Hizmet Ver
Maltepe civarında 86 Paça Dikimi Terzisi hizmet vermeye hazır.
Toplam 86 Paça Dikimi Terzisi, Maltepe içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,8 puan, Maltepe içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Maltepe içinde yazılan 196 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 67 kişi Maltepe Paça Dikimi için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

56yıllık deneyimle usta terzilik hizmeti vermekteyim, Kadıköy Rıhtım Caddesi Başçavuş sokakta Kadıköy Palas işhanı nın içindeki asma katta Terzi Yusuf. (Yazıcıoğlu İşhanı yanı) Erkek Takım Elbise, Pantolon, Yelek ve Ceket, usta bir dikim ile yapılır, paça tamir, tadilat yapılır. İrtibat tel...

20 yılı aşkındır bu sektörün içindeyim her türlü terzi ve tadilat işi itina ile yapılır Evinizden alır yine eve teslim edilir

Hertürlü abiye. Elbise. Ferace. Ceket. Mont. Pantolon kısa ca bütün kıyafet tamir lerini yapıyorum Fermat daralma kısalma kapama yırtmac açma kapama kol kısalma hertürlü

Terzi tadilatı, perde 'elbise mont kaban pantolon fermuar tamiri kıyafet daraltma kısaltma ütü işleri yapılır

Kıyafetlerinizin tadilat, tamirat ve özel dikim işlerini titizlikle yapıyoruz. Ekolojik kuru temizleme yöntemleriyle elbiselerinizi hem temiz hem de doğaya zarar vermeden yeniliyoruz. Zamanında teslim ve kaliteli işçilik garantisiyle hizmetinizdeyiz.

Merhaba ben Sümeyye küçük yaşlarda dikişle ilgilenmeye başladım moda tasarım mezunuyum. Evimden kişiye özel tasarımlar yapıyor Türkiye’nin her şehrine ulaştırıyorum.

35 yıllık tecrübemizleMüşteri memnuniyeti temiz iş zamanında teslimat Güler yüzlülük her zaman prensibimizdir .

Merhaba, Yaklaşık 40 senedir terzilik yapmaktayım. Hizmetimi evimdeki makinalarım ile devam ettiriyorum. Özel dikimleriniz ve tadilatlarınız için uygun fiyata yardımcı olabilirim.

35 senelik terzi deneyimim, geçmişim var. Her türlü bay & bayan tadilat tamirat itinayla yapılır. Gelinlik ve abiye bollaştırma daraltma tamiratı da yapılır. Çanta tamiratı yapılır.

Fason Bayan Elbise Dikim İş Arıyoruz Beyoğlunda bulunan atölyemizde bayan elbise üretimine yönelik fason dikim işleri alıyoruz. Abiye, günlük elbise, tunik elbiselerde ve ufak işlerde profesyonel deneyime sahibiz.Altı kişilik butik atolyeyiz Zamanında teslim, temiz işçilik garantisi veriyoruz.

Merhabalar terzi Murat olarak tüm tadilat tamirat işleriniz bay bayan ve hazırlık işi ve bez oyuncak dikimi ve iş elbiseleri dikimi dikimi halı ve paspas kenarı overlok yapılır ütüleme işleri

38 yıllık iş tecrubem ile size en iyi kalitede hizmet vermek ayrıcalığımdır. Evimde ek iş olarak calışmaktayım müşteri güler yüzle memnun ayrılınca mutlu olan biriyim

Moda tasarım mezunuyum ve 5 yıllık tekstil dikim deneyimim mevcut her türlü dikiş dersi için yardımcı olabilirim

Bay bayan tadilat yapılır boy kısaltma paça yapma bel daraltma elbise daraltma her türlü tadilat yapılır

Merhabalar, Özellikle outdoor kıyafetleriniz ve tadilatı çok zor görünen ürünler üzerinde hizmet vermekteyiz. İstanbul geneleinde outdoor satış hizmeti verenler tadilat için müşterilerini tarafımıza yönlendirmektedir. The North Face, Jack Wolfskin, Columbia, Salomon, Merrel, Halley Hansen...

Terzi Hizmetleri - Üsküdar & Ümraniye Paça kısaltma / dikme, elbise daraltma ve tamir işleri titizlikle yapılır. Zamanında teslim ve güvenilir hizmet.

10 yıllık tecrübemle tamirat ve tadilat hizmeti veriyorum. Gelinlik ve abiye kıyafetlerde daraltma–genişletme ve gerekli tadilatları titizlikle uygularım. Bunun yanında diğer tüm kıyafetlerde daraltma–genişletme, paça ve boy kısaltma, fermuar değişimi, yırtık onarımı, model değişikliği gibi...

Terzi Coşkun olarak Üsküdar merkezde 35 yıldır siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz abiye ,mont ,elbise ,ETEK ,PANTOLON ,BAYAN ,ERKEK ,TÜM ELBİSE TADILATINDA ÜSTÜN PERFORMANS SIMIZ İLE SIZ MÜŞTERİLERİMİZİ BEKLERİZ .

Dikiş kursuna gittim Belgelerim var kalıp çizebiliyorum çok çeşitli terzilik marifetleri yapabilirim

2000 saatlik eğitimim var, şimdi de terzi hocası olmak için kursa gidiyorum. Bu sırada evde dikiş yapıyorum

Orijinal paça ,kısaltma ,etek bel tastik dikimi boy kısaltma ufak tadilat işleri yapılır evden alınıp eve bırakılır temiz işçilik

Merhaba. Ben Kader Köse. 25 yaşındayım ve 4 yıllık Terziyim. Pendik Çınardere bölgesinde terzi dükkânım var. Fason iş, toplu dikim işi vs. alıyorum. Kisiye özel dikim ve her türlü tadilat işini de yapıyorum.

Kıyafetlerinize farklı bir hava katmak dönüştürmek yada üzerinize göre tadilat yapılmasını isterseniz beklerim

İsteğe bağlı , sizin beden ve zevkinize uygun dikiş , var olan elbise & giyimlere tadilat

Titiz sorunsuz 20 yıllık tecrübesi ile kaliteli hizmet vermekteyiz. Türkiye'nin her yerinden kargo ile teslimat gerçekleştiriyoruz istediğiniz tarihte ürününüz elinizde

gelinlik nişanlık ve abiye tadilatlarında profesyonel hizmet veriyoruz daraltma korsaj ayarı boy kısaltma etek kabartma kup destekleme gibi tüm işlemleri titizlikle yapıyoruz.

Merhaba 35 yıllık tecrübe ve donanımlı ekipmanlarımız la sizlere hizmet vermek için buradayız İstanbul Fatih Fındıkzade de hizmet vermekteyiz

Ilık tecrübeyle giyim-tekstil ürünleri sektörün de kaliteli ve hızlı terzilik ilkesini benimsemiş ve bu doğrultuda müşterilerimize en uygun hizmeti sunmak için terzi hizmetimizi heryerde alabileceğiniz (“TERZİ KAPIDA”)hizmetimiz ile ister işyerinde ister evinizde tüm terzi ihtiyaçlarınızı size...

Her türlü terzi tadilat işleriniz yapılır elbise ve etek dikimi yapılır dikiş dersi verilir

Terzilik konusunda usta öğretici belgeli profesyonel terzi ve eğitimciyim. Evimde her türlü giyisi tadilat ve giyim dikimi yapıyorum.

Ev tekstil mağazamız her türlü ev tekstil ürünlerinin satışı yanı sıra, her türlü kıyafet tadilatı ve terzi işi yapılmaktadır
Maltepe Paça Dikimi ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Paça Dikimi için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Paça Dikimi taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Paça Dikimi talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Paça Dikimi için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta İstanbul Maltepe Paça Dikimi fiyatları, talep detayına göre 280 TL ile 1.950 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.