Hizmet Ver
Samsun civarında 44 Kedi Gezdirici hizmet vermeye hazır.
Toplam 44 Kedi Gezdirici, Samsun içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 5 puan, Samsun içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Samsun içinde yazılan 97 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 30 kişi Samsun Kedi Gezdirme için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

ATAKUMDAYİM SAHİLDE VEYA SİZİN BELİRLEDİĞİNİZ GÜZERGAHTA YAKİN OLURSA EVCİL HAYVANİNİZİ GEZDİRİYORUM

4 yıldır bu işin içerisindeyim aynı zamanda canlar için dernek gönüllüsüyüm. Geçtiğimiz yıllarda veteriner kliniğinde çalıştım evcil dostlarımız için yapılması gereken ilk yardımları biliyorum veteriner olmak isteyen bir öğrenciyim

samsun atakumda pet otel sahibiyim. patili dostlarımız ile ilgili her türlü işle ilgileniyorum aynı zamanda veteriner hekim olmamdan dolayı dostlarımızı güvenle bana teslim edebileceğinizi düşünüyorum

Bir kedi ve bir köpeğe sahip olmanın verdiği duygu ile sizi en iyi anlayacak kişi benim o yüzden tanıştığımızda kesinlikle mutlu olacağız

Merhaba ben Murat lise son sınıf öğrencisiyim Dışardaki hayvanlara her zaman şefkatle ve sevgi ile yaklaşıyorum hayvanlar ruhsal olarak bana çok iyi geliyor o yüzden bu işi yapmak istiyorum köpeğinizi gönül rahatlığı ile bana emanet edebilirsiniz

Hayvanlara karsi sevgim insanlarin 2 katidir en ii dost hayvanlardan olur huzuru hep hayvanlarda bulmusumdur en ii sekilde ilgilenecegemden supheniz olmasin

Slaam sadece üniversiteye hazırlanan 18 yaşında bir kızım, ve hayvanlarla çok iyi anlaşıyorum. Neredeyse her ay barınağa gidiyorum. Dünyada yapmayı en çok sevdiğim şey hayvanlarla vakit geçirmek. Sevimli dostunuzu bana emanet edebilirsiniz ve onunla vakit geçirdiğim süre zarfınca facetime...

20 yaşındayım Köpek ve kedilerle ilgilenmekten keyif alan birisiyim kedinize bakarım,köpeğinizi yürüyüşe çıkartırım

19 Yaşındayım 3 sene hobi olarak köpek çiftliğin de çalıştım bir zamandan sonra evcil hayvan gezdirme işini bir arkadaşım önerdi bu sayede bu işi yapmaya başladım.

Merhaba,16 yaşında bir lise öğrencisiyim.Hayvanlarla çok iyi anlaşırım kendimde sokakta ve evde olmak üzere bir cok hayvan besliyorum.

Birçok kez köpek ve kedi bakımı yapmış bulunmaktayım. Daha önce tanıdığımızın köpeklerini gezdirmiştim. İnsanlar hem mesleğimden ötürü hem de karakterimden dolayı beni güvenilir ve işine sadık buluyorlar

Ben baran 15 yaşındayım okul harclığımı çıkarmak ıçin bu işe gidrim köpkelerinizi güvenle emanet edebilirsiniz her türlü köpeği alabilirim fiyatım saatim 20 tl dir Samsun 19 mayıs içi ve sahil içi heryerde gezdiririm ve köpeğinizle oynarım beni inanın çok sever gönül rahatlığıyla bana köpeklerinizi...

Samsun bafrada üniversite öğrencisiyim geçimimi sağlamak için bu işi seçtim hayvanları çok seviyorum kendi köpeğimde var zaten ama kendisinden ayrıyım şuan ondan dolayı hayvanlarınızı bana güvenle emanet edebilirsiniz.

Korkmanizi gerektirmeden hizmet verip mutlu bir sekilde evcil hayvaninizi getiririz

Merhabalar ben Melih Çelik Marmara Üniversitesinde 3.sınıf öğrencisiyim derslerim azaldığı için bazı boş günlerim var bu günleri değerlendirip ailemin yükünü azaltıp kendime gelir getirmek istiyorum

Yürümeyi ve hayvanlari sevdigim icin ikisinin birlesimi olan bir sey yapmak istedim üniversite ögrencisiyim samsun çarşamba ilçesinde olan kedi ve köpeklerinizi memnuniyetle gezdiririm evde bir bos odam var kedilerinize bakabilirim

Hayvanlarla aram çok iyidir tecrübeliyimdir şuan kadar evimde 4 köpek 2 kedi besledim.

Merhaba, 15 Yaşında öğrenci olarak kendime harçlık çıkarmak ve hayvan sever olduğum için bu işi uygun buluyorum

Merhaba ben 14 yaşındayım. Daha önce köpek besledim şu an da kedi besliyorum. Kedi ve köpek gezdirmede deneyimlerim var.

2 kedi annesiyim, hayvanlara karşı küçüklüğümden beri koruma ve sevgi hissiyatı ile yaklaştım. Onlarla beraber sohbet ederek yürümek en sevdiğim aktivitem oldu zamanla. Ortaokul zamanımdan beri onlar yakın bir arkadaşımışcasına yeri gelir sohbet eder konuşur sarıp sarmalarım.

Merhaba ben Mert 23 yaşındayım Turizm bölümü ön lisans mezunuyum askerliğimi yaptım 4 yıldızlı otelde resepsiyonist olarak çalışıyorum hayvanları çok severim çok da ilgiliyim. Bilgisayar konusunda iyiyim her işi yaparım.

Merhaba , 1 tane köpeğim ve 1 tane kedim var hayvanlarla ilgilenmeyi seviyorum , sevdiğim işi de ek gelir olarak yapmak daha fazla keyifli geliyor.

Eskiden köpek sahibiydim, hayvanlarla iyi anlaşabiliyorum ve onları çok seviyorum

Merhabalar ben Baran, bu işe yeni başladım ancak 6 yaşında bir goldenım var Samsun İlkadım ve Atakum ilçeleri içinde sizlere ucuz ve kaliteli bir hizmet vermek için burdayım.

Merhabalar, ben yasemin 18 yaşındayım. Bir çok hayvan besledim hepsinide çok seviyorum bu işi güven içerisinde yapabilirim.

Merhaba ben Berrin. Küçüklüğümden beri hep hayvanlarla büyüdüm. 3 kediye annelik yaptım.

Hayvansever, gezmeyi ve hayvanlarla vakit geçirmeyi çok seven enerjik bir üniversite öğrencisiyim.

22 yaşında üniversite okuyorum kedi ve köpeklerle vakit geçirirken çok egleniyorum

Ben bir hayvan severim çok boş vaktim var mahallemde onlarca kediye bakıyorum ancak 2. bir ek gelire ihtiyacım var kendi arabamla gelerek en iyi hizmeti vererek hem deşarj hem de ek gelir sağlamak istiyorum

Hayvanlarla çok iyi anlasirim.daha once bir cok kez kedi kopek bakmıslıgım oldu.su anda ailemden dolayı evde bakamıyorum ama hayvanlarla vakit gecirmeyi cok seviyorum.cok iyi bir sekilde anlasicagımızı dusunuyorum💗💗

Hayvanlarla çok iyi anlaşırım.Onları çok seviyorum benimde bir köpeğim var ailemin de kedileri ve köpekleri var.Onlarla büyüdüm.Onları yürüyüşe çıkarabilirim, oyunlar oynayabilirim onlarla.Çok bir tecrübem yok köpek veya kedi gezdirmeyle alakalı fakat onlarla her zaman ilgilenirim.

Yaklaşık 1 senedir köpek gezdiriciliği yapıyorum. Köpek sahibiyim ve bu konuda tecrübeliyim. Uygun saatlerde düzenli bir şekilde, Beşiktaş, Beyoğlu ve Şişli lokasyonlarında gezdirme yapabilirim.

çok fazla kedi gezdirdim kendimde evde besliyorum genelde hepsiyle iyi anlaşırım

Merhaba, ben Nursena ve hayvan dostu bir insan olarak kopekleri cok seviyorum. Onlarla ilgilenip onlari yuruyuse cikartabilirim.

Evcil veya sokak hayvanlarını sever ve güzel anlaşırım. Kendilerine ve sahiplerine sonsuz sevgim, saygım vardır. Henüz 15 yaşındayım ancak böyle bir iş için uygun olduğumu düşünüyorum, :).

merhabalar yaklaşık dokuz senedir hem kedi hem de köpekler ile birlikte yaşamaktayım

Merhaba, 14 yaşındayım. Hayvanları çok seviyorum. Hep bir kedi istemişimdir ama durumlar el vermedi. Yolda gördüğüm her kediyi seviyorum çok tatlılarr. Onlarla yürüyüş yapmak, oynamak, ilgilenmek çok istiyorum. Sorumluluk sahibiyim. Bana güvenebilirsiniz. Anlayışlı olursanız sevinirim :)

Köpek ve kedilere bayılırım küçüklüğümden beri hayvanlarla iç içeyim HAYVAN SEVERİM düzenli olarak sokak hayvanlarını beslerim bir kedim var köpek ve kedilerle aram çok iyidir aşırı iyidir onları anlarım kedi ve köpek hakkında çok fazla Bilgi sahibiyim .

OMÜ'de Türkçe Öğretmenliği okuyorum. 20 yaşındayım. 4 sene köpek gezdirdim ve yaklaşık 7-8 senedir de kedi bakıyorum. Karşıt tür hayvanlardan birbirlerine can yoldaşı yapmayı iyi biliyorum. Köpekler en iyi dostumdur.

Samsun'da okul öncesi öğretmenliği okuyorum hayvanları ve yürüyüş yapmayı seviyorum
Samsun Kedi Gezdirme ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Kedi Gezdirme için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Kedi Gezdirme taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Kedi Gezdirme talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Kedi Gezdirme için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Samsun Kedi Gezdirme fiyatları, talep detayına göre 250 TL ile 1.900 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.