Malatya civarında 30 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni hizmet vermeye hazır.
Toplam 30 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, Malatya içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 5 puan, Malatya içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Malatya içinde yazılan 10 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 30 kişi Malatya Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.
Merhabalar, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi, Arapça ve Kur'an dersi vermekteyim. Ilahiyat fakültesi mezunuyum, branşımda master yapıyorum. Kurumsal ve özel ders talepleriyle ilgileniyorum.
Malatya Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Malatya Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi fiyatları, talep detayına göre 100 TL ile 280 TL arasında değişmektedir.
Ceren K.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi
24/11/2023
Kardeşim lgs öğrencisi derslerden çok memnun keyif aldığını söylüyor. Hocamızda hem Veli isteklerini hemde öğrencinin ihtiyaçlarına göre dersi ilerletiyor. Teşekkür ederiz. Özellikle lgs öğrencilerine öneririm.
Pelin G.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi
29/10/2023
Ali bey le ilk dersimizi gerceklestirdik. gayet keyifli ve güzel geçti.oglum öğretmenini severek dinledi.tavsiye ederim
Seher A.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi
24/09/2023
işini hakkıyla yapan çok değerli bir eğitimci ,rahatlikla çocuklarinizin degerler egitimi için tercih edebilirsiniz.
Servet S.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi
29/08/2023
Çocuğunuzun seviyesine ve velinin isteklerine göre en ideal eğitim planlaması yapan pozitif bir eğitimcidir.
Seda B. B.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi
23/08/2023
8 ve 10 yaşındaki çocuklarım yaz boyunca online eğitim aldılar. Çocuklar kendisini çok sevdi güzel bir iletişim kurdular. Derslerde sıkılmadan öğrendiler. Planladığımız zamanlarda gecikme olmadan dersler başladı. Kendisine öğretmenliği ve iyi niyetli yaklaşımları için çok teşekkür ederiz.
Aslı G.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi
17/08/2023
Ali hocam ile iyi ki yollarımız kesişti lgs yolunda cok verimli ilerliyoruz oğlum derslere çok severek katılııyor ilgisinden dolayı cok tesekkürler herkese tavsiye ederim
Sultan A.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi
23/06/2023
Gerçekten çok yardımcı oluyor hocamız. Sürekli iletişim halindeydi benimle. Emeklerinden ötürü çok teşekkür ederim 🙏
Aliye S.
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi
27/05/2023
öğretmenimizden çok memnunuz ve tum ogrencilerimize tavsiye ederiz. 2. sinav hazırlıklarımız gayet güzel ve verimli geçiyor. inşallah yazında derslerimize devam ederiz. oğluma katkılarınız için teşekkür ederiz.