum, İstanbul Eskişehir Ankara Kahramanmaraş Kayseri için prova yapabiliriz Detaylı bilgi için arayınız

Merhaba ben filiz özel dikim hizmeti vermekteyim çengelköyde butik atolyem mevcet toplu dikim yapmaktayım çocuk muslın çocuk abiye yetişkin houte coture bazı butiklere toplu modelleme ve uretim yapmaktayım

İsmim Nazlı. Selçuk Üniversitesi Moda Tasarımı lisans mezunuyum. Modelistim. Kendi işletmem altında numune dikimi ile birlikte kalıp çizimi yapmaktayım. Tasarım da dahil olmak üzere üretim alanında da destek olabilirim. Ayrıca kişiye özel provalı kıyafet de çalışıyorum.Daha önce yaptığım işlere...

Abiye pantolon ceket etek ğömlek buluz feraje kap pardüse dikim yapılır. SOYA TERZİ OLARAK ŞUNU SÖYLİLİM SİZ MODAYI TAKİP ETMEYİN MODA SİZİ TAKİP ETSİN.

4 kişilik bir ekiple siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Üsküdar ve Ümraniye bölgesinde terzi,her türlü elbise tadilatı,abiye dikimi,abiye imalatı ve erkek terzi tadilat işlerinizi özenle hazırlıyoruz

Marmara üniversitesi tekstil bölümü mezunuyum. Sektörde Stilist ve modelist olarak uzun süre çalıştıktan sonra kendi yerimi açtım. Kişiye özel ölçülü ve kalıplı çalışmaktayız, abiye ve özel tasarım elbiseleriniz için açılışa özel fiyat avantajlarımız la atölyemize bekleriz.

25 yildir kadikoy osmanaga mahallesi cilek sokakta eren pasaji 19/25 adresinde her turlu kiyafet tadilati itina ile yapilmaktadir (abiye ceket etek pantolon mayo ve bikini)

Günlük kıyafetten abiyeye kadar. Kendi tasarımınızı yaratın, biz dikelim. Kişiye özel kalıplar çıkarılır. İster tesettür abiye ister açık model olsun, aklınızdaki tasarımı birlikte gerçeğe dönüştürelim. Ayrıntılı bilgi için iletişime geçiniz.
Kartal Abiye Dikimi ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Abiye Dikimi için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Abiye Dikimi taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Abiye Dikimi talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Abiye Dikimi için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta İstanbul Kartal Abiye Dikimi fiyatları, talep detayına göre 5.000 TL ile 25.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Büşra Ş.
Abiye Dikimi
19/03/2026
Çok naif, titiz ve disiplinli bir hanımefendi. İşçiliği ve tasarım konusundaki bakış açısı gerçekten harika. Her detaya özenle yaklaşması işine ne kadar değer verdiğini gösteriyor. Gönül rahatlığıyla iletişime geçebilirsiniz, kesinlikle tavsiye ederim.
Burcu E.
Abiye Dikimi
01/02/2026
kısa sürede nişan elbisemi bir kere pravoya gitmeme rağmen istediğim. Modeli çok güzel yaptılar. İlgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.
Fatma O.
Abiye Dikimi
24/11/2025
Fatma hanım çok ilgili işini özenle yapan biri İsteklerinize önem verip çalışmasını ona göre yönlendiriyor Abiye elbisem gayet hoş oldu Kendisine teşekkür ediyorum
Se B.
Abiye Dikimi
20/07/2025
Harika, herkese tavsiye ediyorum......gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum Hatice hanım a çok teşekkür ediyorum ilgisine, harikalar yaratıyor
Hilal S.
Abiye Dikimi
02/07/2025
Nişanım için elbise arayışındayken armut uygulaması ile Feride hanımla tanıştım. Hem profesyonel hem de bir abla yakınlığıyla elbisemi dikti. Gelinliğimi de yine kendisine diktireceğim....Çok çook memnunum herkese gönülden tavsiye ediyorumm🌸❤️✨
Pınar G.
Abiye Dikimi
28/06/2025
Melahat hanımla uygulama üzerinden kurduğumuz iletişim sonrasında sözümde giymek istediğim elbise için süreç hakkında en güzel şekilde bilgilendirme yaptı. Uzaktan aldığı ölçüyle elbisemi hayal ettiğimden daha güzel şekilde, kısa süre içinde dikti. Bugün elbisemi teslim aldım. Hayalimden de güzel bir elbise ve kusursuz bir işcilik sergilediği için kendisine ne kadar teşekkür etsem az.
Sena C.
Abiye Dikimi
23/06/2025
Fatma Hanım, bu uygulamadan rastgele karşıma çıktı. Nişan elbise modelimi gösterdiğim ilk günden beri güler yüzü, motivasyonu ve kendinden emin oluşu benim çok içime sindi. Anlaştığımız teslim tarihinde, tam istediğim gibi ve fiyat olarak da uygun elbisem hazırlandı. İyi ki yollarımız kesişmiş. Kendisine çok teşekkür ediyor, bundan sonraki işlerimde tekrar yanına gideceğimden hiç şüphem yok. Özel dikim konusunda herkese tavsiye ederim. Emeklerinize sağlık Fatma Hanım. 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷
Zeynep Ç.
Abiye Dikimi
18/01/2025
Özenle titizlikle istediğim gibi oldu elbisemin kolları ellerinize sağlık hem güleryüzlü ve anlayışlı olduğunuz için çok teşekkür ederim hamza bey