Hizmet Ver
Kayseri civarında 57 Çocuk ve Bebek Bakıcısı hizmet vermeye hazır.
Toplam 57 Çocuk ve Bebek Bakıcısı, Kayseri içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,7 puan, Kayseri içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Kayseri içinde yazılan 112 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 290 kişi Kayseri Çocuk ve Bebek Bakımı için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Merhabalar. İsmim Rahime. 45 yaşında bir genç anneanneyim. Tecrübem de torunumdan geliyor. Kayseri de çocuğunuzu güvenle emanet edebilecek birini arıyorsaniz görüşmeye hazırım.

Mesleğim aslen hemşirelik çocuklarla ilgilenmeyi ve vakit geçirmeyi çok severim teşekkürler

Çocuklarınıza kendi çocuğum kadar özen göstereceğime emin olabilirsiniz. Üç çocuk büyüttüm hem evime katkı sağlamak hemde ihtiyacı olana bu konuda hizmet etmek istiyorum. Gönül rahatlığı ile çocuklarınızın bakımını verebilirsiniz.

6 yıl kreş anneliği yaptım 2 yıl eğitmeni yaptım çok titiz ve dikkatliyimdir yeni doğmuş bir bebeği 3 yaşına kadar baktım.

3 çocuk büyütmüş fizik öğretmeniyim KHK ile çalışma lisansım iptal edildi 15 yıllık özel okul tecrübem var yargılanıp beraat ettim hâlâ insan sevgisiyle dolu bir vatanseverim

İki çocuk annesiyim onbir yıldır Kayseri'de bir aylenin yanında çalıştım üç çocuğum daha oldu onlar büyüdüler şimdi yine bir bakmak için melek arıyorum çocuklar benim hayatımın bir parçasıdır ona bakmak koklamak uyutmak ve rabbimin emaneti olarak büyütmek benim için çok önemli onbir yıllık tercubem...

Evde çocuk bakim işini gayet güzel yapabilirim. 2 çocuk annesiyim onlar büyüdükleri için zorlanmayacagim. Çocukları çok seviyorum

3 yaşında bi kızım var Erkilet ikamet ediyorum Sigara kullanmıyorum evimde veya evinizde çocuk bakabilirim Ben kendimi ne kadar anlatsam kafii kalır, beni benden değil çevremden komşularımdan dinleyebilirsiniz Evime buyurun ben sizi siz ise beni tanıyabilirsiniz Sizin çocuklarınız bizimde...

YATILI ÇOCUK BAKIM YATILI YAŞLI BAKIM HİZMETİ VERİYORUM DOĞRU DÜRÜST NEZİH BİR AİLEYLE ÇALIŞMAK İSTERİM.

Daha önce deneyimim yok ama çocukları severim ilgiliyim her türlü bakımlarını yaparım

Kuzenler imi ben büyüttüm çocukları çok severim onlarla ilgili şeyler yapmayı dışarı çıkıp oynatmak yaparım Öğrenciyim paraya ihtiyacım var çocuklarla aram çok iyidir

3 çocuk annesiyim büyük kızım 18 küçük kızım 12 en küçüğümde 4 yaşında. 39 yaşındayım. Eşimin bankadaki arkadaşının bebeginede baktım.anlayacağınız çocuk bakımı konusunda deneyimliyim. Kendi evimde bakmak istiyorum. Saat fark etmez.

İldemde oturan çocuk baktırmak isteyenler bana ulaşsın. Kendi evimde bakmak istiyorum. 2 çocuğum var onlar büyüdü 2 yıl boyuncada çocuk baktım.

Merhaba ben Fatma 3 çocuk annesiyim çocuklarım artık büyüdüğü için çalışmak istiyorum ayrıca çocuklarla ilgilenmeyi sevdiğim için çocuk bakmaya karar verdim

Çocuklarla ilgilenmeyi severim güler yüzlü samimi ve 2 çocuk annesi olarak çok anlayışlı ve sabırlı biriyim sigara kullanmiyorum çocuklarla kaliteli vakit gecirebilir ve etkinliklar yapabilirim ve çocuk dilinden cok iyi anlayabilirim.

Saglik mezunuyum çocuklarla iletişimim güzel eğlenceli bol etkinlikli kaliteli zaman geçirebileceğimize eminim

iki çocuğum var. Biri 22 diğeri 20 yaşlarında. Profesyonel bakıcı değilim sadece kendi çocuklarımı büyüttüm.Ev hanımıyım çocuk bakmak için bütün gün müsaitim.Kendi çocuğum gibi severek ilgilenebilirim evladınızla.

Uzun süredir ikiz çocuklarda dahil olmak üzere bu işi yapıyorum 4 yaşındaki kızımla gidip geleceğim çocuk bakımına Referans verebilirim.guven konusunda en küçük şüpheniz olmayacaktır

Daha önce 4 sene 2 kız kardese baktım. Çocuk konusunda tecrübeliyim. Biri 10 diğeri 15 yaşında iki çocuğum var . Çocuklarla kolay anlaşabiliyor ve ilesimimim iyi .

Güler yüzlüyüm, sorumluluk sahibiyim dakikim insan iliskilerinde ve bebwk ve cocuk iliskilerinde de iletisimim kuvvetli. Sabirlıyım Enerjime güveniyorum

Ev hanımıyim memur esiyim çocukları çok severim hayırlısı ise niyet ettim Rabbim iyilerle karsilastirsin

Güvenilir Sakin, sabırlı Dürüst Şefkatli Aktif Titiz Kayseri talas ta 1 hafta saat 11:30ile 18:30 arası Bir hafta sabah 7:45 ile akşam 18:00 arası ve ayda dört kerede saat 22:10 kadar bakabilecek tecrübeli ve deneyimli bayanlar arıyoruz.

Çocukların evinde gibi hissettiği bir ortam ve memnun mutlu kalabildikleri bır bag

Çocuklarla iletişimim iyidir. Birlikte oyunlar oynar, resim çizer, şarkılar söyler ve dinler, dans ederiz. Akşam yemeği isteğe göre hazırlanır. Çocuğa yemek yedirilir ödevleri varsa ya da öğrenmesi gereken şeyler var ise öğretilir. Çalışma arkadaşı olunur.

Çocuk ve bakımında profesyonel olduğumu düşünüyor ve nitelendiriyorum. Bunu referanslarımla konuştuğunuzda da anlayabileceğinize inanıyorum. 5 çocuğa annelik ve ablalık yaptım ve yapmayada devam etmek istiyorum🍀❤️

Kndini bilen ev işlerine yardım edebilecek işini severek yapan 40 yaşlarında bir anneyim okul eğitimim ilkokuldan ibaret ancak ilgi ve alaka olarak elimden gelen herşeyi yapacak yaşlılara ve çocuklara bakabilecek vicdan şevkat sahibi biriyim

4 çocuk annesiyim. Allah ın izniyle hepsini güzel bir şekilde yetiştirdim. Bu yüzden çocuk bakımı konusunda deneyimliyim. İnsan ilişkileri kuvvetli, güleryüzlü, vicdan sahibi birisiyim. Çocuğunuzu önce Allah a sonra bana emanet ettikten sonra gözünüzün arkada kalmayacağı kişiliğe sahibim.

47 yaşındayım, ildem de yaşıyorum, ev hanımıyım, 2 tane çocuk, 2 tanede torunlarıma baktım, kendi evimde bakabilirim. Çocukları severim,

5 yaşında bir erkek çocuğu annesiyim.Çocukları çok sevmemeden dolayı okul öncesi öğretmenliği kursundan sertifika aldım ve pedagojik formasyonum var.Oğlum olduğundan kendi evimde çocuk bakmak istiyorum ve bakacağım çocuk oğluma oyun arkadaşı olacak.Daha önce ikiz çocuk bakmışlığım var.kendi evimde...

28 yasında ön lisans mezunu gelişime acık cocukları seven herşeyden önce bir anneyim

3 çocuk annesiyim kendi çocuklarıma baktığım gibi özenle bakıyorum iş olarak değil merhamet duygusuyla yaklaşıyorum

9 aylık ve 7 yasinda çocuklarıma bakacak güvenilir insan evladı abla teyze annenne ariyoruz♡

Merhaba Kendi evimde çocuk bakmak istiyorum çocuklarla aram çok aşırı iyi onlara hem oyun ablası hem de arkadaş olurum iş için değil çocukları çok sevdiğim için yapmak istiyorum bana güvenebilirsiniz

Çocuklarla ilgilenebilirim yemek yedirebilir oynaya bilirim ufak tefek ev işler de yardımcı olabilirim

Kadın dayanısma dernekleriyle bir çalışıyoruz ailenin bütcesine göre eleman temin ediyoruz 1 yıl boyunca hizmet veriyoruz

Kendi evimde bakabileceğim ve yaş sınırı yoktur ihtiyacı olan çalışan anneler bana ulaşabilirsiniz. Sabırlı sakin bir yapım var çocuklarla çok iyi anlasirim

Adım Nesrin kunduz ev hanımıyım 3 kız annesiyim evde çocuk bakarak eşime yardımcı olmak istiyorum ek gelir sağlamak istiyorum

2 yasinda oglum var.hem ona arkadaslik edecek hem bana is imkani saglayacak.evim musait.

Merhametli olmak ağlayanla ağlamak değildir, Ağlayanın gözyaşını dindirecek bir çözüm yolu bulmak yada bulmaya çalışmaktır.

Çocuklarla ilgilenmeyı ve onlarlâ oyun oynamayı çok severim çocuk gelişimi seltikafa di aldım ayrıca servis rehberli tercumem var çocuk gelişiminde tercümem var
Kayseri Çocuk ve Bebek Bakımı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Çocuk ve Bebek Bakımı için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Çocuk ve Bebek Bakımı taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Çocuk ve Bebek Bakımı talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Çocuk ve Bebek Bakımı için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Kayseri Çocuk ve Bebek Bakımı fiyatları, talep detayına göre 500 TL ile 47.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Çocuk ve Bebek Bakımı
20/12/2025
Çocuk bakımı için yatılı yardımcı ihtiyacımız vardı , kısa sürede çözüm üretti . 2 yardımcı dan istediğimiz verimi alamadık ama Aslı Hnm kısa sürede 3. Kişiyi yönlendirdi . Aldığımız hizmetden memnunuz , teşekkür ederiz.
Sevil K.
Çocuk ve Bebek Bakımı
30/08/2025
Tuğba Hanım’ın çocuklarla iletişimi çok güzel ve hemen ailenin kızı olacak kadar cana yakın, mesafesini koruyacak kadar da profesyonel. Oğlumuz bir gün içinde hemen gece uykusuna onla girebildi. Ablasını sabah mutlulukla karşılıyor… iyi ki karşılaşmışız.
Kubra A.
Çocuk ve Bebek Bakımı
24/07/2025
Çocuğumla çok güzel ilgilendi oyunlar oynadı ve çocuğum çok sevdi hiç yabancılık çekmedi çok teşekkür ediyorum
Aysun S.
Çocuk ve Bebek Bakımı
03/02/2025
Fatma hanım gerçekten işini severek yapan karşıdaki insana elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan güvenilir bir kişi kendi içine sinmeyen hiçbir kişiyi karşı tarafa önermiyor benim sürecim en azından böyle olmuştu kendisine çok çok teşekkür ederim
Ali K.
Çocuk ve Bebek Bakımı
30/09/2024
Tuğba Hanım'ın hizmetinden çok memnun kaldık. 2.5 yaşındaki kızım, Tuğba Hanım'la birlikte yaptığı aktiviteleri çok sevdi ve sürekli ondan bahsediyor. Gerçekten çok keyif aldı ve her anın tadını çıkardı.
Hilal S.
Çocuk ve Bebek Bakımı
27/06/2024
1.5 yaşındaki bebeğime şefkat ve büyük ilgiyle yaklaşan bir hanımefendi. Bebeğimle aralarındaki uyum ve diyalog çok hoşuma gitti. Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İlerleyen zamanlarda ihtiyacım olduğu takdirde yine kendisini tercih edeceğim. Tekrardan teşekkürler 😊
Fatma A.
Çocuk ve Bebek Bakımı
16/05/2024
2 yasindaki çocugum ile çok güzel ilgilendi. aslında uzun süreli devam etmek istiyordum ama nasil olmadi. cocuk ile iletisimi kuvvetli... kendisinden çok memnun kaldım.
Dilay D.
Çocuk ve Bebek Bakımı
09/05/2024
İyi ki İbrahim beyi tanımışız, bunun için Armut’a çok teşekkür ediyoruz. Bize hızlıca en uygun seçenekleri sunup doğru olanı seçmemiz konusunda titiz bir çalışma yaptı. İşinde disiplinli, her istediğinizde ulaşabileceğiniz ve istediğiniz kriterlere uygun adayı seçmenizde size yardımcı olan biri kendisi. Herkese Tavsiye ederiz..