Hizmet Ver
Silivri civarında 178 Tahta Kurusu İlaçlama Firması hizmet vermeye hazır.
Toplam 178 Tahta Kurusu İlaçlama Firması, Silivri içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,9 puan, Silivri içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Silivri içinde yazılan 2.653 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 577 kişi Silivri Tahta Kurusu İlaçlama için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Merhabalar, ziraat mühendisiyim. Eşim ve arkadaşlarımla birlikte haftasonları ilaçlama yapmaktayız. Profesyonel bir hizmet için ulaşabilirsiniz.
Silivri Tahta Kurusu İlaçlama ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Tahta Kurusu İlaçlama için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Tahta Kurusu İlaçlama taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Tahta Kurusu İlaçlama talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Tahta Kurusu İlaçlama için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta İstanbul Silivri Tahta Kurusu İlaçlama fiyatları, talep detayına göre 2.500 TL ile 6.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Zehra E.
Tahta Kurusu İlaçlama
16/04/2026
Bulut bey operasyon sırası ve devamında çok ilgiliydi eline emeğine sağlık. Güvenerek evinizi teslim edebilirsiniz.
Zuhal B.
Tahta Kurusu İlaçlama
10/12/2025
Harika bi sonuc aldim tahta kurusundan 3 aydir kurtulamiyodum kizimin besigini atmak zorunda kaldim.bir suru kimyasal denedik fakat sonuc alamadik.fakat suan kimyasal kullanmadan yapilan islemde 24 saatte sonuc aldim.zamaninda ve cok dakikler.ayrica her soru sormamda sılmadan cvp verdiler.kendilerine cok teşekkür ederim ☺️
Umut B.
Tahta Kurusu İlaçlama
08/12/2025
Mutfağa hamamböceği girmişti Diğer odalarda da gördük böceği kendisi 2 defa ileçlayarak sorumu tamamen çözdü ilgili ve aramalara yanıt verip yaptığı işin arkasında duran bir kişi kendisi taktir ediyorum eline emeğine sağlık.
Yasemin V.
Tahta Kurusu İlaçlama
13/10/2025
gayet iyiydi, surec gecince daha iyi anlaşılır, saygılı efendi bir adam, detaylı bilgilendirme yapıyor
Sefa E.
Tahta Kurusu İlaçlama
25/09/2025
Tahta kurusu artık evde uyuyamaz olmuştuk, çocuk her uyandığında her yeri ısırılmış gibiydi. Armuta yazana kadar bi kaç kendini bilmez çözüm diye paramızı aldı gitti. Abiler hem fiyatta yardımcı oldu hemde dedikleri gibi bıçak gibi kestiler sorunumuzu. Tekrar çok teşekkürler
Ayşe Ş.
Tahta Kurusu İlaçlama
11/09/2025
Tahta kurusu belasından kurtardılar .bıtırme garantısı ile ıkıncı ilaçlamayıda ücretsız yapıp bitirdiler çok teşekkur ederm
Nihal K.
Tahta Kurusu İlaçlama
23/08/2025
Burak abiye çok teşekkür ediyorum evimde tahta kurusu vardı önceden de 2 kere ilaçlama yaptırdım fakat çözüm olmadı. Bu uygulamadan abiyle irtibata geçtim yaklaşık 20 gün oldu şuan evde rahatsız edici birsey yok. Sanırım tek.cozum Burak abi
Teslime D. D.
Tahta Kurusu İlaçlama
13/08/2025
Kemal bey vaktinde geldi ve titiz çalışması her konuda yardımcı olması çok güzel. Ellerine emeğine sağlık