Hizmet Ver
Ordu civarında 50 Osmanlıca Tercüman ve Çevirmen hizmet vermeye hazır.
Toplam 50 Osmanlıca Tercüman ve Çevirmen, Ordu içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 5 puan, Ordu içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Ordu içinde yazılan 41 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 30 kişi Ordu Osmanlıca Çevirmen için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Eski Türk Edebiyatı Doktora mezunuyum. Uzmanlık alanım Osmanlı Türkçesi. El yazması ve matbu metinleri okuyabilirim. Transkripsiyon harfleriyle yazıya aktarım yaparım, olması gerektiği gibi. Yaşadığım ilde yüzyüze özel ders vermekteyim.
Ordu Üniversitesi Tarih Bölümü’nü birinci, Fen-Edebiyat Fakültesi’ni ikinci olarak tamamladım. Aynı sene ve üniversitede başladığım yüksek lisans programını 3.88 ortalama ile bitirdim. Tarih bilim uzmanlığımın yanı sıra iyi seviyede Osmanlıca bilgisine sahibim. Yüksek lisansımı "2 Numaralı Trabzon...

Atatürk Üniversitesi'nde Türkçe Öğretmenliği. Tezli Yüksek Lisans. Sıfır hatayla paragraf ve metin yazımı. Pratik çözüm. Osmanlıca okuma, anlama.

Dil Yeterliliği Uzman Olduğunuz Dillerde Akıcı Olmak Çeviri Doğruluğu Orijinal Anlamı ve Tonu Koruyarak Yazılı Materyalleri Doğru Bir Şekilde Çevirebilme Yeteneği Kültürel Anlayış Kültürel Nüansların ve Bağlamın Farkında Olmak ve Kültürel Olarak Uygun Çevirileri Sağlamak Detaylara Dikkat Etmek...

Öğrenciyim, ek iş arıyorum. Sosyal Bilimler Lisesinde okuduğum için yıllardır ileri seviye Osmanlı Türkçesi görmekteyim. Belgelerinizi rahatça çevirebilir, dersler verebilirim. Teşekkür ederim.

İngilizce, arapça ve osmanlıca dillerimle size yardımcı olmak benim sevincimdir.

Ben Türkan Kara. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Arapça Mütercim Tercümanlık bölümünden mezunum. Irak, Mısır lehçesi gibi lehçe dersleri Farsça Osmanlıca dersleri de zorunlu olarak eğitim sürecinde tamamladım. Çeviri veya online ders almak isteyenler ulaşabilirler.

Osmanlı Türkçesi eğitimini aldım. Sözlük bilgim vardır. ilgilenen olursa geri dönüş yapabilir iyi günler.

İstanbul Üniversitesinde Din Felsefesi alanında bir Osmanlıca metin üzerine tez çalışmamı sürdürmekteyim. Halihazırda Osmanlıca metin okuması, çevirisi/transkripsiyonu yapmakta ve eğitimi vermekteyim.
Ordu Osmanlıca Çevirmen ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Osmanlıca Çevirmen için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Osmanlıca Çevirmen taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Osmanlıca Çevirmen talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Osmanlıca Çevirmen için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Ordu Osmanlıca Çevirmen fiyatları, talep detayına göre 400 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Kübra N. A.
Osmanlıca Çevirmen
08/11/2025
Aciliyeti olan ödevimi gün içinde hatasız bir şekilde elime ulaştım ve tam not ile verdim ödevimi. Emeğinize çok teşekkür ederim, düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
Fırat K.
Osmanlıca Çevirmen
19/10/2025
Gayet ilgiliydi fiyat konusunda çok yardımcı oldu. Sadece anlaştığımız günden çok az sonra bitirdi ama her şey yolunda eline emeğine ve yüreğine sağlık
Murat Ö.
Osmanlıca Çevirmen
20/09/2025
Kendisine çok teşekkür ederim çok güzel bir şekilde çeviri yapıyor açıklamalı olarak yapıyor güvenilir zamanında teslimat
Nihal K. N. K.
Osmanlıca Çevirmen
24/08/2025
Almış olduğum hizmetten çok memnun kaldım. Kendisi hem çok saygılı hem alanında tecrübeli biri. Teşekkür ediyorum.
Şükrü K.
Osmanlıca Çevirmen
10/08/2025
Yunus Hocamızın Osmanlıca bilgilerini Türkçeye çevirmesi ve çevirdiği evrakları çok düzenli, numaralandırarak, disiplinli bir şekilde tercüme etmesi benim için son derece önemliydi. Arşivleme, sıralama ve kronoloji gibi hususları da titizlikle göz önünde bulundurarak yaptığı tercümelerden çok memnunum. Emeğine, ellerine sağlık Yunus Hocam
Gizem T.
Osmanlıca Çevirmen
03/05/2025
Hem iletişimi çok iyiydi hem de metin teslimi. Vaktinden erken ve hızlı bir şekilde teslim etti. İşini gerçekten özenerek ve titizlikle yapıyor. Muazzam bir çeviri olmuş. Kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Anlayışı, çabaları ve emekleri için kendisine teşekkür ediyorum.
Merve G.
Osmanlıca Çevirmen
10/01/2025
Osmanlıca tercüme hizmetinden son derece memnun kaldım. İşini büyük bir özen ve profesyonellikle yapan, son derece ilgili biri. Hem süreç boyunca hem de sonuçta beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
Ayşenur B.
Osmanlıca Çevirmen
12/10/2024
Yunus bey muhteşem bir çalışma gerçekleştirdi. Okumakta çok zorlandığım belgelerimi kusursuz bir şekilde üstelik çok kısa bir sürece çevirdi. Ücret konusunda çok yardımcı oldu. Öğrencinin halinden anlayan çok değerli biri kendisi. Bu tür çalışmalarım oldukça kesinlikle kendisini ile çalışacağım. Gözüm kapalı tavsiye ederim.