Hizmet Ver
Selçuklu civarında 58 Billboard Tasarımcı hizmet vermeye hazır.
Toplam 58 Billboard Tasarımcı, Selçuklu içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,8 puan, Selçuklu içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Selçuklu içinde yazılan 87 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 18 kişi Selçuklu Billboard Tasarım için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Hedefim her zaman inovatif, kalite odaklı, fark yaratan ve firma vizyonuna değer katan işler yapmaktır.

Merhaba. 21 yaşındayım. Hem İletişim ve Tasarımı bölümü hem de Psikoloji bölümü okuyorum. Grafik tasarımında 2 yıllık deneyimim var. Farklı çalışmalar çıkartmayı seviyorum.

Blender, 3ds max, Photosop, Unity, Visual Studio programlarını ortalama derecede kullanabiliyorum.C#, html, css ve UnityScript dillerinide ortalama derecede kullanabiliyorum.

Merabalar msf_medya reklam ajası olarak sizlere en iyi sekilde hizmet verebilmek için tasarımlarınızı bilgi ve becerilerimizle buluşturuyoruz firmanıza deger katarak ilerliyoruz afiş tasarımı ktolog tasarımı,bilboart tasarımı,karvizit tasarımı, logo tasarımı, alanında çalışmalar yaparak...

Merhaba, ben Kutluhan, uzman grafik tasarımcıyım. 6 yıldır kendimi geliştirerek grafikerlik yapıyorum. Hem kurumsal hem de bireysel olarak çok tecrübem var. Türkiye'de birçok kez büyük şirketler, valilikler ve belediyelerle çalıştım. Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda tasarım koordinatörü...

Merhaba, Meslek lisesi bilişim bölümü, web tasarım dalı mezunuyum. Şuan da Selçuk üni. Reklamcılık bölümü öğrencisiyim. Grafik tasarım ve Reklamcılık alanında tecrübeliyim.

Grafik Tasarım Bölümü mezunuyum. Yurtiçi ve yurtdışında firmalarla freelance çalışmaktayım.

Kendim grafikerim. Tüm çalışmalarım Coreldraw üzerinden yapılıyor. Çalışmaları sonra kullanmak için talep edebilirsiniz.

Selçuk üniversitesi iletişim fakültesi reklamcılık bölümü öğrencisiyim 4 yıllık tecrübe ve hizmetle sizlerleyim

Selam, ben Hctra. 92, İstanbul doğumluyum. Güzel Sanatlar Fakültesi mezunuyum. 2010 yılından beri sadece birlikte çalışan; genç, dinamik, heyecanlı ve kreatif bir ekibin üyesiyim. #rebranding, #sosyalmedya, #pr ve #reklam içerikleri hazırlıyorum. Özgün tasarıma ihtiyacın varsa benimle iletişim...

İşlerinizi en hızlı, en kaliteli şekilde ve firmanızın veya bireysel tasarımlarınızla sosyal kimliğinizi arttırmanız için ben burdayım. Sizleri bekliyorum.

Ben Aslı 3 yıldır bu işi yapıyorum, grafik tasarım ile ilgili çoğu şeyi tasarlayabilirim.

Merhaba. Ben Meryem Güler. Sakarya Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden mezun oldum. Her türlü grafik tasarım ihtiyacınız için bana ulaşabilirsiniz.

merhabalar ben bütün işlemlerimi canva ile yapıyorum ve öğrenciyim ancak bu alanda daha önce bir çok deneyimim oldu ve bana ucuza en iyi hizmeti alacağınıza dair güvenebilirsiniz

Merhaba, ben Ayşe. 2019 yılında KTO karatay üniversitesi Grafik Tasarım bölümü mezunuyum. Şu an aktif olarak aynı üniversitede yüksek lisans yapmaktayım. Kurumsal kimlik, logo, kartvizit, katalog, afiş, billboard, dijital çizim, illüstrasyon, ambalaj gibi pek çok işi yeni ve güncel tasarım...

Reklamcılık okuyan bir öğrenciyim, tasarım fikirleriniz için bana ulaşabilirsiniz.

Merhaba, ben Mustafa. Bilgisayarlara ve çizime olan merakım beni amatör bir grafik tasarımcılıktan buralara getirdi.

Günümüzde hep aynı kalıp çerçevesinde yapılan tasarımlardan kaçınıp daha özgün ve espiritual yaklaşım sergilemek benliğimdir.

Merhabalar üniversite öğrencisiyim 4 senedir grafik tasarım ile uğraşıyorum harçlığımı çıkartmak için istek doğrultusunda kaliteli ve profesyonel bir biçimde logo tasarım çizim yapıyorum.

Website/Grafik Tasarım/Sosyal Medya/Video Montaj/Solidworks ve diğer tüm sosyal medya işlerinizde size yardımcı olurum. Beni Bir Dostunuz Olarak Görebilirsiniz.

15 yıllık tecrübem ile isteğiniz üzere tasarımlar yapabilir dijital baskı ve matbaa baskısına uygun olarak tasarımları sizlere ulaştıra bilirim

Uzun yıllardır Tasarım sektöründe birçok alanda hizmet verdim. Halen promosyon sektöründe çalışmaya devam ediyorum. İstediğini görsel materyalleri hazırlayabilirim.

Bir çok tasarım alanında herşeyi yapabilir. Sizlerle uygulayarak isteklerinize göre tasarımlar çıkarabilirim. Manipülasyon ve Tasarım Anlamında güzel yetenegimin olduğunu düşünüyorum.

Tasarım anlamında daha fazla erişim ve etkileşim elde etmek için sizlere yardımcı oluyoruz.

Selam yıllardır sosyal medyada grafik tasarımı üzerine çalışıyorum . bir çok Youtube kanalında kurgu üzerinde yurt içi ve yurt dışında grafik tasarım sektöründe bir çok işi ortaya koydum. yaptığım işlerde hem olumlu dönütler aldım emimki güler yüzlü müşterilerimden biriside siz olacaksınız.

Her türlü grafik tasarım hizmeti vermekteyim. Web tasarım, sosyal medya yönetimi, kurumsal kimlik, katalog, promosyon vb. Tam hizmet reklam ajansı.

İsmim Furkan. 6 yılı aşkın süredir grafik tasarım alanında hizmet vermekteyim. Tecrübelerime, yaratıcılığıma güvenin. Sosyal medya, banner, Youtube tasarımları vb. birçok alanda memnuniyet garantili hizmet verebilirim.

Çocukluğumdan beri ilgi alanlarımın bilincinde olarak büyüdüm bu sayede ilgimin olduğu alanlardaki becerilerimi geliştirebildim. Üniversite ve profesyonel hayatımda bu becerilerimde uzmanlaşmayı ve yeni alanları deneyimlemek hedefindeyim. Son iki yıldır grafik tasarımla haşır neşirim.

Merhabalar yaratıcı ve hayal gücü geniş farklı ve dikkat çeken tasarımlar istiyosanız ben hazırım sizin için en iyisini yapmak için çalışacağım.

Üniversiteyi birincilikle bitirdim. Bu konuda iyi olduğumu iddia ediyorum. Sizler için en özgün ve güzel tasarımları yapacağımdan şüpheniz olmasın.

Sizi farklı kılan düşünce özgürlüğüdür. Kaliteli, özgün tasarımlar ile sizlerle birlikte bu yolda yürümek gurur verici, hayallerinizin ötesinde olmak için bizi tercih edin. Tasarımsa Grafsan.

Merhabalar ben Eda Nur, İletişim ve Tasarım bölümünden yeni mezun oldum. Yapacağım çalışmalarımda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Terra verde ailesi olarak her türlü tasarım, peyzaj projesi, peyzaj uygulaması, logo, grafik, kartvizit tasarımı yapmaktayım.

En iyi tasarımları sizin için tasarlayarak hızlı bir şekilde beğeninize sunuyorum.

Merhaba. Ben Alper. Selçuk üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi , Grafik Tasarım bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim ayrıca güzel sanatlar lisesi mezunuyum. Grafik tasarım alanında çalışmalar yapıyorum ve bu alan ile uğraşmayı çok seviyorum. Logo , kartvizit , billboard , afiş , illüstrasyon vb....

İsmim Mert. 20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Yaptığım tasarımlarla sizlere hizmet vermekten onur duyarım.

Merhaba 24 yıldır ambalaj fabrikasında Grafiker olarak çalışıyorum.Cocugum olduğu için evden devam ediyom. . Repro ve tasarım da sizlere yardımcı olabİlirim

Yaklaşık 10 yıldır söktörün içindeyim. Tecrübelerime dayanarak size daha iyi hizmet vermek için buradayım. Siz hayal edin, ben tasarlayım.

Merhaba ben Sevgi . 1998 yılında Bursa’da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi 2016 yılında Samsun’da tamamladıktan sonra resim eğitimi aldım. Sonrasında Konya Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nü kazandım. 2019 yılında Samsun Fikir Kulübü Reklam Tasarım Ajansı'nda stajımı...

Uzun yıllardır grafik tasarım işi yapmaktayım @sehadet_kitap isimli instagram sayfasının yöneticisi ve tasarımcısıyım bununla beraber Raye Reklam @blurpluz armi gold gibi şirketlerde tasarım işi yaptım
Selçuklu Billboard Tasarım ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Billboard Tasarım için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Billboard Tasarım taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Billboard Tasarım talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Billboard Tasarım için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Konya Selçuklu Billboard Tasarım fiyatları, talep detayına göre 400 TL ile 7.500 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Vural T.
Billboard Tasarım
03/09/2022
Kendisi işinde çok iyi karşı tarafı dinlemesini iyi bilen ve daima yüksek enerjisi ile size yapacağı tasarım anlamında güven veriyor , Exercise Point Olarak kendisi ile çalışmaktan çok mutlu olduk. 😊
Sait M.
Billboard Tasarım
13/01/2022
Gördüğüm en pratik arkadaş ve sistemi gayet güzel çok memnun kaldık gerçekten işinde profesyonel ve sizin ne istediğinizi gayet iyi biliyor ve yorulamadan rahatlıkla her sorunuza cevap verebiliyor. İyi bir çalışma arkadaşı bulduk kendimize. Çok teşekkür ederim kendisine