Hizmet Ver
Pendik civarında 350 Elbise Terzisi hizmet vermeye hazır.
Toplam 350 Elbise Terzisi, Pendik içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 5 puan, Pendik içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Pendik içinde yazılan 154 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 305 kişi Pendik Elbise Dikimi için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Yıllardır kişiye özel dikim alanında hizmet veriyorum. Her müşterimin vücut yapısını, tarzını ve kullanım amacını dikkate alarak tamamen ona özel kalıplar çıkarıyor, rahatlığı ve estetiği bir araya getiren tasarımlar üretiyorum. Hazır giyim kalıplarından farklı olarak, her dikiş çizgisi kişiye göre...

Merhaba iyi günler benım 15 _18 arası elemanım var sağlam ve üsta admlar kaliteli dikim yapmaktayiz askeri işine girmek istiyorum iletişim için lütfen bekliyorum .

Merhaba ben Terzi işi yapiyorum hazırlık işleri yada ufak adetli işler yapmak istiyorum 22 yıllık ustayım en son 70 kişiye usta başı olarak çalıştım kalitem 1 . Sınıftır kaliteden ödün vermem yaptığım işlerde gayet basariliyimdir işlerinize talibim Terzi isleri yapıyorum koleksyon tarzı işlerde...

Merhaba , ben Fatma 10 yıla yakındır özel olmak isteyen herkese dikim konusunda destek veriyoruz. Provalı provasız veya online giyim ya da tekstil üzerine her şeyi dikebiliyoruz. Özel dikim bir tutkudur bunu bilen kişilerle çalışmak beni mutlu eder.

Hayalinizdeki kıyafetleri gerçeğe dönüştürmek için Elegans Terzi Atölyesi yanınızda! Her detayı özenle işleyen, tasarımlarında estetik ile işlevselliği buluşturan uzman ekibimizle sizleri bekliyoruz.

Ben Emine Çekerkeskin. 30 yıldır bu sektörde yer almaktayım. 2013 yılından beri Ümraniye de hizmet vermekteyim.

Kişiye özel tasarımlar yaparak hayallerinizi gerçekleştiriyorum. kişiye göre, abiye, mezuniyet elbisesi, nişan elbisesi, günlük elbise, pinterest elbisesi, tesettür dikimi yapılır.

Özel elbise vs çocuk giyim üzerine profesyonel dikim az adetlerle istediginiz zaman ve uygunadikimler olur

İsmim Nazlı. Selçuk Üniversitesi Moda Tasarımı lisans mezunuyum. Modelistim. Kendi işletmem altında numune dikimi ile birlikte kalıp çizimi yapmaktayım. Tasarım da dahil olmak üzere üretim alanında da destek olabilirim. Ayrıca kişiye özel provalı kıyafet de çalışıyorum.Daha önce yaptığım işlere...

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sahne Dekoru ve Kostümü bölümü öğrencisiyim. Etek, kimono gibi basit kıyafet fikirlerinizin tasarımını ve dikimini yapabilirim.

Paça kısaltma,sökük tamiri,boy kısaltma,fermuar dikimi,elbise daraltma v.b.tadilat yapilir

15 senelik meslek sahibiyim kompleciyim ustalık belgem mevcut kendime ait tekstil atölyem var elbise tsört pantolon abiye hariç herseyi dike biliyorum

Kişiye özel kıyafet dikiyorum. Çanta dikiyorum. Aynı zamanda toptan küçük çaplı üretim de yapabilirim. İnstagram hesaplarım @hahahalimee @esha.official.tr

SEDAT TEKSTİL ATÖLYESİ OLARAK 38 senedir hizmet vermekteyiz Dikim için ulaşabilirsiniz

Sakaryada bulunan 11 makinalı fason atölyemizde abiye üzerine fason dikim yapmaktayız.
Pendik Elbise Dikimi ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Elbise Dikimi için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Elbise Dikimi taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Elbise Dikimi talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Elbise Dikimi için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta İstanbul Pendik Elbise Dikimi fiyatları, talep detayına göre 850 TL ile 17.500 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Zeynep S.
Elbise Dikimi
17/01/2026
Kendisi muhteşem bir terzi. Ne istediysem birebir ve hatta fazlasını da yapmış. İyi ki kendisi ile tanışmışım ve çalışmışım. Tekrar tekrar kendisine teşekkür ediyorum
Bahar Ç.
Elbise Dikimi
03/01/2026
Tekstil sektörünün en iyi insanı işinde çok başarılı ve titiz uzun süredir markam için kıyafet dikimi yaptırıyorum çok çok memnunum herkese tavsiye ederim
Hakan K.
Elbise Dikimi
21/12/2025
Sürecin en başından sonuna kadar çok yardımcı oldular, hem fikir aşamasında hem de dikim aşamasında çok memnun kaldık. Sonuç olarak da ortaya çıkan elbise muhteşemdi, tekraradan her şey için çok teşekkürler
Berat B.
Elbise Dikimi
12/12/2025
Gerçekten çok tatlı ve işinde başarılı bir abla kendisi.1 Hafta demesine rağmen daha erken alabildim ve şahane bir elbise diktirdim.Kendisine güvenin ve geri kalanına karışmayım.İşinde çok titiz ve nasıl isterseniz öyle çıkartıyor.
Aslıhan İ.
Elbise Dikimi
04/12/2025
Feride ablacım emeğine sağlık çok güzel iş çıkardın ilgin ve sabrınla diktin teşekkür ederim herşey için 🙏🏼
Büşra Y. Y.
Elbise Dikimi
02/12/2025
Sümeyye hanım o kadar tatlı ve sabırlı biri ki şahane bir elbise dikti ve yanında tatlı süprizi ile bana gönderdi emeğinize sağlık bayıldımmm ♥️
Funda C. G.
Elbise Dikimi
30/06/2025
Nişanıma çok az kala kendilerine ulaştım. Bir çok yer süre kısıtlı diye kabul etmemesine rağmen hemen yardımcı oldular. Sürecin başından beri hep çok ilgililerdi provalar çok keyifli geçti, zor bir vücut yapım olmasına rağmen harika bir elbise diktiler inanılmaz muntazam durdu ve elbisede çok rahat ettim. Bundan sonra herhangi bir dikim işinde tek adresim
Ruveyda İ. K.
Elbise Dikimi
26/06/2025
Güvenerek birlikte çalışabilirsiniz, en sıkışık zamanda bile yardımcı oluyor, o kadar güler yüzlü, içten bir insan ki, ben isteme için elbise diktirdim istediğim elbiseyi birebir dikti, kumaşı çok kaliteli seçti, kendisine çok teşekkür ediyorum, ve kesinlikle öneriyorum