Hizmet Ver
Konya civarında 76 Dikim Atölyesi hizmet vermeye hazır.
Toplam 76 Dikim Atölyesi, Konya içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,7 puan, Konya içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Konya içinde yazılan 13 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 30 kişi Konya Dikim Atölyesi için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Merhabalar ben Harun Bekar 38 yıldır tekstil ve terzi işindeyim daha öncesinde uzun yıllar kendi yerimde imalat ve fason dikim yaptım işimi yıllardır severek yapıyorum ve artık terziliğe geçmeye karar verdim terzi konusunda elimden her iş gelir Özel Dikim,Elbise Tamiri,Abiye Tamiri ve aklınıza...

15 yıllık bir tekstil deneyimimiz var , üretimciyiz toptan üretim yapan ekimimizle size hizmet vermek bizi onurlandiracaktir .

Aile işletmesi olarak yıllardır Konya’da profesyonel dikim ve fason üretim hizmeti veriyoruz. İşimizi severek yapıyor, her aşamada özen, temizlik ve güveni ön planda tutuyoruz. Küçük adetlerden seri üretime kadar tüm işleriniz için titiz, zamanında ve kaliteli teslimat sağlıyoruz. Model...

Tesettür elbise dikilecek küçük adetlerde ürün veriyoruz. Boydan fermuarli.Ütü dahil yüzdoksan tl

Konya Manifaturacılarda bayan giyim üzerine 7 yıldır fason imalat yapmaktayız. Kesim, dikim, ütü, paket askıda teslim.

Fason dkim 40 yıldır büyük firmalar arcılıgıyla İspanya İngiltere'almanya fıransa Amerika Hollanda İtalya (marka corc newlok zara priymak mavi elsi tifani defakto kesim dikim ütü paket askılı paket dahil 1 nci kalite üretim yapmaktayız ilgilenen müşteri lere uygun fiat kaliteli hizmet sunmak isteriz

Tekstil atölyemizde iş yerlerine, okullara iş kıyafeti aynı zamanda T-shirt, sweatshirt, elbise, büyük beden, tesettür, çocuk giyim ve unisex alt üst olarak istediğiniz ürünlerde toptan dikim yapmaktayız

Konya Akşehirde 15 kişilik ekibimle profesyonel olarak fason dikim hizmeti vermekteyiz.

10 yılı aşkın bu isi yapiyorum toplu elbise tunik gömlek iş kiyafeti hepsini ozenle yaparim
Konya Dikim Atölyesi ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Dikim Atölyesi için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Dikim Atölyesi taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Dikim Atölyesi talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Dikim Atölyesi için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Konya Dikim Atölyesi fiyatları, talep detayına göre 200 TL ile 3.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Zehra U.
Dikim Atölyesi
11/08/2025
Günseli Abla tam abla gibi biri :)Hem çok ilgili, hem de işini severek yapıyor. Fiyat konusunda da çok yardımcı oldu. İyi ki tanımışım, herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Melisa H.
Dikim Atölyesi
31/05/2024
Gül hanım öncelikle iletişimde ki sıcakkanlılığı insanı çok teşvik ediyor. Dikim üzerine hiç bir fikrim olmamasına rağmen her fikrimi değerlendirip yardımcı olmaya çalıştı . Bir işim olursa tekrar ondan danışmanlık almak isterim. Bu devirde böyle kendi işiymiş gibi sarılan yardımcı olan birini bulmak zor.