Hizmet Ver
Manisa civarında 23 Servis Elemanı hizmet vermeye hazır.
Toplam 23 Servis Elemanı, Manisa içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,9 puan, Manisa içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Manisa içinde yazılan 31 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 30 kişi Manisa Servis Elemanı için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Manisa Celal Bayar Üniversitesinde İngiliz dili ve edebiyatı 1. sınıf öğrencisiyim. Yeni kişilerle tanışmayı, sohbet etmeyi ve kendimi geliştirmeyi seviyorum.

Bir çok alanda deneyim ve tecrübe sahibiyiz bizimle iş yaptığınız ve yapacağınız için teşekkürler

Daha önce akdeniz ateşi ve cafelerde garsonluk yaptım deneyimliyim her türlü işi yapabilirim

Kısa ve öz ,genelde üstesinden gelemeyeceğim iş yoktur ,saygı ve dürüstlük güven önemli

2012 den 2019 za kadar izmirin elit restaurant ında garsonluk yaptin. Menü veya alakart olarak sıkıntı çekmek istemiyorsanız dogru yerdesiniz.

Her işe kolayca adapte olup öğrencilik yıllarımda hem deneyim kazanıp hem de harçlığımı çıkarmak istiyorum. Daha önce iki farklı yerde servis elemanı olarak part time çalışmıştım.

Tüm organizasyonlarınız için işinde deneyim sahibi , dış görünüşüne önem veren diksiyon u düzgün garson,servis elemanı ve barmen ihtiyacınız için lütfen iletişime geçiniz.

Merhaba Kemalpaşa Bornova civarında günlük garsonluk yapabilirim mutfak bilgim var vardiyalı olarak çalışmaktayım pazar gunleri haftalık tatilim ilgilenen işletmeler olursa iletişime gecebilir

Turizm ve Otelcilik mezunuyum bir çok yere garson ve bar garsonu olarak çalıştım.

Titiz,dikkatli,müşteri odaklı calisan ,temizlik kurallarına dikkat eden ,güler yüzlü ,etkili iletişim becerilerine sahip, pratik, genelde yüksek rütbeli insanlara servis yapan,prosudur ve protokolden anlayan servis elemaniyim.Hijyen belgem mevcuttur.

Merhaba.adim mehmet ali er.10 yil boyunca aydin didim akbukte garsonluk yaptim.10 yillik bir tecrubem bulunmakta.aşcilikta ek olarak yaptim .

Uun suredir sef garsonluk yapmaktayidim ve ayni zamanda liseden 1 sene once mezun oldum su anda da universite arayisindayim. caliskan ve hirsli biriyimdir isten asla kacmam ve verilen isten gocunmam diksiyonu duzgun ve akici olan biriyim sosyal iliskilerim isim geregi her zaman iyi olmustur.

Vereceğim hizmetten memnun olacağınızı inanıyorum efendim. 5 yıllık tecrübem vardır. Herhangi bir şüphenizin olacağını düşünmüyorum. Diksiyonu güzel, çözüm odaklı ve takım çalışmasına önem veren biriyim. Sizinle çalışmaktan şimdiden onur duyarım efendim.

19 yaşındayım üniversite öğrenciyim garson/komi vb günlük iş arıyorum sabıkam bulunmuyor

Ben Furkan dokuz Eylül üniversitesinde okuyorum arada müsait olduğum zamanlar harçlık çıkarmak için günlük garsonluk işleri yapıyorum.

Disiplinli, titiz ve güvenilir çalışırım. Aldığım işi zamanında ve eksiksiz tamamlamak benim için en önemli kuraldır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çözüm odaklı hizmet sunarım. Uygun yer ve güvenilir hizmet arıyorsanız buradayım.”

Daha önce turizm otelinde ve kafelerde çalıştım. Hızlıyımdır ve işten asla kaytarmam. Üniversite son sınıf öğrencisiyim beden eğitimi öğretmeniyim

19 Yaşındayım, aslen bursalıyım, 16 yaşımdan beri düğünlerde garsonluk yapıyorum, bu işe az çok hakimim ve yeni şeyler öğrenmektende çekinmiyorum.

18 yasında bir bireyim tecrübem az da olsa vardır elimden her işin geleceğini düşünüyorum . motor için para biriktirmeye çalışıyorum.

Çalışma denetimine sahibim elim hızlı ve pratiktir. İletişimimin en kuvvetli yönüm olduğuna inanıyorum

Günlük olarak çalışacağım işler arıyorum ev içi küçük tadilatlar, eşya taşıma, günlük olarak garsonluk , bisikletimle kolay taşınabilir paket kargoları yapabilirim

Ege üniversitesi okul öncesi öğretmenliği okuyorum 2.sınıf okuyorum çocuklar ile aram çok iyi hafta sonu için ise ihtiyacım var ayrı yeten Türkçe dersleri de verebilirim ortaokul öğrencilerine

Yazın sezonlarda lüks otellerde garsonluk ve satış danışmanı tecrübelerim var. Ege üniversitesinde öğrenciyim ek gelir olarak günlük veya belli bir dönemlik garsonluk, satış danışmanı gibi işler arıyorum.

merhabalar öğrenciyim. boş zamanlarımda harçlık çıkartmak adına servis elemanlığı yapıyorum

Çok farklı sektörlerde çalıştım. Seyyar tezgahtan, kendi işime, geçiçi memurluktan, garsonluğa kadar bir şok sektörde bulundum kamuyu da özel sektörü de gördüm yoğunlukta hızlı ve pratik çalışabilirim

Hostes kiralama hizmeti ile,düğün organizasyonu,fuar organizasyonu,event,gala,açılış organizasyonu hizmeti veriyoruz.

Çok uzun zaman ve devamlı olarak karşılama hostesligi yaptım. Bu konuda kendime son derece güveniyorum. 53 kilo 1.62 boyundayım. İzmirde ögrenciyim.

Ege üni öğrencisiyim 18 yaşındayım uluslararası ilişkiler okuyorum aynı zamanda dans antrenörü ve 12 senelik profesyonel dansçıyım türkiye il ve bölge birinciliklerim var sorumluluk sahibiyim
Manisa Servis Elemanı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Servis Elemanı için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Servis Elemanı taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Servis Elemanı talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Servis Elemanı için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Manisa Servis Elemanı fiyatları, talep detayına göre 1.000 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Gizem Ü.
Servis Elemanı
06/11/2025
İbrahim çok efendi çok düzgün bir çocuk. Verdiği hizmetten çok memnun kaldık. Daha sonraki etkinlikler içinde kendisiyle sözleştik. İşinde başarılar diliyorum. Kesinlikle tercih ederseniz pişman olmazsınız 🙏🏻
Nurhat D.
Servis Elemanı
05/11/2025
Resmi bir işte çalışıyorum. Düzenli olarak özel gün, gece, davet, organizasyon ihtiyacımız oluyor. Daha önce de Gizem Hanım ve Ekibiyle çalışma fırsatımız oldu. Gerek güler yüzlü iletişimleri, pratik oluşları; gerekse yaptığı işe verdikleri değerle her organizasyonu iyi ki diyerek tamamladık. Başka hostes, garson ve servis elemanlarıyla da çalışma durumumuz oldu. Açık ara aldığımız hizmeti bize en iyi şekilde ulaştıran bir hanımefendi.
Hande B.
Servis Elemanı
29/08/2025
Merve hanım ofisimizde son dakika gerçekleşen bir program için benimle hızlı bir şekilde iletişime geçip servis elemanı hizmetimizi karşıladı, toplantıya iki saat kala bu hizmeti sağlamış olması muhteşemdi. Yönlendirdiği kişi de güler yüzlü samimi ve çalışkandı. Teşekkür ederiz günümüzü kurtardığınız için :)
Elif A.
Servis Elemanı
23/06/2025
Kendisi ile evde nişan söz isteme etkinliği için çalıştık. Üç kişi çağırdım üç kişi olarak geldiler ve çok güzel bir şekilde giyinmişlerdi. Bütün yükümü üstümden aldılar. Onların sayesinde çok güzel çok keyifli bir etkinlik yaşadık. Savaş Bey’e ve ekibine her şey için çok teşekkür ederim. Etkinlik saatinden 1,5 saat önce geldiler ve bütün konularda bana yardımcı oldular. Gönül rahatlığıyla kendisiyle çalışabilirsiniz. Hiçbir şüpheniz olmasın haklarında.
Servis Elemanı
22/06/2025
Kesinlikle aldığımız hizmetten çok memnun kaldik gözüm kapali önerebilirim. Günümüzün çok daha kolay ve güzel geçmesini birakin düzeyli kontakt kurabildigimiz için çok memnun kaldik.
Kübra W.
Servis Elemanı
17/06/2025
Kendilerine çok teşekkür ederim. İş ahlakları gerçekten çok güzel söz verdikleri saatte organizasyon yerinde oldular. Tüm hazırlık, organizasyon servisleri profosyonel, organizasyon sonrası yardımları içinde ayrıca teşekkür ederim. Ekip kadrosundaymış gibi işlerini sahiplenip her detayda yanımızda oldular. Düzgün temiz ve titiz işinin ehli arkadaşlar... Bundan sonra kendileri ile güven içinde çalışmaya devam ediceğiz. Arkadaşları gönül rahatlığı içinde tercih edebilirsiniz.
Seray S.
Servis Elemanı
06/04/2025
Evde düzenlediğimiz 70 kişilik nişan organizasyonumuz için servis ve bulaşık desteği aldık Gizem hanımdan. Çok memnun kaldık, titiz düzenli ve hızlıydı. Evdeki mutfak yükümüzü çok azalttı. Teşekkür ederiz kendisine.
Ozan Y.
Servis Elemanı
30/01/2025
Fuar organizasyonumuz için aldığımız hizmetten çok memnun kaldık. İşlerinde profesyonel hizmet sağlıyorlar. Gerek çalışanlar gerek organizatörler oldukça deneyimli. Tüm organizasyonlarınız için gönül rahatlığı ile çalışılabilecek bir ekibe sahip. Servis, hizmet, iletişim her konuda yetkinler. Kendilerine teşekkür ederiz ve organizasyon düzenleyeceklere tavsiye ederiz.