Hizmet Ver
Pendik civarında 448 Günlük Şoför hizmet vermeye hazır.
Toplam 448 Günlük Şoför, Pendik içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,9 puan, Pendik içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Pendik içinde yazılan 451 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 265 kişi Pendik Günlük Şoför için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

25 yıldır Uzun yol ve ağır vasıta şoförlüğü yaptim. 12 yıl istanbul içi vip ve ticari yolcu tasimaciligi islerinde bulundum. Tüm sertifikalarim mevcuttur. Ülke ici, sehir ici ulasim hizmetlerin de bulunabilirim. Seyahat problemim yok. Dilerseniz kendi aracimla dilerseniz kendi araclariniza soforluk...

Merhabalar ister ticari taksi ile ister özel taksiniz ile günlük aylık saattlik özel soforlugunuzu veya transferlerinizde misafir karşılamanız da yardimci olabilirim şehir içi şehir dışı yurt dışı dahil seyahat sorunumuz yoktur

Merhabalar öncelikle 22 yaşındayım 4 senedir aktif bir şekilde araç kullanıyorum kendi bakımıma özenliyim vede temiz biriyimdir seyehat engelim yoktur sizlere yardımcı olmak isterimm

Merhaba güvenli ve konforlu bir yolculuk için beni tercih edebilirsiniz profesyonel ve comforlu bir sürücüyüm haftasonları ve boş zamanlarımı bu şekilde değerlendiriyorum haftsonları için il dışı için tercih edebilirsiniz

Her turlu yolculuklariniz yada sehir ici gezilerinizde yada transferlerinizde elimden geldigi kadar duzgun ve guvenli bir zaman gecirmenizi saglayabilirim

Herangi sağlık problemim yok sonuçta çalışmak herkezin görevi bende bir sekilde ekmeyimin peşindeyim sağlıklı günler olsun tercihleriniz den memnun kalacahinizdan emin olabilirsiniz

Herkese Selamlar kendi aracımla bu işi yapıyorum güvenlik her türlü sorumluluk bana aittir rahatlıkla binebilirsiniz

Aktif araç kullanıyorum hafta sonları full gün hafta içi akşam 8 den 12 ye kadar şoförlüğünü yapabilirim

Toplum, görgü, trafik, gibi kurallara, saygı ve etik değerlere önem veren bir yaşam biçimi tercihimdir. Sizlerin aldığında benim ürettiğimde memnun kalacağımız bir hizmet için değerlendirmelerinizi beklemekteyim. Saygılarımla

30 yıllık şöförüm özel şoförlük Taşıma uzun yol güvenli yolculuk için donanımlı hizmete hazır

Citröen berlingo model aracımla, şirket ve şahıslara özel Kocaeli, İstanbul ve Bursa çevresine Yolcu ve ya eşya nakil işleri için yardımcı olmaktayım.

16 yıllık şoförlük deneyimim ile kendi aracını kullanamayan (Alkollü, Hasta, ya da Aile Bireyi) ihtiyaç sahipleri için şoförlük hizmeti vermekteyim. Randevu ile birlikte araçlarınız ile transfer talepleriniz gerçekleştirilecektir. Diksiyonu düzgün, güler yüzlü ve prezentabl olarak her zaman hazırız.

Merhaba ben Erhan 30yıl severek yaptığım isim b+e+d ve src psikoteknik evrakları tam olarak aktif Tir ve otomobil kullan tecrübeli her şartta araç kullanmış birisiyim teşekkür ediyorum kolay gelsin

Kendi aracınızı X bir sebep ile kullanım imkanı yok ise, Servis ve yağ bakım lastik değişimi. A noktasından b noktasına araç gönderme . Şehirler aracı araç transferi.

Şehir için ve şehirler arası şöförlü araç kiralama hizmetleri km olarak ücretlendirme yapılmaktadır km ücreti 1 tl. Dir

Günlük veya aylık olarak kendi aracımla şoförlük yapıyorum. Şehir İçi Veya Şehir Dışı da Dahil. Sadece Bayanlara ve Çocuklar İçin.

Merhaba, 24 yaşındayım ve 5 yıldır aktif olarak araç kullanmaktayım. Kendi aracımla, konforlu ve yüksek standartlarda araçlı şoförlük hizmeti sunuyorum. Güvenli sürüş, zamanında ulaşım ve müşteri memnuniyeti benim için vazgeçilmez prensiplerdir. Şehir içi ve şehirler arası yolculuklarınızda,...

Merhaba ben Enis 25 yaşındayım ve Kocaeli ve İstanbul bölgesinde trafik yoğunluğuna hakimim uzun yol tecrübem var aktif olarak araç kullanan biriyim. Güler yüzlü sabırlı ve dikkatli biriyim.

Kendi aracim ile gideceğiniz yere sizlere eslik ediyorum.15 yıllık özel şoförlük deneyimim vardır.ozel transferlerini,özel yemek ve organizasyonlarıza eşlik ederim.sehir dışına çıkıyorum.guvenli bir seyahat için benimle irtibata geçin.

Saatlik veya herhangi bir araçlı nakliye işlerinde şoförlük yapıyorum. Daha önce küçük kamyon tarzı araç kullandım. Hassas ve büyük yükler taşıdım. Bu konuda deneyimliyim.

İşimde yeterince tecrübeye sahip olduğunu ifade ederek güvenilir ve dürüst bir iş ahlakına sahip biri olarak siz müşterilerime sonsuz güven sağlamaktayım bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.

Genç aktif Emekli Disiplinli, prensipli, çalışkan bir yapıya sahibim. Sözünün eri dürüst sağlam insanlarla çalışırım.

17 yıllık şoförlük tecrübem var 2010 model cery tiggo jeep ile siz değerli müşterilerimizin rahatlığı esas alınarak titiz ve konforlu bir şekilde istediğiniz yere gönül rahatlığıyla gideceğiniz den emin olabilirsiniz

Üst model otomatik aracımla yer ve zaman sorunu olamyan istenilen bölge ye güvenli bi şekil hizmet verebilirim

On yılı aşkın süredir kamu kurumunda makam şoförü olarak çalışıyorum üst düzey bürokratlarla çalıştım

Uzun yıllardır otomatik ve manuel araç kullanarak güvenli ve konforlu seyahat deneyimi sunmaktayım. İhtiyacınız olduğunda, güvenli bir ulaşım sağlamak için hizmetinizdeyim.

Kibar ve düzgün lisanlı bir bireyim. Araç kullanma konusunda oldukça dikkatli ve prensipli bir şoförüm. İleri sürüş tekniklerini bilen ve eğitimini almış bir bireyim.

Kibar ve güler yüzlüyüm, Trafikte güvenilir şekilde araç kullanırım. Makam şoförlüğü tecrübem bulunmaktadır

Gebze ve İstanbul Anadolu çevresinde günübirlik ve saatlik şoförlük hizmeti veriyorum. A noktasından B noktasına araç teslimi yapar, talep edilirse tekrar geri dönüş sağlarım. Kısa süreli, tek seferlik transfer işleri, özel işler ve araç götür-getir talepleri için uygunum. Trafik kurallarına dikkat...

Kendi özel binek aracimla saatlik günlük şehirler arası taşımacılık yapmak istiyorum güvenli dürüst birisiyim müşteri memnuniyeti benim için önemli

Trafikte güvenli bir yolculuk için beni tercih edebilirsiniz uzun yol tecrübem vardır

18 yıldır şoförlük yapıyorum 12 yılını üst düzey iş adamı ve bürokratlara makam şoförlüğü yaptım protokol ileri sürüş ve görgü kural dersleri alıp bu alanda sayısız referansları olan birisiyim.

3 vardiya fabrikada calsıyorum. Kalan saatlerimde vardiyama uyacak şekilde özel şöförlük yapabilirim. Eski meslegim 15 senelik deneyimim var. Ayrıca agır vasıta kullananiliyorum. Gecede hizmet verebilirim

Merhaba, ben Serdar 23 yaşındayım gezmeyi görmeyi öğrenmeyi seven bir insanım elimden geldiğince her işi yapıp o işte tecrübem olsun istiyorum benim gözümde her ustalık kolda bir bileziktir ve bu şöförlük işi ise benim içimde çok farklı bir yerde küçüklüğümden beridir araba kullanmaya hevesliydim...

Günlük tüm şöförlük ihtayacınızı karşılamaya talibim hali hazırda özel makam şöförlüğü yapmaktayım

E sinifi ehliyet sahibi kurallara uyan pratik ve diksiyon konusunda uzman navigasyon kullanmakta kendine guvenen giyimine ozen gosteren saat oroblemi olmayan hizmet vermekteyim

Emekli Emniyet mensubuyum. Halen Turizm firmasında otobüs kullanmaktayım. Yeşil pasaport var, Src ler var, psikoteknik var, model ağır vasıta ehliyet var ve İBB Şoförü kartı var. GÖRÜŞEBİLİRİM. TELEFONUM :

23 yaşımdayım adım alperen Kocaeli Üniversitesi Biyomedikal Cihaz bölümünden mezunum. Kendi işimi bulana kadar bu görevde sizlere hizmet vermekten onur duyarım

18 yıllık tecrübe ile güvenli ulaşım ve hizmet sağlamak. Güleryüzlü ve yapılan işin halkını vermeği amaçlayan bir düşünce yapısına sahibim.

Uzun Süredir Aktif Olarak Araç Kullanan Birisiyim Uzun Yol deneyimine Sahip direksiyon hakimiyeti Yol Bilgisi Navigasyonu aktif ve doğru kullanan birisiyim. Trafikte sakin arac kullanan birisiyim biraz geç olsun ama ulaşım sağlıklı olsun diyen birisiyim Umarım tercih edilen birisi olurum Şimdiden...
Pendik Günlük Şoför ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Günlük Şoför için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Günlük Şoför taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Günlük Şoför talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Günlük Şoför için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta İstanbul Pendik Günlük Şoför fiyatları, talep detayına göre 1.000 TL ile 6.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Elif U.
Günlük Şoför
01/02/2026
İsmail Bey , anlaştığımız süre ve yol duzenine tam uydu ve konforlu bir seyahat imkanı sagladi. Kendisine tesekkur ederiz.
Özlem C.
Günlük Şoför
21/08/2024
Adem Bey çok nazik , kibar, saygılı ve işinin ehli. Bir haftalık süreçte bizlere yardımcı oldu ve yaptığı işten çok memnun kaldık. Tekrar ihtiyacımız olduğunda yine kendisini tercih edeceğiz.
Benan A.
Günlük Şoför
28/07/2024
Muhsin beye bugün için çok teşekkür ederim 10 dakika geçmemesine rağmen iletişime geçtik işlerimi halletti eşyalarımı taşıdı öğrencilik hayatımda bu kadar iyilik görmemiştim Allah razı olsun
Hüseyin K.
Günlük Şoför
08/05/2024
Emrah bey aracı dikkatli kullanan ve güvenilir birisi. İstanbul-Bolu arası yolculuğumuzda memnun kaldık,
Günlük Şoför
31/12/2023
Çok profesyonel, güvenli, kaliteli, her şeyiyle üst seviye bir hizmet sunuyor. Babamın tedavi sürecinde günlük ulaşım ihtiyacı için hizmet aldık ve özetle şunu söyleyebilirim: ben götürüp getirsem ancak bu kadar yapabilirdim. Teşekkürler.
İlayda S.
Günlük Şoför
30/10/2023
Bodrumdan İstanbula döndük. Ibrahim bey muthiş bir sürücü. Çok kibar ve çok iyi bir sürücü. Yaptığımız en iyi yolculuklardan biriydi şüphesiz. Tekrar teşekkürler Ibrahim bey
Melik S.
Günlük Şoför
14/10/2023
Ahmet ile güvenli ve keyifli bir yolculuk yaptık. Zamanında bizi aldi ve evimize bıraktı. Tavsiye ederim.
Ömer T.
Günlük Şoför
23/05/2023
Ali bey oldukça kibar nazik ve güvenilir birisi sizlerde güvenli ve konforlu bı yolculuk için tercih edebilirsiniz.