Hizmet Ver
Konyaaltı civarında 27 Riskli Yapı Tespit Firması hizmet vermeye hazır.
Toplam 27 Riskli Yapı Tespit Firması, Konyaaltı içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 5 puan, Konyaaltı içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Konyaaltı içinde yazılan 14 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 18 kişi Konyaaltı Riskli Yapı Tespiti için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

RİSKLİ YAPI TESPİTİ GÜÇLENDİRME DEPREM TESTİ ÇELİK VE BETONARME PROJE ÇEVRE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI'NIN RİSKLİ YAPI TESPİTİNDE LİSANSLANDIRDIĞI BİR FİRMAYIZ.

Uzman mühendis kadromuzla, binaların depreme dayanıklı olup olmadığını gelişmiş teknolojik cihazlarla incelemekteyiz.

Yapı Performans Analizi Yapı Güçlendirme Projeleri ve Güçlendirme yapım alanlarında hizmet vermekteyiz. Yapılarınızı; betonarme mantolama - çelik ve frp sargı yöntemleriyle hızlı ve ekonomik olarak güçlendirmekteyiz.

Firmamızın %70 işleri resmi işlerdir sağlam ve dürüst çalışmak isteyen kişi ve firmalarla çalışmaya hazırız.
Konyaaltı Riskli Yapı Tespiti ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Sedat O.
Riskli Yapı Tespiti
01/07/2025
Harika bir hizmet aldım. Ruhsat sürecimde sadece deprem değil diğer konulardada bilgilendirip önümü açtılar. Hikmet bey çok profosyonel ben hizmetten çok memnun kaldım herkese çalışmasını öneririm.
Özlem A.
Riskli Yapı Tespiti
25/02/2023
Barış bey, tecrübelerinizle içimizi rahatlattığınız ve her bir detayla ayrı ayrı ilgilendiğiniz için apartmanımız adına çok teşekkür ederim. İzninizle numaranızı aile dost ve arkadaşlarımla paylaşmak isterim.
Taha .. B.
Riskli Yapı Tespiti
20/01/2021
Maddiyatı ikinci planda tutan gayet kibar bilgili konuya hakim biri sorunumuzu çözdü tekrardan teşekkür ederiz.
Riskli Yapı Tespiti
25/11/2020
Sinan Bey ve ekibi emek yapı olarak geldiler, evde elektrik olmamasina ragmen olumsuzluklara takilmadan işlerini yaptilar, gerekli bilgileride ayrica mail yoluyla bildireceklerini ilettiler. memnun kaldim.teşekkür ederim.