Hizmet Ver
Mersin civarında 56 Refakatçi Hemşire hizmet vermeye hazır.
Toplam 56 Refakatçi Hemşire hizmet sunmak için hazır.
Yılda 34 kişi Refakatçi Hemşire için teklif alıyor.

Aktif olarak sağlık sektöründe görev yapmaktayım. Meslekteki 5. yılım. Oldukça özverili, eli pratik ve bir çok konuda hastama konforu yaşatmak için en üstün performansta çalışma sağlamaktayım. İkili iletişimim çok kuvvetli olup sorunlara çözüm odaklı yaklaşmayı ve sorunları ortadan kaldırmayı...

10+yıl sağlık personeli olarak görev yapmaktayım. Evde hasta bakımı hakkında yardımcı olabilirim. Enjeksiyon, evde serum takma , yara bakımı vb.

“Mersin Yenişehir’de yaşıyorum. Dikkatli, düzenli ve güvenilir biriyim. Evde paketleme işleri, ev temizliği ya da yaşlıya kısa süreli eşlik gibi işler için yardımcı olabilirim. Güler yüzlü, titiz ve dakik çalışırım. İletişim için mesaj atabilirsiniz.”

Mersin Erdemli Kargıpınar'da bulunan Dr. Berkay Bulut Muayene Merkezi, 2024 yılında kurulmuş olup sizi anlayabilen ve en doğru çözümleri en hızlı şekilde üretebilen deneyimli ekibiyle yerli ve yabancı hastalara en kaliteli sağlık hizmetini sunmayı ilke edinmiş özel sağlık kuruluşudur.

Evde ihtiyaç duyulan her türlü tıbbi müdahale veya bakıma hakimim . Enjeksiyon , serum takma , pansuman , sonda takımı , dikiş alımı , tansiyon şeker ölçümü , damar yolu açılması , kan alınması vs

Hastalıklar hakkımda bilgi sahibiyim İlaç kullanımı veriliş şeklini doğru doz uygulamalarını biliyorum mahremiyete önem veririm

Serum takma, sonda takma çıkarma, pansuman yapma, enjeksiyon yapma,tansiyon ve şeker ölçümü

Sevdiklerinizin konforlu ve güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlamak için buradayım. İhtiyaçlarınıza özel evde bakım hizmetleri sunarak yaşam kalitenizi arttırmayı hedefliyorum.

Özel sektörde genel yoğunbakım ve kalp damar cerrahi yoğunbakımda uzun dönem çalıştım.Pansuman palyatif bakım ilkyardım sertifikası sahibiyim.Sağlık sektöründe severek çalışmaktayım.

Mersin bölgesinde sağlık hizmetleri. Serum,iğne, yaşlı bakımı, yara bakımı, hastanın tüm kişisel bakımı yapılmaktadır.

Güler yüzlü konuşkan tüm sağlık sorunlarında yardımcı olurum her türlü sağlık ihtiyacınızı karşılayabilirim sonda takmak damar yolu açmak pansuman dikiş lavman serum

Evde serum Enjeksiyon Pansuman Yara bakımı Oksijen tedavisi Sonda takma çıkarma

Yılların vermiş olduğu yoğun bakım bölümü deneyimiyle sizlere hizmet vermek istiyoruz

16 yıllık yardımcı sağlık hizmetleri tecrübem ile size sağlık konusunda yardımcı olmak isterim
Mersin Refakatçi Hemşire ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, sana en uygun teklifi seç!