Hizmet Ver
Tekirdağ civarında 88 Alüminyum Kaynakçı hizmet vermeye hazır.
Toplam 88 Alüminyum Kaynakçı, Tekirdağ içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,8 puan, Tekirdağ içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Tekirdağ içinde yazılan 263 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 30 kişi Tekirdağ Alüminyum Kaynak için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Çelik çatı kış bahçesi yazlık veranda ferforje demir kapı korkuluk çit makina imalat paslanmaz paslanmaz banyo aksesuarları konsept demirleri

Demir üzerine ölçüler alınıp keşif yapılıp vereceğimiz hizmeti en kısa zamanda ve güvenilir şekilde teslim etme amacındayız.

Merhabalar çorlu eski sanayi sitesinde torna freze paslanmaz kaynak işleri alüminyum kaynak işleri çelik konstrüksiyon Alparslan makina "makinaya dair herşey"

Yaşar Mekatronik Metal Sanayi olarak Kaynaklı ve Talaşlı imalat sektöründe hizmet vermekteyiz. Detaylı bilgi ve teklifler bize ulaşın

Hertürlü kaynak,demir doğrama,montaj,demir kapı yapımı,kazan kaynağı,sıfırdan şaşi imalatı,kaynak işçiliği hertürlü demir imalatı ve kaynak işçiliği mevcuttu.Tekirdağ çorluda hizmet vermekteyiz.Siz değerli müşterilerimizi memnun etmek için elimizden gelen herşeyi memnuniyetle yapmaya hazırız...

ÖNEL DEMİR DOĞRAMA ÇELİK CATI ÇELİK KAPI FERFOJE KAPI BORU TESİSATI BİLİMUM KAYNAK İŞLERİ YAPILIR.

Tekirdağ ili genelinde demir doğrama, kaynak, çatı konstrüksiyon,korkuluk, ferforje,çatı izolasyonu, tamirat tadilat, montaj vb işlerinizi uygun fiyat ve güvenilir işçilik kalitesi ile hizmetinize sunuyoruz.Yaptığımız işlere sınırsız garanti veriyoruz.

Haydarpaşa Teknik lisesi Kaynak mezunuyum. Ayrıca teknik kasa - merve çelik kapı - armodi çelik kapı firmalarında kaynak ustası olarak görev aldım. Ek iş olarak kaynak işlerinizi yapıyorum. Özen ve güzel işçilik en temel vizyonum

15 yıllık sanai ve makine imalatı ile tasarım projeler ve teknik resim ler ile daha iyiye

20 yılı aşkın çelik demir işlerinde tecrübem mevcutdur kaliteli ve uyhun fiyatlarla hizmet vermekdeyiz bizitercih etdiyiniz için tşk ederiz

Her türlü kaynak işleri yaparım.20 yıllık tecrübemle hizmet vermeye devam ediyorum.

Torna freze argon gazalti elektirik kaynağı profoayenel işler hızlı çözümler hizmetinizdeyiz Hasal makina.

1991 yılında Tekirdağ’da temelleri atılan firmamız, demir doğrama sektöründe kalite, güven ve estetiği bir araya getiren öncü kuruluşlardan biridir. Kurulduğumuz günden bu yana, müşteri memnuniyetini merkeze alan hizmet anlayışımız ve uzman ekibimizle sayısız projeyi başarıyla tamamladık. Yılların...

40 yıldır demir isindeyim. Emekli olduktan sonra tekliflere ve isteklere göre demir kapı, korkuluk, yangın merdiveni gibi işler gerceklestirdim. Daha detaylı bilgi için arayınız.

Ücretsiz servis vaktinde ve garantili işçilik özellikle hangi şekilde olursa olsun kaynaklı cambalkon işleri itinayla yapılır yalnız fiyatlarımız piyasadan biraz farklıdır kaliteli iş ucuz olmaz.

Ferforje kaynak işleri sundurma kaynak işleri Argon kaynağı paslanmaz kaynağı Ferforje kapı imalatı

30 yıllık tecrübemiz ile Her türlü istediğiniz ölçü ve modellerde ferforje kapılar bahçe kapıları korkuluk sündürme çatı kapama platform ev şasisi imalatı hertürlü paslanmaz siyah çelik imalatları makina imalatları revizyon işlemleri mekanik tesisat ve mekanik düzenek imalatları

Alfamet olarak endüstriyel makine parçalarının üretimi,geliştirilmesi ve bakım onarımını yapmaktayız Bunun yanında çelik konstüriksiyon,kalıp aparat,kaynaklı imalatlar ve tesisinizdeki ürünlerin taşınması ve istiflenmesini kolay hale getiren taşıma sepetlerini isteğinize göre istenilen ölçüde seri...

Sayın Yetkili Tüm Türkiye’de Alüminyum doğrama sektöründe yaklaşık yıllık tecrübesiyle bugüne kadar sayısız projeye imza atan Yerlikaya, zaman içerisinde alüminyumu bir sanata dönüştürerek hayatımızın pek çok alanında sayısız eser vermiştir. • Alüminyum Cephe Sistemleri • Giydirme Cephe •...

HERTÜRLÜ DEMİR ÇELİK İŞİNİZDE KESİN ÇÖZÜMÜNÜZ İÇİN BİZLERE İŞİNDE UZMAN EKİBİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ

2000 yılından beri gelen sektörün öncü firması olarak musterimize en iyi hizmet ve anlayış içerisinde memnuniyet esaslı hizmet vermekteyiz.

Uzaman olduğumuz kaynak konularında siz değerli müşterilerimize hızlı ekonomik çözüm odaklı yaklaşıyoruz.

Trakya teknik metal profosonel katromuzla hizmet vermeye devam demir e şekil veriyoruz.
Tekirdağ Alüminyum Kaynak ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Alüminyum Kaynak için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Alüminyum Kaynak taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Alüminyum Kaynak talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Alüminyum Kaynak için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Tekirdağ Alüminyum Kaynak fiyatları, talep detayına göre 1.000 TL ile 6.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Suat E.
Alüminyum Kaynak
17/05/2026
Haşim Usta, pazar günü balkon takımımızın kırılan ayağını büyük bir titizlikle kaynak yaptı. İşçiliği gerçekten mükemmeldi; hem sağlamlık hem de görüntü açısından ilk günkü gibi oldu. İşine özen veren, güvenilir ve kaliteli hizmet sunan bir usta arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Elinize emeğinize sağlık Haşim Usta.
Koç A. A.
Alüminyum Kaynak
16/05/2026
Halim usta gibi işinin ehli bir usta Türkiye’de zor bulunur 10 ustanın olmaz dediği işi iki gün içinde yapıp teslim etti örjinalinden iyi oldu kendisine çok teşekkür ederim iyiki seninle tanışım
Muhammed S. Ç.
Alüminyum Kaynak
08/05/2026
Onur Bey çok kibar bizi hiç kırmadan çok kaliteli özenli bi iş çıkardı işi gücü rast gelsin herkese tavsiye ederim
Gaye İ. Y.
Alüminyum Kaynak
22/03/2026
Merhaba, yaptırdığımız kaynak işi için gelen Sedat Beyden gerçekten çok memnun kaldık. İşini titizlikle, özenle ve zamanında tamamladı. Hem işçiliği hem de iletişimi son derece iyiydi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz, emeğine sağlık.
Muhammet S. S.
Alüminyum Kaynak
06/09/2025
Eski halinden daha güzel oldu kaynağım Usta gayet iyi biri başka birinin bu kadar güzel yapabileceğini düşünmüyorum parasının hakkını veriyor
Erdal Ö.
Alüminyum Kaynak
04/09/2025
Arkadaş çok ilgili işini hakkıyla yapıyor extra bir işimiz oldu rica ettik onuda yaptı gözünüz arkada kalmaz 🙏
Nazif E.
Alüminyum Kaynak
19/06/2025
Dursun bey gayet temiz ve güzel bir uygulama yaptı. Gereğinden fazlası ile memnun kaldık kendisine teşekkür ederiz yine işimiz olsa kendisine ulaşırız
Kubilay K.
Alüminyum Kaynak
20/04/2025
İşinin ustası denilen usta, sağolsun saatin önemi ve neresi olduguna bakmadan önce insan, önce yapılan işlerin önemi, kalitesi mantığı ile çalıştı. Asla zorluk çıkartmadı. Beğenmez iseniz ücret ödemeyin diyebildi. Bu zamanda böyle insanlar az bulunur. Kendisini takdir ederek ve teşekkür ederek uğurladık. Çalıştığı yerleri de temizleyip pis gordugu yerlere kadar supurmus tertemiz alan bıraktı biizlere. Çok teşekkür ediyorum.