Hizmet Ver
Konya civarında 192 Online Çevirmen hizmet vermeye hazır.
Toplam 192 Online Çevirmen, Konya içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,8 puan, Konya içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Konya içinde yazılan 82 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 171 kişi Konya Online Çevirmenlik için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

hi, I will graduate from university this year. German-English-Turkish Translator Intermediate level Graphic design, java and Digital advertising

Dil kurslarında eğitim aldım çeviri işinde gayet iyiyim. 20 yaşındayım ingilizce öğretmenliği okuyorum.

18 yaşında bir öğrenciyim. Uzun süredir ingilizce çalışıyorum. Dizi, film, kitap çevirmenliği ve tercümanlık için iletişim kurabilirsiniz.

Merhaba. tecrübeli olmak için tecrübe edinmek gerektiğine inanıyorum bana tecrübe kazandırmak ister misin?

Selamlar, Arapça tercümanlık bölümünden yeni mezun olmuş ve çevirmenlik konusunda kendini geliştirmek isteyen biriyim. Kendini farklı konularda yetiştirmenin önemli olduğunu düşünen birisiyim. Bana bir şans vermek ister misiniz :)

You will get perfect and tidy translation from English to Arabic and vice versa. بالتعامل معنا ستحصلون على ترجمة ذات صياغة متقنة من الانجليزية للعربية والعكس

Merhaba 18 yaşında üniversite sınavına hazırlanan biriyim ve kitap masraflarını çıkartabilmek için bu işi yapıyorum

Henüz bir deneyimim olmamakla birlikte bu işe merak sardım.Bu yüzden yeni bir başlayan olarak özverili bir çalışmayla bu işi yapabileceğime inanıyorum.

Fransızca yeminli ve noter onaylı çeviri sunarım ayrıca İngilizce ve İspanyolca dillerinde her alanda profesyonel çeviri hizmeti veririm.

Merhaba, Ben Ufuk Köseler, 22 yaşındayım ve öğrenciyim. Pamukkale Üniversitesinin İngiliz dili ve edebiyatı bölümünde 4. sınıf öğrencisiyim ve İngilizce seviyemin yeterliliğinden ötürü bunu bir işe çevirmek istiyorum. Ayrıca müzik alanında da belli başlı başarılarım mevcut ve kendimi hâlâ...

Merhaba, ben aslında bir mühendisim. Aynı zamanda türkçe-ingilizce çeviri konusunda kendimi geliştirdim ve geliştirmeye devam ediyorum. Uygun görürseniz çok sevinirim.

Buyuk deneyimlerim yok ama yine de buyuk hedeflerim var ve bu hedeflerin ve inancin beni cok iyi yerlere itecegine goturecegine inaniyorum

Hacettepe üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümü okuyorum, özellikle dizi/film altyazı çevirmelerinde dikkat ediyorum ki Türkiye'de bu iş çok yanlış yapiliyor ingilizce deyimlerin anlamı tam olarak verilemiyor ve bu olay ingilizce bilen insanları çok rahatsız ediyor.

Selçuk Üniversitesi'nde mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, ek gelire ihtiyacım olduğu için çevirmenlik yapmaya karar verdim.

3 dönem yüksek şeref listesine girmiş, 3.50 ortalamaya sahip bir ODTÜ İngilizce Öğretmenliği öğrencisiyim. Kariyerimi çeviri üzerine yoğunlaştırdım ve çalışmalarımı buradan da yürütüyorum.

Fransız dili ve edebiyatı bölümü, 3. Sınıf öğrencisiyim. Çeviri konusunda kendime güveniyor, bu platformda da daha iyi bir şekilde gelişeceğimi umut ediyorum. Franzıca metinleri, ana dilim olan Türkçe'ye çevirmekle gurur duyar, bu çevirilere ihtiyacı olacak kişilere hizmet verebilmekten kıvanç...

İhtiyacınız olan profesyonel ve akademik olmak üzere her İngilizce-Türkçe metnin çevirilerini yapabilirim.

Mütercim Tercümanlık mezunuyum. Uzun yıllardır Türkçe - İngilizce çeviri yapmaktayım. İşimi severek yaparak en kısa sürede bitirmeye çalışıyorum.

Merhabalar, ingilizce seviyem C1 seviyesinde İngilizceye sahibim ayni zamanda turist rehberiyim sizinle çalısmaktan mutluluk duyarım.

Konya Selçuk hukuk fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim İngilizce B2 seviye İngilizce dil seviyem bulunmaktadır. Kendime ek gelir ve sizlere yardımcı olmak için ek zamanlı olarak çevirmenlik yapıyorum.

Mrhaba. ben Pınar. yaşımın küçük olmasının yanı sıra ingilizce ilgi alanım olduğu için çok içli dışlıyım ingilizceyle. mezunum ydt sınavına hazırlanıyorum. grammar konuları ağırlıklı çalıştığım için çeviri yaparak kendimi daha çok geliştirmek istedim.

Yardımsever bir öğrenci olarak bu platformda sizlerle birlikte olmak beni sevindiriyor. Yaptığım bir işi aşk ile yapıyor olmam zaten beni tercih etmenizi sağlayacak olandır. Yapacağım şeyi kendimin gibi yapacağımdan emin olabilirsiniz. Sağlıklı ve iyi günler dilerim.

Akademik seviyede ingilizceye sahibim. kendi başıma öğrendiğim için sertifikam yok ama ingilizce konusunda başarılı olduğumu düşünüyorum. daha önce üniversiteler arası çeviri takip işlerinde görev aldım. uluslar arası yayın yapan bir derginin çeviri ekibinde çalıştım. bilimsel makaleler üzerinde...

Merhaba. İsmim Yusuf shehada, Filistin Uyrukluyum, Türkiyede7 yıldan beri okuma amacıyla ikamet ediyorum. Selçuk üniversitesinde İşletme bölümünde Doktora yapmaktayım. İhracat Müdürü Aktif Olarak çalışıyorum .Çeviri tecrübem var İngilizce-Arapça-Türkçe Teşekkür ederim

DİLLİ Tercümanlık, dünyanın tüm dillerinde her nevi sözlü ve yazılı tercüme hizmeti sunan bir tercümanlık hizmetidir. Hızlı ve güvenilir tercüme hizmeti almak isteyen kişi ve kurumların güvenle başvurduğu “dil çözüm merkezidir.” Müşterilerimizin tercümeyle alakalı ihtiyaç duydukları (noter,...

Yeminli Mütercim ve Tercüman olarak, tüm çevirilerinizi profesyonel ve titiz bir şekilde yaparım.

Konya Barosu Stajyer Avukat Ayşe Gül Çetin 2018 YKS-DİL (İngilizce)TR 689, 2019 YKS-DİL TR 427. si (İngilizce) İngilizce olmak üzere makale, protokol, sözleşme, web sitesi ve her türlü metin çevirisi yapılır.

Arapça ile ilgili her türlü tercüme yapabilirim Arapça özel ders verebilirim. Gazi Üniversitesi Arapça Öğretmenliği Bölümü YDS kursu Salih Zeki Keş in kursu Çeşitli konuşma kursları Özel YDT dersi aldım .

Türkçeden ingilizceye ya da ingilizceden türkçe ye sizler için elimden geldiğince güzel bir çeviri yapabilirim. Teklif gönderirken çeviri detayını söylemeniz yeterli

2 senelik ingilizce eğitimi aldım C1 seviyesi Almanca eğitimim B2 seviyesinde

Profesyonel olarak İngilizce ve Almanca çeviri işlerinizi kolayca halledebilirim

Merhabalar ben bir öğrenciyim yabancıyım üç tane dilin var İngilizce Arapça ve Türkçe Tercüme ile yardımcı olurum

Türkçe-İngilizce ve İngilizce-Türkçe olmak üzere çeşitli makale,kitap ve benzeri çeviriler yapıyorum. C1 seviyesindeyim. İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine özel ders veriyorum.

İngilizce ve arapça ileri düzeyde biliyorum. Farklı alanlarda çeviri tecrübelerim olmuştur.

Diş hekimliği öğrencisiyim, boş zamanımı İngilizce-Türkçe veya Türkçe-İngilizce çeviri yaparak değerlendirmek istiyorum.

Merhaba, ingilizce benim ikinci ana dilimdir. daha önce birçok alanda çevirmenlik ve tercümanlık yaptım. Sizin için de en iyi şekilde çeviri yaparım.

İngilizceden Türkçeye Farsçadan Türkçeye peştuncadan Türkçeye çeviri yapabiliriz

İngilizce Mütercim -Tercümanlık öğrencisiyim. Freelance çeviri işleri yapıyorum.

Hello, I'm a freelancer who is experienced in the fields of diplomacy, marketing and international relations translation, medical translation, technical translation, cosmetics translation, subtitle translation of Webinars. I can creatively and naturally translate for you regarding your needs and...

Merhaba, çeviri işi yapıyorum. Çevrilmesini istediğiniz yazıları en doğru haliyle çevirebilirim ve hizmetimden memnun kalacağınıza eminim.
Konya Online Çevirmenlik ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Online Çevirmenlik için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Online Çevirmenlik taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Online Çevirmenlik talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Online Çevirmenlik için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Konya Online Çevirmenlik fiyatları, talep detayına göre 250 TL ile 9.250 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.