Hizmet Ver
Tekirdağ civarında 56 Evde Hemşire hizmet vermeye hazır.
Toplam 56 Evde Hemşire hizmet sunmak için hazır.
Yılda 107 kişi Evde Hemşire için teklif alıyor.

Evde bakım, yara tedavisi ve hasta destek hizmetlerinde güvenilir çözüm ortağınız. Tekirdağ ve çevresinde; hasta bakımı, pansuman, aspirasyon, yıkama, yaşlı bakımı ve benzeri hizmetleri özenle sunuyorum. Deneyim, hijyen ve empatiyle evinizde profesyonel destek sağlıyorum.

Her türlü sağlık problemi hakkında bilgi ve işlem pansuman serum tedavisi enjeksiyon sünnet hacamat hizmeti vermekteyim.

2016 yılı Dumlupınar Üniversitesinden mezun yaklaşık 12 yıllık görev hayatım bulunmaktadır Evde enjeksiyon, yara pansumanı konularında yardımcı olunur.

12 yıllık sağlık personeliyim. Reçeteli ilaç uygulama, enjeksiyon, damaryolu uygulamaları yapabilirim.

Merhabalar 5 yıllık her branş ile deneyiyim var pansuman, yara bakımı, enjeksiyon, sonda değişimi, vb işlemeler yapılır

17 yıllık sağlık personeliyim. 5 yıllık yoğun bakım tecrübesine sahibim. Evde yapılabilecek basit sağlık uygulamaları için yardımcı olabilirim.

Evde pansuman dikiş alma enjeksiyon yara bakımı aspirasyon serum takma gibi ihtiyaçlarınızda yardımcı olabilirim

Evde sağlık hizmeti olarak; Serum takma Damaryolu açma Enjeksiyon(iğne) Sonda takma Yara pansumanlari Kolostomi torbası değişimi Hasta banyosu.Çorlunun her noktasına hizmet vermekteyim.
Tekirdağ Evde Hemşire ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, sana en uygun teklifi seç!