Hizmet Ver
Talas civarında 34 Kedi Gezdirici hizmet vermeye hazır.
Toplam 34 Kedi Gezdirici, Talas içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,7 puan, Talas içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Talas içinde yazılan 40 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 21 kişi Talas Kedi Gezdirme için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Ben 12 Yaşında İş Yapmak İsteyen Bir Erkek Çocuğum Bu İşi Yapabileceğime inanıyorum.

Merhabalar bir hayvan sever ve eski beyaz yakalı olarak can dostlarimiza siz işte iken gün içinde sağlıkları ve sosyalleşmesi için eşlik edebilirim

19 yaşında öğrenciyim, hayvanlara aşırı düşkünüm bu yüzden kedi ve köpeklerle hem zaman geçirmek hem de para kazanmak istiyorum.

Köpeklerle genel olarak hayvanlarla çok iyi anlaşıyorum. çok fazla hayvan besledim büyüttüm artık daha nicelerini tanımak istiyorum

Evimde Kedi ve köpek bakıyorum hayvanları cok sevdigim icin her turlu hayvana bakabilirim<3

Veteriner Hekimliği fakültesinde öğrenim görmekteyim. Hayvanları çok seviyorum bir istegram sayfam var ve bunun üzerinden hayvanlara destek olmaya çalışıyorum @meczuppati sayfamı incelenilirsiniz köpekleriniz veya kedileriniz benimle guvende olucağına emin olabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim

2. Sınıf Veteriner Fakültesi öğrencisiyim. Dostlarınıza güzel ve profesyonel bir şekilde yardım için buradayım.

Veteriner hekimliği 3. Sınıf öğrencisiyim. Köpek ,kedi sağlığı ve bakımı konusunda bilgi sahibiyim. Dostunuzu bana emanet edebilirsiniz

Beden Eğitimi Öğretmenliği öğrencisiyim, şimdiye kadar bir çok minikle ilgilendim şimdide kardeşimin miniğiyle ilgileniyorum, onlarında gezmeye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorum ve bu konuda sizlere gerçekten yardımcı olabileceğimi düşünüyorum 😊

Merhaba. Ben Enes. Üniversite öğrencisiyim ve aktif olarak evde canlı bakıyorum. Kedi ve köpeklerin ihtiyaç duydukları ilgi ve alakayı sizin de titizlikle aradığınız güven ortamını memnuniyetle karşılamaya hazırım. Sorularınız için bir mesaj uzağınızdayım.

16 yaşında öğrenci biriyim. Yarı zamanlı iş olarak asla sıkılmadna usanmadan yapabileceğim bir iş. Her türlü köpek cinsini severim asla ayrım yapmam hem kendi paramı kazanıp aileme yük olmak istemiyorum :).

0 yaşımdan beri köpek bakıyorum aynı zamanda kayseriye taşındığımda kedi sahiplendim daha sonra bazı sebeplerden ötürü başka bir öğrenci arkadaşıma sahiplendirdim. Şuan iki tane köpeğim var aile evimde. Hayvanlarla anlaşabildiğimi düşünüyorum.

Merhaba ben İrem, 19 yaşındayım, üniversite sınavına girdim veteriner hekim olmak istiyorum. Binicilik yapiyorum, köpekleri, kedileri ve diğer hayvanları çok severim. Siz müsait olmadığınız zamanlarda dostlarınızla eğlenceli vakit geçirmek isterim.

Gündelik hayatımda 2 kedi ve 1 köpeğe bakıyordum. 1 kedimi ve köpeğimi sık seyahat ettiği için başka birilerine sahiplendirdim. Diğer kedim ise aileme yaşamaya devam ediyor.

Merhaba. Ben Yiğit Kayseri Güzel Sanatlar Lisesinde okuyorum.Ögrenci olarak hem para kazanmak hemde hayvan dostlarımızla daha fazla zaman geçirmek için buraya kayıt oldum daha fazla bilgi için bana mail atabilirsiniz Beslediğim kedim ve köpeğim var

16 yaşında öğreciyim. Kendi paramı severek kazanacağım bu işten asla sıkılmam. Kedi köpek asla ayırmam kendi bebeğim gibi severim. Kendimde kedi köpek bakıyorum asla tereddüt etmenizw gerek yok :).

Küçüklüğümden beri hayvanlara olan özel ilgimle büyüdüm. Her zaman bir hayvan sahiplenmek istedim fakat maddi açıdan dört dörtlük bir sahiplenme yapamicağım için sahiplenmedim. Belkide şu hayatta en çok itediğim şey bir evcil hayvanla yaşamak. Bu işi yapmamdaki asıl sebep maddi gelir elde etmek...

16 yaşındayım ek gelir olmasi açısından burada bulunuyorum.Daha öncesinde kedi köpek kuş balık kaplumbağa gibi çeşitli hayvanlar baktim.Daha önce köpek gezdirmenligi de yaptim kendi evimde de besledigim iki kedim var.

Ben bir öğrenciyim ve ihtiyaçlarım da çok oluyor ben aileme yüklenmek istemiyorum ve bir yandan okuyup bir yandan da çalışmak istiyorum ve şansımı burda denemek istedim :) bana şans verirseniz çok mutlu olurum :)

Merhabalar.Ben ahmet 21 yaşındayım tokat gaziosmanpaşa üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum.Geçmişte bakmış olduğum 1 köpeğim ve 3 tane kedim vardı.Kedi ve köpekle nasıl ilgilinebileceğini biliyorum.

Dilsiz arkadaşlarımıza gün boyu sevgi ve titizlik ile bakmalıyız onlar gözleri ile konuşurlar

Erciyes Üniversitesinde doktora yapıyorum. 27 yasindayim. Hayvanlarla iletişimim çok kuvvetli. 1 tane yaramaz kedim var ve 3 senedir kendisine severek kölelik yapıyorum:). Hayvan dostlarınızı emanet edebileceğiniz güvenilir biriyim. Köpek veya kedilerinizi gezdirebilirim. Konaklama sağlayabilirim.

Köpek eğitimi ve köpek davranışlarını çok iyi bilen birisiyim. ayrıca benimde bir köpeğim var Belçika malinois cinsi.

Gerçekten hayvanları çok severim ve onlara gözüm gibi bakma garantisi veriyorum hayvanlarımızı bana emanet edebilirsiniz

Yürüyüşü çok severim, boş vaktim çok fazla olduğu için sizin vaktinizin olmadığı zamanlarda köpeğinizi seve seve gezdiririm. İki kedim olmasına karşın köpeklerle de aram iyidir :)

Erciyes üniversitesi makine mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Asıl ikametgahım olan İstanbul'da kurumsal bir şirkette dog walker'ım aynı zamanda evde bakım hizmeti de veriyorum. Hayvan sevgim harici 50 farklı köpekle 300e yakın resmi yürüyüş tecrübem var.

merhaba kayseride köpek gezdirme işini yapıyorum ayrı zamanda uygun kedilerinizi ve köpeklerinizi kendi evimde günlük misafir olarak kabul edebilirim

Hayvanlara karşı acımasız olan, iyi bir insan olamaz. En iyi arkadaşlarımız; hayvanlardır. Ne soru sorarlar, ne de kusur kabahat bulurlar. Kuşlar doğa adlı annenin güzel çalgıcılarıdır. Hayvanı seversen o da sevildiğini bilir. hayvanların duygusal dürüstlüğü tamdır. İnsanlar çeşitli nedenlerden...

Hayvan sever birisi olmakla birlikte bir dönem bende evcil hayvan besledim o yüzden bir evcil hayvanın tüm ihtiyaç ve gerekliliklerine hakimim.

Hafta sonu zamanim oluyor. Ek iş olarak yapıyorum. Hayvanlari çok seven birisi olduğun için özellikle tercih ediyorum bu hizmeti

Merhaba 17 yaşındayım hayvanlar ile iyi anlaşırım okul harçlığımı çıkartmak için bu işe başvurdum cüzi miktarda para ile evcil hayvanlarınızı bana emanet edebilirsiniz

2 kedim var. Hayvanlarla çok iyi anlaşırım ve onlardan korkmam. Onlara karşı hep çok merhametli olmuşumdur.

Merhaba! Ben Erva, köpek gezdirme işine tutkuyla bağlı, küçük yaşta ama büyük bir sorumluluk bilinciyle hareket eden biriyim. Köpeklerle aram çok iyi, onları severek ve dikkatle gezdiriyorum. Boyum küçük olabilir ama bu, köpeğinizle ilgilenirken daha çevik ve dikkatli olmamı sağlıyor. Her köpeğin...

Merhabalar ben Abdullah 5 yıldır kedi ve köpeğim var onlarla ilgileniyorum tecrübelerime dayanarak hayvan dostlarımızla güzel vakit geçirmeye onları eğlendirmeye onları memnun etmeye çalışıyorum bu işte bana güvenebilirsiniz

Adım Şerife 23 yaşındayım kedi sahibiyim yıllardır kedileri seviyorum ve iyi anlaşıyorum herhangi bi durumda kedinizi gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz . :)

Merhaba, Üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim yürümeyi ve köpekleri hayvanları çok severim, fakat daha önce tecrübem olmadı. Kısa zaman dilimleri içinde kedi veya köpeğinize evimde de bakabilirim. Sağlıkla kalın.

4 aylık rus finom var onun giderleri için hayat arkadaslarınıza yardım etmekten büyük zevk alacagım.

Merhabalar köpeğiniz sizjn işiniz olduğunda evde yanlız kalmasın diyorsanız doğru yerdesiniz istediğiniz saatler arasında gezdiririm kendisine bakarım can dostunuzu güvenebilirsiniz ben aynı zamanda veteriner fakültesinde okuyorum gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz.

Küçüklükten beri kedi ve köpeklerimiz oldu. Üniversite öğrencisiyim ve ek gelir sağlamak için köpeklerimiz gezdirebilirim

Merhabalar, Batuhan Yeniay 22 yaşındayım Kayseride Elektrik Elektronik Mühendisliği okumaktayım. Bölümüm ve birçok işi yapabilmekteyim. Patili dostlarımızla aram çok iyidir. Bir kedim vardır daha öncesinde köpek bakmışlığım vardır. Güler yüzlüyüm herkesle anlaşabilirim özellikle patili...
Talas Kedi Gezdirme ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!