Hizmet Ver
Toroslar civarında 53 Hastane Refakatçisi hizmet vermeye hazır.
Toplam 53 Hastane Refakatçisi hizmet sunmak için hazır.
Yılda 162 kişi Hastane Refakatçisi için teklif alıyor.

Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü mezunuyum. Özel klinik ve özel hastanelerde hemşire olarak çalıştım. Enjeksiyon yapma, serum takma, ilaç hazırlama, pansuman yapma konularında tecrübe sahibiyim. Mersin Yenişehir bölgesinde oturuyorum. B sınıfı ehliyetim ve arabam vardır.

Ben dicle 50 yaşındayım uzun zamandır hastanede refakatçi olarak hizmet veriyorum. Yakını ameliyat olan veya hasta olan ancak çalışan kişiler adına tam veya yarım zamanlı hastanede refakat edebilirim bunun dışında farklı bir hizmet isterseniz iletişime geçebilirsiniz.

Hasta bakımında deneyimli işini titizlikle yapan bir bakım elemanı olarak güvenle tercih edebilirsiniz

bakanlığa bağlı kurumsal bi bakım merkezinde görev aldım fakat saatleri yaşam şeklime uymadığı için bırakmak zorunda kaldım güleryüzlü yardımsever olduğum söylenir.en önemlisi empati duygum çok yüksek.
Toroslar Hastane Refakatçisi ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.
Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.
Hizmet verenlere sorularını sor, sana en uygun teklifi seç!