Hizmet Ver
Küçükçekmece civarında 181 Servis Elemanı hizmet vermeye hazır.
Toplam 181 Servis Elemanı, Küçükçekmece içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 5 puan, Küçükçekmece içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Küçükçekmece içinde yazılan 160 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 126 kişi Küçükçekmece Servis Elemanı için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Merhaba Ben Savaş köprücü eşimle beraber ev yemekleri mevlüt yemekleri içli köfte yaprak sarma yapımı ve özel günler için hazırlanan yemeklerde siz değerli müşterilerimize çözüm ortağı olmak için hazırız bizi seçmeniz bunun için yeterli.Farkli lezzetler tatmak isterseniz biz burdayiz ve size bir...

Tecrübeli ve güler yüzlü garson arayışınız için buradayım. Yoğun tempoya uyum sağlayabilen, hijyen ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan biriyim. Günlük veya etkinlik bazlı işler için hemen iletişime geçebilirsiniz.

Önemli ve özel günlerinizi - organizasyonlarınızı kaliteli sunum ve profesyonel tecrübemizle taçlandırdırmak isteriz . professional waiter

Merhaba yaklasık sekiz yildir istanbulda yer alan on firmaya lcv ve karsilama hostesi temininde hizmet veriyorum.Referans firmalari talep edilmesi durumunda özelden paylasabilirim

Garsonluk deneyimim var uzun süre ajanslara bağlı ekstra garson olarak büyük otel ve işletmelerde düğünlerde çalıştım

SırınevlerCoffy Barista 6 ay ÖmürPlazaya geçtim ÖmürPlazaCoffy Barista 5 ay/Gececi olarak çalıştım ve farklı bir firmaya geçtim ÖmürPlazaGloriaJeans şubesinde sıfırdan dükkanın açılışında bulunup eğitimlerine gidildi GloriaJeansÖmürPlaza 1 yıl 2 ay Baristalıkta Deneyimliyim

20 yıllık tecrübe sahibiyim işim de özveriliyim güvenilirim hızlı çalışkan tertip ve düzenliyim işin detaylarını bilirim çalışırken kendime güvenim tamdır iş dışı başka detaylarla ilgilenmem seviyeli ve saygılıyım tercih ederseniz pişman olmazsınız

Bursa kebap evi ve köfteci ramiz restoranlarında deneyimli garson Güler yüzlü sorumluluk sahibi disiplin ve ahlaklı

Alanında uzman ekip arkadaşlarımız ile siz değerli müşterilerimizin özel günlerinde yanınızdayız. Mutlu anlarınızda yiyecek-içecek, organizasyonunuzun planlamasında veya planınıza yardımcı olmaktan memnuniyet duyacak özverili çalışma arkadaşlarımız sizlere hizmete hazır.

Merhaba. Ben ve ekibim garsonluk, barmenlik, baristalık, karşılama ve yönlendirme, organizasyon yönetimi vb alanlarda profesyonel hizmet vermekteyiz.

Merhaba yıllardır eğlence sektöründe ve çeşitli organizasyonlarda garsonluk şefi yaptım şimdi ekibim ile sizlere hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz.

İşinin kaliteli ve güler yüzlü elamanlarımızda bay bayan garson servisi hizmetimiz vardır

Yaklaşık 5 senedir profesyonel garsonluk yapıyorum oteller kır bahçeleri ve düğün salonlarında tecrübem var

Özel günlerde otellerde tekne de mevlit nişan düğün doğum günü kutlamalarinda garson olarak hizmet vermekteyim sirkete bagli olarak calistim lüks otellerde organizasyonlarda.Kendim çalışmaktayim Lise mezunuyum Sefaköy de ikamet etmekteyim.

12 senedir hizmet sektöründe yer almaktayım çoğu organizasyon vb yerlerde görev yapmış bulunmaktayım gereken tecrübe ve bilgiye sahibimdir

4 yıllık tecrübem var Siyasi partilerin davetleri Nisan Kina Düğün Sünnet, fuar v.b organizasyonlarda garsonluk yapıyorum

Altı yıllık garsonluk, barista ve barmenlik deneyimine sahibim. Yoğun tempoda disiplinli ve hızlı çalışırım. Müşteri memnuniyetini ön planda tutar, iletişim becerilerim ve tecrübemle ekibe değer katarım.

2015 den beri sektörde olan köklü firma En iyi etkinliklerinizin çözüm ortağı Space Event

İş deneyimim onyedi yıl Alakart garsonluk Organizasyon Garsonluğu Vip garsonluk Restoran servis şefliği Salon şefliği Hali hazırda Et Yiyelim bünyesinde Alakart Salon şefi olarak çalışmaktayım

Günlük işlerinizde garsonluk hizmeti, karşılama ve yönlendirme işleriniz itinayla ve hassasiyetle yapılır. Memnuniyetiniz birinci önceliğimiz.

Daha öncesinde garsonluk ve komi şefliği tecrübem bulunmakta. bunların yanında işletmenin düzeni ve temizliği konusunda sorumluluğum bulunmakta.

Merhaba, 19 yaşında üniversite öğrencisiyim. İstanbul Küçükçekmece’de ikamet ediyorum ve İstanbul genelinde çalışabilirim. Daha önce garsonluk yaptım, servis sürecine hakimim ve müşteri memnuniyetine önem veririm. Güler yüzlü, hızlı ve pratik çalışırım. Yoğun ortamlara uyum sağlayabilirim. Haftada...

Restoran ve kafe ortamlarında garsonluk deneyimine sahibim. Misafir karşılamadan sipariş takibine kadar tüm servis süreçlerinde düzenli ve hızlı çalışırım. Güler yüzlü, iletişimi güçlü ve sorumluluk sahibi biriyim. Tam zamanlı ya da yarı zamanlı iş için iletişime geçebilirsiniz.

Merhaba öğrenciyim ve günlük işlere giderek harçlığımı çıkarmaya çalışıyorum. Pratik bir insanım

Tıbbi sekreterlik ön lisans mezunuyum daha önce aile sağlık merkezinde kendi bölümümde, getir deposunda malzeme toplama elemanı olarak ve tekstil firmasında paketlemeci olarak çalıştım, bilgisayar kullanımı klavye kullanımı ve ofis programları kullanımı konusunda iyiyim

Saatli askeri ucretli is lazim boyum 1.80 garsonluk daha once yapdim saatli olsun lütfen

17 yaşındayım turizm otelcilik okuyorum 6 ay aralıklı iki kere 5 yıldızlı otelde stajyerlik olarak bellboyluk yaptım

Hızlı, eli çabuk, diksiyonu düzgün , üniversite mezunu, ingilizcesi akıcı , işe kolayca adapte olup size en iyi hismeti verebilecek kişiyim

Satış ve servis tecrübem var mutfak deneyimim de var bu alanlarda iyi hizmet verebileceğime inanınıyorum eğer sizinde çalışan personele ihtiyacınız varsa iş konusunda azimli çalışkan güleryüzle ve diksiyonu düzgün işe ihtiyacım var

merhaba yasım 23 yaklasık 6 senedir hizmet sektorundeyım hem otellerde hem de iyi derece restaurantlarda is tecrübem var guler yuzlu isini severek yapan biriyim ayrıca ingilizce konusma becerim var iletisim bilgilerimden bana ulasabilirsiniz

Hizmet sektöründe oldukça deneyimli yim.Yapıtgım işten zevk alan ve severek yapan biri olarak sizde profesyonel bi hizmet almak istiyorsanız buradayım.

1 seneyi aşkındır servis elemanlığı yapıyorum. Yağcıoğlu, Özsüt gibi tanınmış pastanelerde garsonluk yaptım. Kafe olarak ise Demlik Cafe, Perfetto Cafe de garsonluk deneyimim oldu. Burger Atölyesi adında bir lokantada da garsonluk deneyimim oldu.

İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde öğrenim görüyorum hazırlık senesini erken bitirdiğim için iş arıyorum. Daha önce butik bir organizasyon şirketinde hem danışmada çalıştım hem de garsonluk yaptım.Part-time garsonluk, satış danışmanlığı yapabilirim. İngilizce konuşma gerektiren işlerde...

Farklı etkinlik, fuar ve davetler de çeşitli tecrübelerim var. Gittiğim her yerden olumlu geri dönüş alıyorum. Güler yüz, sempatik ve samimi bir insan olduğum için bu iş için uygun olduğumu düşüyorum.

Şehir dışında üze okuyorum aileme yük olmamak için iş arıyorum. Elimden her iş gelir

Günlük işlerde istediğiniz kadar kişi ile gelebiliyoruz biz kalabalık bir ekibiz ve işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz

20 yaşındayım İngilizce Akıcı konuşabiliyorum 2. sınıf Üniversite öğrencisiyim Sorunsuz ve ortama uygun çalışabilirim Daha önce Baristalık Satış danışmanlığı ve garsonluk gibi işler yaptım

Işinin kaliteli ve güler yüzlü elemanlarımızda bay bayan garson servisi hizmetimiz vardır

Merhaba, Yoğun günlerinizde sizlere destek veriyorum. Evrak toplama, asistanlık, getir götür, şöförlük vb. konularda hizmet vermekteyim. İnsanlar bazı günler bir kişinin yardımına ihtiyaç duyar, bu gibi durumlarda bir asistan gibi destek amacıyla size yardımcı olabilir,işlerinizi daha kolay...

Disiplinli, takım çalışmasına uyumlu, verilen işi yerine getirme azimli öğrenmeye açık pratik ve çok çalışkan biriyim.
Küçükçekmece Servis Elemanı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Servis Elemanı için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Servis Elemanı taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Servis Elemanı talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Servis Elemanı için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta İstanbul Küçükçekmece Servis Elemanı fiyatları, talep detayına göre 1.450 TL ile 12.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Ceren C.
Servis Elemanı
24/01/2026
İki günlük bir konferans için 3 kişilik bir ekip ile bize hizmet verdiler. Çok memnun kaldık. Çok düzenli ve temiz çalıştılar. Misafirlerimiz de aldıkları hizmetten memnun kaldı. Hiç aksayan bir işimiz olmadı. Her konuda yardımcı oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum
Onat Y. D.
Servis Elemanı
19/01/2026
250 kişilik bir konferansın gün içindeki coffee break ve öğle yemeği işleri için Davut bey ve ekibiyle anlaştık. Sabah ilk dakikadan akşama kadar her işim için 10 numara bir profesyonellikle koşturdular. Aldığım hizmetten çok memnun kaldım, sonraki işlerimde de kendileyle çalışmayı isterim. Teşekkürlerimle.
Buse Ç.
Servis Elemanı
24/11/2025
Fuar için servis personeline ihtiyacımız vardı Furkan Bey ile tanışma fırsatımız oldu kendisi çok ilgili ve çözüm odaklı. Ekip çok güzel ve disiplinli çalışıyor. Sorunsuz olarak 4 gün geçirdik her şey için teşekkürler ⭐️
Gul C.
Servis Elemanı
24/11/2025
Sibel hanım da Tuğba hanım da çok güleryüzlüydüler ve nişan akşamının tüm yükünü sırtladılar, herkese çok teşekkür ederim.
Gizem Ü.
Servis Elemanı
06/11/2025
İbrahim çok efendi çok düzgün bir çocuk. Verdiği hizmetten çok memnun kaldık. Daha sonraki etkinlikler içinde kendisiyle sözleştik. İşinde başarılar diliyorum. Kesinlikle tercih ederseniz pişman olmazsınız 🙏🏻
Nurhat D.
Servis Elemanı
05/11/2025
Resmi bir işte çalışıyorum. Düzenli olarak özel gün, gece, davet, organizasyon ihtiyacımız oluyor. Daha önce de Gizem Hanım ve Ekibiyle çalışma fırsatımız oldu. Gerek güler yüzlü iletişimleri, pratik oluşları; gerekse yaptığı işe verdikleri değerle her organizasyonu iyi ki diyerek tamamladık. Başka hostes, garson ve servis elemanlarıyla da çalışma durumumuz oldu. Açık ara aldığımız hizmeti bize en iyi şekilde ulaştıran bir hanımefendi.
İlayda M.
Servis Elemanı
19/10/2025
Evde yaptığımız nişan davetine iki servis elemanı için hizmet aldım ve çok memnun kaldım. Arkadaşlar son derece profesyonel bir şekilde çalıştı, üzerimizden büyük yük aldı.
Seray S.
Servis Elemanı
06/04/2025
Evde düzenlediğimiz 70 kişilik nişan organizasyonumuz için servis ve bulaşık desteği aldık Gizem hanımdan. Çok memnun kaldık, titiz düzenli ve hızlıydı. Evdeki mutfak yükümüzü çok azalttı. Teşekkür ederiz kendisine.