Hizmet Ver
Körfez civarında 37 Osmanlıca Transkripsiyon Uzmanı hizmet vermeye hazır.
Toplam 37 Osmanlıca Transkripsiyon Uzmanı, Körfez içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 5 puan, Körfez içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Körfez içinde yazılan 41 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 19 kişi Körfez Osmanlıca Transkripsiyon için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Osmanlıca matbu ve rika yazımını biliyorum. Tarihimizi araştırmayı severim. Bilgilerimi yeni kişilere paylaşmak istiyorum.

Çocuk yaştan itibaren Osmanlıca eğitimi aldım. Üniversitede de osmanlıca eğitimi aldım. Gerek yazmak gerekse okumak konusunda oldukça başarılıyım. Bu konuda eğitim almak isteyenlere yardımcı olmak isterim.

Osmanlı Türkçesi, matbu veya tarhi vesika tercüme hizmetlerinizde yardımcı olabilirim.

İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Marmara'da aynı alanda yüksek lisans yaptım.

Merhaba. Ben Türk Dili ve Edebiyatı son sınıf öğrencisiyim. Alanım eski Anadolu Türkçesi ve Osmanlıca. Tezimi de bu alandan yapıyorum.

30 yılı aşkın Osmanlı arşivlerinde çalışma deneyimim ile her türlü Osmanlıca belgeleri, tapuları, şahsi belgeleri, mektupları kusursuz bir şekilde çevirebilirim.

Lise 2.sınıftan beri Osmanlı Türkçesi'ni ders olarak görüyor ve çeşitli çeviriler yapıyorum. Yaptığım işler arasında Reşat Nuri Güntekin'in "Akşam Güneşi" adlı romanını çevirmek gibi bircok örnek var.

Bu alanda 9 yıllık deneyime sahibim. Kaliteli çeviri ve uygun fiyatla sizlere hizmet vermek isterim.

Osmanlı Türkçesi üzerine Yüksek Lisans yapıyorum. Metinleri okuma, transkripsiyonunu yapma konusunda deneyimliyim.

Her seviyeye uygun, sıfırdan ileriye seviyeye kadar Osmanlı Türkçesi (Osmanlıca) dersleri veriyorum

Afyon Kocatepe Üniversitesi Tarih Bölümü mezunuyum. El yazması ve matbu Osmanlıca belgeleri Latin harfli Türkçeye özenle aktarıyorum. Tapular, aile arşivleri, mahkeme sicilleri, mektuplar gibi belgelerin okunması ve anlamlandırması konusunda geniş tecrübeye sahibim. Ücretsiz ön inceleme Hızlı ve...

Osmanlıca yanında Tyt Türkçe ve Ayt edebiyat özel dersi verebilirim. Kendime öğretme anlamında güvenin sonsuzdur. En yapamıyorum diyen öğrenciye bile Türkçe edebiyat öğrettim.

lise hayatım boyunca osmanlıca seçmeli dersi gördüm ve bunun üzerine kendimi geliştirdim. Şu an da kendi bölümümle ilgili dersler görürken, yapmam gereken çevirileri kolaylıkla halledebiliyorum.
Körfez Osmanlıca Transkripsiyon ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Osmanlıca Transkripsiyon için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Osmanlıca Transkripsiyon taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Osmanlıca Transkripsiyon talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Osmanlıca Transkripsiyon için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Kocaeli Körfez Osmanlıca Transkripsiyon fiyatları, talep detayına göre 250 TL ile 1.500 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Gizem D. S.
Osmanlıca Transkripsiyon
14/12/2025
Hem çok anlayışlı hem de yetenekli biri işinizi güvenerek yaptırabilirsiniz her şey mükemmeldi teşekkür ediyorum💙
Sibel E.
Osmanlıca Transkripsiyon
04/11/2024
Yunus hocamın ilgisi, bilgisi her şeyi çok güzel. Kesinlikle tavsiye ediyorum gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Bay B.
Osmanlıca Transkripsiyon
30/08/2024
Profesyonel, akademik ve metodolojik bir yaklaşım, en ince detayına kadar dile hakimiyet.. Osmanlıca konusunda zorlanan ve profesyonel bir destek arayanlara direkt tavsiyemdir...
Ayme K. K.
Osmanlıca Transkripsiyon
11/04/2024
Yunus Yiğit Hocam Osmanlıca metinlerimin transkripsiyonunda bana çok yardımcı oldu. Kendisine, sözleştiğimiz ücrete ve süreye sadık kaldığı için de ayrıca teşekkür ediyorum. Osmanlıca metin transkripsiyonu konusunda yardıma ihtiyacı olan herkese önerebilirim.
Merve S. K.
Osmanlıca Transkripsiyon
18/12/2023
Hocamız hem çok ilgili hem de işinde çok titiz. Eksiksiz bir şekilde teslim edildi emeğinize sağlık teşekkür ederim.
Serhat M.
Osmanlıca Transkripsiyon
23/11/2023
Osmanlıca dersime ait tam transkripsiyon lu çeviride doğru ve müthiş bir hızla yardımcı oldu,ve hepsinden daha değerli olan dürüstlüğüne hayran kaldım.Çok rahatlıkla iletişime geçip yardım taleb edebilirsiniz,saygılarımla çok teşekkür ederim hocam!
Özlem S.
Osmanlıca Transkripsiyon
19/07/2023
Sınavımda üstün bilgisiyle çok yardımcı oldu. İyi ki tanışmışız. Annesi Nuray hanım çok ilgili kibar bir hanım. Çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ediyorum.
Mehtap Ç.
Osmanlıca Transkripsiyon
24/06/2023
Alp ve annesi Nuray hanıma çok teşekkür ederim. Koskoca sınıfta sadece ben geçtim. Anlaştığımız ilk günden sınav sonrasına kadar da büyük bir sabırla ilgilendiler ve nazımı da çektiler. Her şey için teşekkür ederim