Hizmet Ver
Tepebaşı civarında 58 Elbise Terzisi hizmet vermeye hazır.
Toplam 58 Elbise Terzisi, Tepebaşı içinde en kaliteli hizmeti sunmak için hazır.
Ortalama 4,8 puan, Tepebaşı içinde doğru hizmet vereni seçmen için işini kolaylaştırıyor.
Tepebaşı içinde yazılan 19 gerçek ve onaylı yorumu inceleyerek kararını verebilirsin.
Yılda 74 kişi Tepebaşı Elbise Dikimi için Armut'a güveniyor.
Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Merhaba Moda tasarım sertifikalı eğitimine sahibim. Örnek gönderilecek her türlü elbiseyi dikebilirim. Basit modeller için teslim süresi 1 hafta diğerleri için modele göre değişmektedir.

Bizim için sen en değerlisin. Biz isteğinize göre tasarlayalım elbiseleri, bütçenize göre ister milano kumaşları isterseniz yerli kumaşlarla şıklığın keyfine varın
Tepebaşı Elbise Dikimi ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, gerçek müşteri referanslarını incele. Sana en uygun teklifi Armut Garantisi ile seç!
Tamamen ücretsiz! Elbise Dikimi için talep oluşturmak, teklif almak ve hizmet verenlerle iletişime geçmek tamamen ücretsizdir.
Elbise Dikimi taleplerinin çoğu 30 ila 240 dakika içinde teklif alıyor. Bu süre içinde en uygun teklifleri getirmeyi hedefliyoruz. Elbise Dikimi talebin için gelen teklifleri Armut mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla takip edip değerlendirebilirsin. Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.
Tüm hizmet verenlerimizin Elbise Dikimi için en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla hizmet alman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işler 2.000 TL’ye kadar korumamız altında.
Hizmet verenlerimizin profil sayfalarında gördüğünüz yıldızlar ve yorumlar, sadece Armut üzerinden yapılan hizmetlerin sonucunda müşterilerin yazdığı yorumlardır. Bu işlerin gerçekten yapıldığını ve yorumların gerçek olduğunu kontrol ve garanti ediyoruz.
Armut'ta Eskişehir Tepebaşı Elbise Dikimi fiyatları, talep detayına göre 400 TL ile 30.000 TL arasında değişmektedir.
Bir alandaki En İyi hizmet verenler, Armut’taki müşteri yorumları, tamamladıkları iş sayısı, iş fırsatlarına dönüş performansları gibi birçok kriter dikkate alınarak algoritmalar tarafından belirlenir.
Bahar Ç.
Elbise Dikimi
03/01/2026
Tekstil sektörünün en iyi insanı işinde çok başarılı ve titiz uzun süredir markam için kıyafet dikimi yaptırıyorum çok çok memnunum herkese tavsiye ederim
Berat B.
Elbise Dikimi
12/12/2025
Gerçekten çok tatlı ve işinde başarılı bir abla kendisi.1 Hafta demesine rağmen daha erken alabildim ve şahane bir elbise diktirdim.Kendisine güvenin ve geri kalanına karışmayım.İşinde çok titiz ve nasıl isterseniz öyle çıkartıyor.
Aslıhan İ.
Elbise Dikimi
04/12/2025
Feride ablacım emeğine sağlık çok güzel iş çıkardın ilgin ve sabrınla diktin teşekkür ederim herşey için 🙏🏼
Sude C.
Elbise Dikimi
19/11/2025
Pelin hanım işinde çok profesyonel, İstediğim kıyafetin birebirini yaptı gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz
Gökçen K.
Elbise Dikimi
07/08/2025
Çok ilgili ve güler yüzlü bir insan ve işini severek yaptığı çok belli. Ne gösterdiysem aynısını yaptı ve sizi dinleyip size göre hareket eden biri. Bu özel günümde onunla çalıştığım için asla pişman olmadım iyiki yollarımız kesişti diyorum 🩷
Zeynep Ç.
Elbise Dikimi
04/08/2025
Sedef hanımla yeni kurduğum markamın kıyafetleri için çalıştık. 4 adet kıyafet dikti ve hepsi istediğimden çok daha güzel oldu. Detaylara dikkat etmesi, sorunlara pratik çözümler bulması, güzel ve temiz işçilikle çalışması, açık iletişim kurabilmesi, dakikliği beni çok memnun etti. Kendisini çok sevdim. İlerleyen süreçte de onunla çalışmaya devam etmek istiyorum
Funda C. G.
Elbise Dikimi
30/06/2025
Nişanıma çok az kala kendilerine ulaştım. Bir çok yer süre kısıtlı diye kabul etmemesine rağmen hemen yardımcı oldular. Sürecin başından beri hep çok ilgililerdi provalar çok keyifli geçti, zor bir vücut yapım olmasına rağmen harika bir elbise diktiler inanılmaz muntazam durdu ve elbisede çok rahat ettim. Bundan sonra herhangi bir dikim işinde tek adresim
İrem G.
Elbise Dikimi
13/06/2025
Hatice hanımla tanıştığım için çok mutlu oldum. Kendisi bu konuda yüksek lisansını tamamlamış bir girişimci. Şimdi beraber ilk numuneleri çıkarıyoruz. Umarım devamında güzel bir işbirliği olur.